Beoordeel Studio Gee

Beoordeel Studio Gee en laat daarmee anderen lezen hoe je één van de cursussen ervaren hebt die je volgt, of hoe je je voelde toen het pakketje van Studio Gee op de deurmat viel en je het eindelijk uit kon pakken. Hopelijk werd je er net zo blij van als ik tijdens het maken!

Strong Testimonials formulier inzending spinner.

Verplicht

Welke naam wil je dat er getoond wordt?
Wat is je e-mailadres?
Wat is de naam van je bedrijf?
Wat is de link naar je website?
Een korte titel voor je beoordeling
Vertel iets over wat ik voor je heb gemaakt, of bijv. welke samenwerking we hebben gehad.
waardering velden
denachtwolf

Menu

Jouw mening is belangrijk

Wat is eigenlijk zo belangrijk aan beoordelingen? Zelf zal je waarschijnlijk ook vaak genoeg eerst beoordelingen van anderen hebben gelezen wanneer je online aan het shoppen bent, en dat beantwoord direct de vraag. Het is fijn om ervaringen van andere bezoekers te lezen. Zeker wanneer je nog niet zo bekend bent met de ondernemer en de website. I get that!

En eigenlijk is dat helemaal niet zo gek: Er is een ware studie van gemaakt. En wat blijkt? Meer dan 93% van de consumenten houden rekening met online beoordelingen bij het nemen van hun aankoopbeslissingen. Dat is niet mis!

In iedere sector is het belangrijk, maar in de kunst sector wellicht nog meer. Daarnaast nog eens extra voor kleine bedrijven / zzp-ers zoals ik. Voor ons kunnen de beoordelingen echt levens veranderend zijn.

Het is moeilijk om op te vallen in 'the big pool of the world wide web'. Dus ja, wist je dat mijn hart wel altijd een sprongetje maakt en ik een klein dansje doe wanneer ik iets verkocht heb en er vervolgens als kers op de taart ook nog eens een mooie beoordeling bovenop krijg? (Nee, ik ga er geen video van uploaden 😉 )

Beoordeel Studio Gee

Mij helpt jouw beoordeling dus zeker. Voor meer online zichtbaarheid, en om het vertrouwen van anderen te laten groeien. Daarnaast vraag ik het niet zomaar om meer mensen naar mijn website te kunnen trekken. Ik ben ècht benieuwd wat je er van vindt.

Ik maak kunst op de eerste plaats omdat ik dat het liefste doe, maar ik vind het ook heel belangrijk om de kwaliteit en 'uniqueness' hoog te houden. Ik maak kunst met liefde, en ik raak ook echt gehecht aan ieder item dat ik gemaakt heb. Hoewel ik alles maak om te kunnen verkopen, en ik weet dat alles een goed nieuw thuis krijgt, doet het soms toch een beetje zeer om bijvoorbeeld een schilderij te laten gaan waar ik een week lang uren per dag aan heb zitten werken.

Maar ook: iedere verkoop brengt mij dichter bij het waarmaken van mijn toekomstdromen. Met iedere verkoop ook weer investeren in betere materialen zoals verfkwasten, aquarelpapier en natuurlijk betere waterverf.

Dus al heb je zelf iets gekocht, of een cadeautje gekregen wat door mij gemaakt is: laat wat van je horen. Ik kijk er naar uit om je bericht te ontvangen! Sluit niet te snel af en blijf na het geven van je beoordeling vooral even wachten tot je de bedankpagina ziet.

Lees wat anderen geschreven hebben

Wil je trouwens weten wie je voor gingen? Check de beoordelingen hier. Heb je op mijn website al een beoordeling achter gelaten en wil je nog iets extra's voor mij doen? Dan kun je mij ook beoordelen op de website van Stichting Webwinkelkeur, waar ik aangemeld ben. (pagina's openen in een nieuw venster)

Beoordeel Studio Gee hieronder. Een foto erbij maakt het helemaal af, dus als je de kans hebt: doe dat zeker! Dat is niet alleen leuk voor mij, maar ook voor iedere andere bezoeker. Dank je wel!

• Sluit menu •