Bezoek mijn nieuwe expositie aan Smidspad 61 in Tilburg

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Bezoek mijn nieuwe expositie aan Smidspad 61 in Tilburg

door | Clubnieuws | 0 Reacties

In augustus 2023 sprak ik Alice en Louis tijdens een markt. Ze kwamen aan mijn kraam en vonden mijn werk erg mooi. Ze wilden mij graag de kans bieden om mijn werk bij hun tentoon te stellen in de etalage van hun woning aan het Smidspad en zouden nog contact met mij opnemen wanneer er weer een plek vrij kwam.

In april dit jaar kreeg ik een e-mail van ze en vandaag ben ik er langs gegaan om een selectie van 8 schilderijen af te geven. Een leuk gesprek volgde!

Alice vertelde dat ze in een oud winkelpand wonen. Het was één van de 42 winkels die aan het Smidspad zaten. Vroeger is het onderandere een speelgoedwinkel geweest. Dat het een winkel is geweest was ook wel goed te zien. Een prachtig pand met etalageruimte!

Alice en Louis wonen er inmiddels al meer dan 40 jaar, en al meer dan 15 jaar geven ze de mogelijkheid aan anderen om hun werk te tonen in hun etalage. Hoe leuk is dat!

Ben je benieuwd en wil de mijn schilderijen eens van dichtbij bekijken? Loop gerust eens langs!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *