Waterverven kun je leren

combinatie cursus

Black Friday deal 2021

Yeeeha! Speciaal voor jou de basiscursus Waterverven kun je leren voor maar € 19,95 en daarnaast de minicursus Vind je eigen schilderstijl ter waarde van € 9,95 helemaal gratis!

Veel waarde voor weinig! Lees hieronder wat de cursussen inhouden en ga voor die deal!

 

basiscursus

Waterverven kun je leren!

Heb je zin om aan een nieuwe creatieve hobby te beginnen, en denk je dat waterverven niet voor jou weggelegd is? Waterverven kun je leren!

Met deze laagdrempelige en tevens zeer uitgebreide cursus laat ik je zien dat ook jij prachtige illustraties kan maken met aquarel!

Volg de cursus in je eigen tempo wanneer het jou uit komt en connect met andere cursisten in de online leeromgeving van de Kunstclub!

 

minicursus

Vind je eigen schilderstijl

Wanneer je gaat beginnen met schilderen is het in beginsel vooral van belang dat je kennis maakt met de juiste materialen en je leert hoe je technieken toe kunt passen.

Maar gaandeweg is het heel normaal als de behoefte ontstaat om een eigen schilderstijl te ontwikkelen. Dit is een goed teken, want het is een groot en belangrijk onderdeel van je creatieve proces.

Het ontwikkelen van een eigen schilderstijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk. Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl?

Deze minicursus ‘Vind je eigen schilderstijl’ zal jou op weg helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

 

Deze cursussen zijn voor jou wanneer je…

wel wil waterverven maar geen flauw idee hebt hoe te beginnen.

graag wil ontdekken wat je eigen schilderstijl is.

het steeds voor je uit schuift omdat je denkt dat het te ingewikkeld is.

denkt dat je niet creatief genoeg bent, al wil je wel graag een creatieve hobby.

op zoek bent naar heldere en laagdrempelige uitleg.

wil leren wanneer het jou uit komt in je eigen vertrouwde omgeving.

toch wil kunnen connecten met andere cursisten, zonder dat het moet.

onzeker bent over je kunnen.

Ontwerp Powered by Inspiration

De modules van basiscursus Waterverven kun je leren

In het gratis e-book wordt al veel behandeld. In de cursus gaan we nog dieper in op de volgende onderwerpen.

 

Module 1

Introductie.

In deze module vind je een video waarin ik je nog eens kort uitleg wie ik ben.

Daarna kunnen we van start!

Module 2

Materialen.

Welke papiersoorten zijn er? Welke penselen kun je gebruiken? In deze lessen leer je in-depth over de verf, en de materialen.

Module 3

Je werkplek.

Ik laat je zien hoe je je werkplek in kunt richten wanneer je gaat schilderen en hoe je je materialen het beste kunt schoonmaken en bewaren.

Module 4

Je outline overbrengen.

Hoe kun je je tekening of outline overbrengen op aquarelpapier met of zonder transferpapier? In deze les laat ik het je zien!

Module 5

Penseeltechnieken.

In deze les leer je over fundamentele penseeltechnieken en  mark making. Ik toon je een aantal oefeningen om je penselen te leren kennen. 

Module 6

Kleurentheorie.

Wat is kleurentheorie, ‘opacity’ en granulende verf?

In deze les leer je daar alles over en ga je zelf een kleurenwiel maken.

Module 7

Waterverf technieken

The fun part! Ik vertel je over de diverse technieken.

Zoals nat-in-nat, nat-op-droog, glaceren en we gaan oefenen!

MODULE 8
Tutorial 1.

In deze module gaan we aan de slag met alles wat je in de voorgaande lessen geleerd hebt.

We gaan beginnen met je eerste illustratie, klaprozen!

Module 9

Tutorial 2.

Nu je de eerste illustratie af hebt, kunnen we naar de tweede illustratie.

Wederom zullen we alles wat je geleerd hebt toepassen en voor je het weet heb je een walvis op papier

Module 10

Tutorial 3.

Dit is de laatste tutorial van de cursus.

In deze tutorial gaan we de basis leggen die je kan gebruiken voor het maken van kleurige bloemenkaarten voor iedere gelegenheid!

Dit leer je in de online minicursus ‘vind je eigen schilderstijl’

Het ontwikkelen van je eigen schilderstijl kost tijd en oefening en er is geen magische formule. Je zal niet binnen een week van niets naar een eigen stijl gaan. Maar deze minicursus geeft je wel handvatten die je kunt gebruiken. En als je deze regelmatig toepast, zit je snel op het goede pad van ontwikkeling! Om je niet te overweldigen met alle informatie, is de cursus opgedeeld in meerdere lessen en opdrachten waar je de komende maanden mee aan de slag gaat.

Aan het einde van deze minicursus zal je met vertrouwen verdergaan met het ontwikkelen van je eigen schilderstijl!

Inclusief mooi vormgegeven digitaal werkboek om uit te printen!

Werkboek vind je eigen schilderstijl

De lessen van minicursus Vind je eigen schilderstijl

De minicursus is opgedeeld over meerdere lessen en opdrachten. Ook ontvang je een handig en mooi werkboek dat je uit kunt printen en voor je opdrachten kunt gebruiken. 

 

Les 1

Vergelijk voor één keer.

Jouw werken zijn uniek, want jij bent uniek. Als je toch nog eens een vergelijking wil maken, en daarmee de start wil maken om je eigen schilderstijl te vinden dan is dit een goede oefening voor je. Voor één keer mag je jezelf vergelijken. En hierna nóóit meer.

Les 2

Kies je materialen.

Gun jezelf de tijd om de materialen die je kiest, eigen te maken. Raak er vertrouwd mee!

In deze les help ik je met het kiezen van materialen

Les 3

Kies je favoriete onderwerpen.

Je inspiratie kun je echt o-ver-al vandaan halen. Echt! Alles in je dagelijkse leven is om te zetten in onderwerpen om te schilderen.

In deze les ga je aan de slag met je favoriete onderwerpen.

Les 4

Van kopiëren kun je leren.

De mens is van nature nieuwsgierig aangelegd. Gebruik je nieuwsgierigheid om inspiratie op te doen uit het dagelijks leven of bijvoorbeeld uit schilderwerken van anderen. In deze les gaan dieper in op dit onderwerp.

Les 5

Wees je bewust van het Impostor Syndrome.

Ben jij in staat om je prestaties te internaliseren? Hoe ga je om met onzekerheden, terwijl je werk wel gezien wordt?

Les 6

Ga uit van je eigen kracht!

In deze les gaan we op zoek naar dat vuur door doelen te stellen. Deze doelen ga je de komende maanden uitwerken. Vergeet je vooruitgang niet te delen in de online groep!

 

Les 7

Hup, de comfortzone uit!

Als je je eigen schilderstijl wil vinden zul je dingen moeten doen waar je niet altijd comfortabel mee bent. Want onder die warme deken van vertrouwen zal je niet vinden wat je nodig hebt.

Les 8

De laatste tips.

Nu je alle handvatten aangereikt hebt gekregen om jouw eigen schilderstijl te vinden, sluiten we deze minicursus met een aantal laatste tips. (En stiekem zit er ergens tussen al deze lessen nog een bonus opdracht verwerkt)

 

Waterverven kun je leren

De leeromgeving van de kunstclub

De cursus vindt plaats in de interactieve online leeromgeving van de Studio Gee • Kunstclub waar je ook kunt connecten met andere cursisten in de groep en je je creaties kan delen.

Na betaling krijg je direct je inloggegevens per e-mail* en kun je meteen aan de slag!

