Studio Gee start met aquarel (waterverf) workshops op locatie

door | samenwerking | 0 Reacties

Studio Gee start met aquarel (waterverf) workshops op locatie

door | samenwerking | 0 Reacties

Soms heb je plannen die je gewoon niet langer voor je kan houden. En dit is net zoiets dus ik val meteen met de deur in huis; Binnenkort ga ik aquarel workshops op locatie aanbieden!

Een jaar geleden had ik een heel ander plan in mijn hoofd. Maar het virus dat ons allen bezig houdt, gooide van alles door de war. En eigenlijk was dit goed voor mij. Moeilijk ook, om de tijd door te komen. Exposities die niet door gingen, markten waar ik niet meer kon gaan staan. Evenementen die ik niet kon bijwonen om mijn zichtbaarheid te vergroten. Het dwong mij om te kijken naar mijn bedrijfsplan. Wat wilde ik?

Hoewel ik onvoorwaardelijk word gesteund door mijn omgeving, iets waar ik iedereen enorm dankbaar voor ben, kwam de grootste zet in de goede richting vanuit onverwachte hoek.

Ik had subsidie aangevraagd bij de Makersfonds Plus en Gemeente Tilburg, en dit werd gehonoreerd. Het gaf mij DE kans om mijn bedrijf uit te gaan bouwen zoals ik het voor ogen heb. En dat heeft er voor gezorgd dat ik sneller mijn dromen waar kan maken dan ik voor ogen had. Ook heeft het mij een enorme positieve boost gegeven, dat ik word gezien als professioneel maker. Kers op de taart!

Workshops op locatie

Op het moment zit ik nog midden in de ontwikkeling van de eerste themacursus van dit jaar: paddenstoelen schilderen. Deze themacursus komt in september online, en vanaf oktober ga ik de inhoud van de workshops op locatie verder uitwerken.

Voor wie zijn deze aquarel workshops?

De aquarel workshops zijn voor volwassenen en kinderen. Je kunt als individu meedoen met een workshop, maar ook een dagdeel of een paar uren inhuren om als een groep lekker aan de slag te gaan (tot maximaal 8 personen per groep)

Ook ben ik in te huren om workhops te komen geven op scholen en evenementen en sta ik uiteraard open voor leuke samenwerkingen.

Inhoud van de aquarel workshops

Idealiter ga ik de workshops uiteindelijk aanbieden in combinatie met natuur. Ik wil mijn passies graag combineren, en zo een stuk kennis en liefde voor de natuur overdragen. De invulling van de workshops kan dus nog overlegd worden en hangt af van je wensen. Dit is in ieder geval een stap voor 2022. In het jaar 2021 zal ik mij vooral richten op aquarelleren voor beginners. Leuke workshops die ook over een speciaal thema kunnen gaan. Denk aan vlinders schilderen, bloemen schilderen, herfst of kerst thema, noem maar op.

Meer informatie zal snel volgen.

Meedoenregeling en CJP

Om het laagdrempelig te houden voor huishoudens met een laag inkomen, scholen en andere organisaties heb ik mij aangemeld als deelnemer van de Meedoenregeling en CJP. Deze aanvragen zijn echter nog in behandeling en ik hoop van harte dat ze goedgekeurd worden. (Update: CJP is goedgekeurd! Zie volgende post)


Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *