Beoordelingen van tevreden klanten

Beoordelingen zijn zeker voor kleine ondernemers zoals ik, enorm belangrijk. Ik hecht er veel waarde aan en vraag al mijn klanten dan ook om een beoordeling te schrijven over mij, mijn service en natuurlijk over mijn producten. Dit vraag ik voor mijzelf, maar ook zeker voor jou als je mijn website voor het eerst bezoekt en wanneer je overweegt om iets van mij te kopen.

Op deze pagina lees je hoe anderen het contact met Studio Gee ervaren hebben en wat ze van mijn werk vinden. Ik word er echt heel erg blij van, en ik hoop jij ook! Aan alle inzenders: dank je wel!

Ik ben ook lid van het Webwinkelkeurmerk. Hier kunnen ook beoordelingen achtergelaten worden. Bekijk mijn pagina hier.

 

Beoordeling vergeten te plaatsen?

Heb je wel eens iets van mij gekocht maar ben je vergeten een beoordeling achter te laten? Geen probleem natuurlijk. Al is het nog zo lang geleden, ik ben altijd blij wanneer er iets binnen komt. Op deze pagina kun je je beoordeling achterlaten. Na moderatie vind je je beoordeling hieronder terug.

Je maandelijkse dosis ‘Artspiration’

Ik deel graag mijn kennis met jou. Leuke weetjes over de natuur, de beste deals & winacties vanuit de studio, het laatste nieuws van mijn hand en tips om zelf ook aan de slag te gaan met het creëren van kunst.

Meld je aan om niets te missen:

White ghost cicade

“You can’t use up creativity. The more you use, the more you have.”

Pin It on Pinterest