Hoe reis ik naar het atelier?

Bezoekadres

Studio Gee
Burgemeester Brokxlaan 4a
5041SB Tilburg

Bezoek kan alleen op afspraak / in overleg of tijdens de open inloopdagen te vinden in de agenda.

 

Gebouw 90

Spoorzone 660x420 1

Reizen met de bus

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone. Loop rechtdoor totdat je aan de linkerkant een tunneltje ziet (Willem II passage).

Loop hier onderdoor en vervolg je weg rechtdoor tot aan het fietspad op de Burgemeester Brokxlaan. Ga rechtsaf en loop totdat je Gebouw 90 ziet aan je rechterhand.

Reizen met de trein

Je reist naar busstation Tilburg Centraal. Loop vanaf de bus naar de stationshal en steek deze door naar de andere zijde. Sla rechtsaf als je uit het station komt aan de kant van de Spoorzone.

Ga rechtdoor totdat je aan de linkerkant een tunneltje ziet (Willem II passage). Loop hier onderdoor en vervolg je weg rechtdoor tot aan het fietspad op de Burgemeester Brokxlaan. Ga rechtsaf en loop totdat je Gebouw 90 ziet aan je rechterhand.

Reizen met de auto

In de Spoorzone zijn meerdere plekken waar je jouw auto kunt parkeren. Parkeergarage Spoorzone Zwijsen ligt centraal in het gebied, naast het station.

Ook zijn er parkeerplaatsen langs de Burgemeester Brokxlaan en op het nabijgelegen NS-plein. Naast het atelier kun je parkeren op parkeerterrein P2.

Reizen met de fiets

Je kunt je fiets onbewaakt parkeren voor het atelier, of in een van de fietsenstallingen rondom station Tilburg Centraal. De bewaakte fietsenstalling Tilburg Noord is de dichtsbijzijnde.