2024 wordt een jaar vol mogelijkheden

door | Persoonlijk | 0 Reacties

2024 wordt een jaar vol mogelijkheden

door | Persoonlijk | 0 Reacties

We hebben net afscheid genomen van 2023, een jaar dat voor velen van ons zowel uitdagingen als kansen met zich meebracht. Net als jullie, heb ik momenten van bezinning en groei ervaren, en ook momenten waarop de tijd leek stil te staan. Toch, als ik nu terugkijk, lijkt het alsof het jaar in een oogwenk voorbij is gegaan! Dat heb ik iedere keer eigenlijk, jij ook?

We leven in een tijd waarin de wereld voortdurend verandert, maar één ding blijft hetzelfde: mijn wens voor jullie allemaal om licht, liefde, vrede, goede gezondheid, rust en vooral veel creativiteit te ervaren in dit nieuwe jaar.

2023 was voor mij een jaar van persoonlijke transformatie. Ik leerde belangrijke levenslessen en stond stil bij mijn toekomstplannen. Deze ervaringen hebben me geholpen om te groeien, zowel persoonlijk als creatief.

Eén van de belangrijkste beslissingen die ik het afgelopen jaar heb genomen, was het verder ontwikkelen van mijn passie voor schilderen en een duidelijke koers vinden voor mijn bedrijf.

Ik vond het een spannende, geen gemakkelijke keuze om over te gaan op een lidmaatschap in plaats van het verkopen van losse cursussen. Daarnaast heb ik behoorlijk geïnvesteerd in nieuwe software. Het lijkt misschien een no-brainer maar dit ging niet over één nacht ijs. Ze waren echter wel noodzakelijk voor mijn persoonlijke groei en om mijn creatieve pad te kunnen blijven volgen.

Een groot onderdeel daarvan (wat zeg ik, het grootste onderdeel) is om anderen te enthousiasmeren voor aquarel en te ondersteunen bij deze creatieve reis. Dat doe ik met het schrijven van informatieve artikelen, het maken van tutorials, cursussen en challenges. En 2024 gaat daar nóg meer van komen! Zeker wat de themacursussen betreft 🙂

Ik ben dankbaar voor alle samenwerkingen en projecten van het afgelopen jaar, en ik kijk uit naar de nieuwe kansen die 2024 zal brengen. Voor iedereen die mij het vertrouwen heeft gegeven om iets voor hen te creëren, en aan iedereen die besloten heeft om lid te worden van de Kunstclub, wil ik hartelijk dank zeggen.

Het is een voorrecht om voor jullie leuke schildercursussen te maken, en jullie een stukje creatief geluk te geven.

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *