Aanbevelingen van tevreden klanten en studenten

Aanbevelingen zijn zeker voor kleine ondernemers zoals ik, enorm belangrijk. Ik hecht er veel waarde aan en vraag al mijn klanten dan ook om een beoordeling te schrijven over mij, mijn service en natuurlijk over mijn producten. Dit vraag ik voor mijzelf, maar ook zeker voor jou als je mijn website voor het eerst bezoekt en wanneer je overweegt om iets van mij te kopen.

Op deze pagina lees je hoe anderen het contact met Studio Gee ervaren hebben en wat ze van mijn werk vinden. Ik word er echt heel erg blij van, en ik hoop jij ook! Aan alle inzenders: dank je wel!

Beoordeling vergeten te plaatsen?

Heb je wel eens iets van mij gekocht maar ben je vergeten een beoordeling achter te laten? Geen probleem natuurlijk. Al is het nog zo lang geleden, ik ben altijd blij wanneer er iets binnen komt. Via de knop hieronder kun je je beoordeling achterlaten. Na moderatie vind je je beoordeling hieronder terug.

Geweldig om te doen!

Samen met mijn zus, met de nodige pauzes, er een dag aan gewerkt en we zijn blij met en trots op het resultaat. Heel goed te doen.

Petra Spinder

Duidelijke info

Klaar en duidelijk. Heel fijn als je graag wil starten met schilderen 🙂
Bedankt!

Evy

Aquarelle leren is zo ontspannend

Ik heb in 2022 de basiscursus waterverf gevolgd.
Ik dacht niet dat ik het kon maar het lukt al aardig. Ik vind het zo fijn dat ik hier in zuid Frankrijk nu extra lessen volg. Als ik schilder zit ik in mijn bubbel en ontspan ik helemaal. Het is bijna verslavend en erg leuk om te doen. De cursus van Gee is de eerste aanzet geweest. Bedankt!

Leen

Waterverven

De cursus ‘waterverven kun je leren’ is heel fijn, als je nog nooit geschilderd hebt en ik ga zeker de gratis tutorials nog een keer volgen

Anja

Topcursus

Met veel plezier heb ik Gee haar cursus gevolgd. Verbaasd over wat we gemaakt hebben en dat het lukt. Vele leuke reacties gehad. Heldere uitleg. Smaakt naar meer!!

Ellen

Toegankelijk en enthousiasmerend!

De cursus is een prettige mix van tekst en tutorials. Toegankelijk, enthousiasmerend en mede door niet meteen op niveau Rembrand te mikken, maar wel veel uitleg over materialen etc. Dank tot nu, ik ga verder.

Ed

Nieuwe energie

Ik ben je cursussen aan het volgen via de kunstclub. Erg leuk om te doen, heel veel informatie met hele fijne links zodat je gelijk de juiste spullen kan bestellen. De cursussen zijn overzichtelijk, je kan je eigen tempo bepalen en de filmpjes zijn heel duidelijk. Een echte aanrader voor iedereen die graag zelf wil gaan schilderen met waterverf. Ik wist ook echt niet dat waterverf zo divers was.

Madeleine

Leuk

De gratis tutorials zijn mooi gefilmd en leuk om te maken
Geen boekenlegger, maar een kaart gemaakt. De regenboog ga ik nog een keer doen

Anja

Super leuk, die mini workshop

20210712_104557.jpg

Super leuk, die mini workshop boekenlegger maken! Duidelijk en eenvoudig te doen.

Lia

Een cadeautje voor onze ouders in Nederland dankzij Gee!

cadeautje vlinders sleutelhanger

Ineens zag ik hem, de sleutelhanger met de blauwe vlinder. Super, want ik was op zoek naar een sleutelhanger met een blauwe vlinder voor het huisje dat we bouwden voor mijn schoonouders, La Papillon. De inrichting heeft veel blauw, de lievelingskleur van mijn schoonmoeder. Ze waren allebei jarig geweest. Mijn schoonmoeder werd in januari 2021 83 en mijn schoonvader werd in februari 87. Een cadeautje vinden is niet zo gemakkelijk maar de sleutelhanger was precies goed! Gee was direct bereid om het op te sturen met ook nog eens een mooie kaart en een tekstje. Wat een service, super fijn! De volgende dag kreeg ik al een hele enthousiaste schoonmoeder aan de lijn. Nu maar hopen dat ze er komend seizoen weer een paar maanden gebruik van kunnen maken hier in Frankrijk! Merci Gee dat je dit voor ons wilde regelen en natuurlijk voor de prachtige sleutelhanger en kaart ❤

Mélanie Deijn

Dank je wel Gee

Sleutelhanfer RVS bij sleutel

Wat je ook besteld bij Gee.
Je ziet dat het met Liefde én Aandacht gemaakt is, en het is niet alleen superleuk ingepakt maar het wordt ook razendsnel verzonden. Ik ben helemaal blij met mijn ‘Bij-hanger’ Ik zal vast en zeker nog wel een keer iets moois bij Gee bestellen.

Carla van de Pavert

Supersnelle bezorging, leuk ingepakt

Sleutelhanfer RVS bij sleutel

Supersnelle bezorging, leuk ingepakt, echt een cadeautje om te ontvangen incl persoonlijk geschreven kaartje erbij 🙂

Anne

Uniek en gedetailleerd

schilderij uniek gedetailleerd lente bijen bloemen vogels

Ik zocht een uniek afscheidskado voor mijn werk, een tekst met dieren die in de omgeving veel gezien werden door cliënten. Gee heeft dit idee uitgewerkt en een concept getoond wat helemaal was wat ik in gedachten had.

Het is met veel liefde voor haar werk en de gedachten van mij tot een mooi schilderij geworden, erg blij mee.

Patricia Stuart

Een echt cadeautje

Bijenpakket groot bloemenzaden ansichtkaarten postkaarten studio gee bijenstichting

Ik vind alles wat Gee maakt ontzettend mooi. Je ziet dat het met liefde is gemaakt en dat straalt er ook vanaf. Ook als je iets bij haar besteld is het een cadeau om het te krijgen en uit te pakken. Met heel veel aandacht is alles mooi ingepakt en het handgeschreven kaartje vind ik persoonlijk erg fijn.

Dit keer heb ik de grote bijenset besteld en hiermee help je ook mee aan de bijenstand in Nederland wat fantastisch is. Maar in de toekomst ga ik zeker meer dingen bij haar bestellen. Het is een website om in de gaten te houden.

Madeleine

Een klein kunstwerkje met vele details

schilderij waterverf ijsvogel visje

Prachtige ijsvogel aangeschaft voor mijn trouwe vogelspoter. Hij was er erg blij mee en hangt trots aan de muur.

Lucy

Kerstkaarten

kerstkaart ansichtkaart postkaart print kerstmuts kerstmis kerst bij

Wij hebben bij Studio Gee de ‘bij’ kerstkaarten besteld.
Prachtige kaarten die een plekje in de kamer verdienen.
Bestelling verliep vlekkeloos en was snel binnen.

Rido ongediertebestrijding

Fijne snelle levering, super mooi tekeningen!

kerstkaart ansichtkaart postkaart print kerstmuts kerstmis kerst eekhoorn

Ik was laat met mijn kerstkaarten dit jaar en begon al te twijfelen of ik ze wel of niet zou sturen. Maar toen zag ik via een vriendin de kaarten van Gee voorbij komen op FB. Ik vond ze erg mooi maar welke moest ik nou kiezen…🤔 ? Het was ook nog eens de laatste dag dat ik kon bestellen. Na een kort bericht kreeg ik een vrolijke mail terug en een paar dagen later lagen de kaarten in de brievenbus.
Ik kreeg enthousiaste reacties van vrienden en familie over de eekhoorn, de kabouter en de bij. Jammer genoeg heb ik er niet eentje voor mezelf bewaart..🙁

Bedankt Gee! Ik zie hele mooie dingen van je voorbij komen! Prachtig en knap werk!

Edda

Gewoon fantastisch

kerstkaart ansichtkaart postkaart print slak kerstmuts kerstmis kerst

Mooie aparte kerstkaarten, waar iedereen blij van wordt. Eigenlijk jammer dat ik er geen voor mezelf heb gehouden.

Angelique

Amazing attention to details

schilderij waterverf bij 

I have always been a big fan of Gee’s work. Especially her attention to details. I recently received this beautiful bee drawn by Gee. I can only keep looking at the minute details. I was already impressed when I saw this bee on her Instagram, but trust me, it looks even better when you see it in person. Highly recommended…

Keep up the amazing work, Gee. ❤️️

Rahul

Paddestoelen

paddenstoel fineliner gelpen tekening

Ik stuurde Gee een foto van paddestoeltjes. Na amper 1 dag kreeg ik van Gee reeds een proefversie op foto toegestuurd. Wat was ik er blij mee! De verzending naar België was in een mum van tijd in orde. Mijn mooie paddestoeltjes staan nu op mijn bureau, naast een van mijn elfjes. Een houdertje uit boomstronk maakt het geheel compleet! De service die Gee levert is meer dan top! Heel vriendelijk, snel en correct! Ik kan dit iedereen aanraden die een uniek stukje natuur in huis wil!

Kim

A bee from Gee!

bij tekening geel achtergrond

Onlangs kreeg ik, onder andere, een prachtige bijentekening per post! Een bijzonder liefdevol en spontaan geschenk, zeker als je beseft dat ze me louter kent van social media… wow!

Gee zorgde ervoor dat ik, ondanks dat ik door tijdelijke immobiliteit vanwege diverse operaties niet in de natuur kon komen, tòch aan de natuur kon ruiken. Want dat is wat ze doet: ze haalt de natuur in huis!

Haar prachtig gedetailleerde werk pronkt nu op diverse plaatsen in mijn huis en kan het iedereen zooooo zwaar aanbevelen!
You’ll love it!!

Majorie

Prachtige illustraties

postkaart ansichtkaart cicade bij vliegend hert insecten kaarten

Ik heb het geluk de giveaway van Gee te hebben gewonnen! Gisteren kreeg ik een prachtig ingepakt cadeau met daarin twee setjes a6 illustraties. Ik ben er ontzettend blij mee! De prints zijn van goede kwaliteit en zien er fantastisch uit. Ze gaan een mooi plekje in mijn huis krijgen.

Floor

Canvas tasje

tas canvas totebag vliegend hert

Erg mooi tasje van goede stevige kwaliteit. Leuk ingepakt en vriendelijke verkoopster!

Marlies

Je ontdekt telkens nieuwe dingen

schilderij waterverf fineliner kleuren ocean abyss onderwater wereld

Recentelijk heb ik dit kunstwerk gekregen. Het is prachtig gemaakt en blijft boeien. Vol met details en prachtige kleuren, en overal zijn leuke kleine grapjes te vinden die ik zelfs nu nog blijf ontdekken. Een ware blikvanger, die altijd leidt tot reacties van bezoek.

Bas

Ik heb werkelijk prachtige kaarten

postkaart ansichtkaart cicade bij vliegend hert insecten kaarten

Ik heb werkelijk prachtige kaarten gekregen. Hele mooie kwaliteit, goed stevig. Bijna te mooi om te gaan versturen! En als je het pakketje binnen krijgt, dan krijg je werkelijk een mooi verpakt cadeautje. Zeker een aanrader!!!

Olga

Prachtige kaarten

postkaart ansichtkaart cicade bij vliegend hert insecten kaarten

Prima service, snel en duidelijk.
Mooie zorgzame verpakking

Anne Kanters

Super gaaf!

postkaart ansichtkaart cicade bij vliegend hert insecten kaarten

Te mooi om als postcard te gebruiken! Ik ben groot fan van de creaties van Gee.

Sam

Zo mooi

tekening schildering dotwork bij

Het werk van Gee is heel mooi en zeer gedetailleerd. Ik werk zelf met Aphrodite, dus ik moest natuurlijk een bij. Ik heb deze na ontvangst op mijn altaar gezet en Aphrodite haar kaarsje flikkerde heel tevreden. Ik en Aphrodite zijn heel erg blij met dit bijzondere, unieke kunstwerk. Als de tekening zelf nog niet genoeg is, is het ook nog eens heel erg mooi verpakt. Van begin tot eind een feestje!

Sylvana

Prachtig!!!

tekening schildering schilderij fineliner waterverf oranjepassiebloemvlinder insect vlinder oranje

Via een GiveAway bij Gee terechtgekomen. Ik had een hele mooie oranje vlinder gefotografeerd. Ik vroeg haar of ze haar kon tekenen. We hebben heel fijn contact gehad,haar verteld waar ik de vlinder had gefotografeerd. Ik wist niets van de achtergrond van deze vlinder. Dit heeft Gee allemaal opgezocht en mij hiervan op de hoogte gebracht. Ook toen ze begon met tekenen vroeg ze of ik op de hoogte gehouden wilden worden. Toen ze bijna klaar was, gaf ik aan dat ik niets meer wilde ontvangen tot ze op de post ging. We moesten allebei in spanning afwachten….De tekeningen kwam wat later door drukte. Maar Ohhh wat is ze mooi geworden!!!!! Ze moet nog even op haar ere plaatsje wachten tot volgend jaar. Maar eerst een mooi lijstje erom heen laten maken.

Hanneke

Super mooie libelle

tekening schildering schilderij fineliner waterverf insect libelle 

Wauw! Wat een cadeautje was het om post van Gee te ontvangen! Zo mooi ingepakt, dat maakt de beleving van het uitpakken nog beter. De tekeningen van Gee zijn allemaal mooi, maar ik koos een libelle. Zo gedetailleerd! Zo mooi! De magie zit echt in elk puntje en elk streepje dat ze op papier heeft gezet. Dank je wel daarvoor ♡

Lunadea

Bijzonder mooi.

kaart ansichtkaart postkaart bij gele achtergrond

Ik heb een super leuke tas en een te gek kaartje gekocht bij Gee. Ik heb haar in levende lijve ontmoet en Gee is net zoals haar kunst leuk, te gek en bijzonder!

Daphne

Creatief

e-book boekje corona kinderen muis

Gee is heel creatief. Ze heeft mij enorm geholpen om hartverwarmende illustraties te tekenen bij mijn teksten. Zo hebben we samen een boekje gemaakt over corona voor kinderen van 4-6 jaar. Gee heeft het ebook gemaakt en de website hoevertelikmijnkind.nl bedacht en ontworpen waardoor het mogelijk werd dat honderden kinderen dit verhaal gratis konden lezen. Ik werk graag met haar samen en kijk al uit naar de illustraties van ons tweede boek.

Régine van de Visse

Zeer getalenteerd

Waterverf mixed media tekening van onderwater reef genaamd Ocean Abyss

Gee heeft een prachtig kunstwerk op bestelling voor mij gemaakt. Ik kreeg heel vaak updates van haar te zien, dat was erg fijn. Ook kon ik echt merken dat ze haar hele ziel en zaligheid in het kunstwerk gestopt heeft. Het is prachtig geworden en ik raad iedereen aan om een bestelling te plaatsen!

Anna

Samenwerking

4 stempels insecten gedrukt bruin craftpapier vlinder kever lieveheersbeestje vliegend hert durftestempelen

Studio Gee en Durftestempelen zijn een samenwerking aangegaan waarbij Durftestempelen van de ontwerpen van Studio Gee mooie stempels maakt. Gee is onwijs aardig en luistert naar je wensen. Met die wensen gaat ze aan de slag voor je en geeft hier haar eigen draai aan. Ze is heel benaderbaar via Instagram of via Facebook en geeft snel een reactie. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben blij met onze samenwerking.

Durftestempelen | Marjolein

Give away

cadeau pakket give-away ansichtkaarten postkaarten insecten totebag tas canvas vliegend hert magneten

Ik heb de give away van StudioGee gewonnen en hele mooie tekeningen, magneten, steen en tas gekregen.
Bij alles zie je dat het met veel liefde is gemaakt door Gee. Ook aan het inpakken besteedt zij aandacht.
Als je op zoekt bent naar een origineel cadeau dan ben je bij StudioGee zeker aan het juiste adres.

Liesbeth

“You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.”