Je hebt voor altijd toegang tot deze cursus, dus je hebt alle tijd om te starten en je kunt in deze periode de lessen zo vaak volgen als je maar wil. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je vooruitgang goed te documenteren èn te delen!

* Check je e-mailadres goed!

Combicursus voor de Koppel

Speciale Black Friday aanbieding!

€ 19,95 (Normaal € 49,95)

Op de basiscursus staat al een mooie korting. Je investering is maar € 19,95 in plaats van € 49,95 en nu krijg je de minicursus Vind je eigen Schilderstijl ter waarde van € 9.95 er ook nog eens gratis bij!

Deze aanbieding loopt tot maandag 29 november 2021

 

Aquarel als therapie
Waterverven kleuren mengen
waterverfpalet
kunstclub studiogee e1629209857534

Hoi! Ik ben Gee Adriaansz!

Natuurkunstenares uit Tilburg

 

Studio Gee • Natuurkunstenares Gee Adriaansz

Schilderen is mijn passie en ik hoor vaak om mij heen dat mensen het zo jammer vinden dat zij niet kunnen waterverven. Ik vind dat altijd bijzonder want ik geloof oprecht dat iedereen een natuurlijk aangeboren creativiteit heeft.

Door creativiteit worden ideeën geboren, bruggen geslagen, vriendschappen gesloten en het maakt de wereld gewoon een heel stuk mooier, zachter en vrolijker.

Door mijn ervaring weet ik 100% zeker dat iedereen kan waterverven. Iedereen is creatief, alleen soms heb je wat hulp nodig om die creatieveling in jezelf (terug) te vinden.

De uitgebreide cursussen heb ik opgedeeld in meerdere modules met ieder zijn eigen lessen zodat ik je stap voor stap kennis kan laten maken met de prachtige wereld van waterverf, zonder dat je overweldigd wordt.

Kom je leren waterverven?

Veelgestelde vragen

waterverf schilderij  ijsvogel vogel

Hoe volg ik de cursussen?

Wanneer je de cursussen gekocht hebt ontvang je inlog gegevens. Hiermee kun je inloggen in de Kunstclub van Studio Gee via de knop rechtsboven op de website of via deze link.

Wat heb ik nodig om te starten?

in ieder geval een gezonde dosis creatieve zin! Verder is de keuze aan jou. Of je volgt eerst de lessen over de materialen en gaat daarna op pad om deze te kopen, of je gebruikt wat je eventueel zelf al hebt liggen aan papier, penselen en waterverf.

Wil je voordat je begint weten wat je kunt kopen aan materialen? Check dan mijn GRATIS startersgids: Waterverven kun je leren!

Hoe lang duurt de cursus?

Je kunt het zo lang maken als je zelf wil. Alles in één keer of eens per week een paar lessen of een module. Wel is het handig om direct mee te doen tijdens het bekijken van de video’s. Dan heb je minder kans om het weer te vergeten en je kunt natuurlijk de video even pauzeren als je wat meer tijd nodig hebt met hetgeen waar je mee bezig bent.

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Na aanmelden heb je een heel jaar toegang tot de online leeromgeving. Dit geeft je genoeg tijd om alle lessen op je gemak te doorlopen, zo vaak je maar wilt, en om te oefenen. Ook kun je gedurende het hele jaar actief meedoen in de groepen als je dit leuk vindt.

Is meedoen in de groepen verplicht?

Nee, het is niet verplicht om in de groepen mee te doen. Wel raad ik het aan als je op zoek bent naar gelijkgestemden. In de groepen heb je de kans om andere cursisten te leren kennen, je werken te delen, vragen te stellen, andere te helpen en om in een veilige plek je onzekerheden te delen met anderen. Want ik kan mij zomaar voorstellen dat je die hebt, net zoals ik er ook wel eens mee worstel! Je zal zien dat je echt niet de enige bent en zo kun je elkaar op meerdere manieren helpen.

Mijn vraag staat hier niet bij

Is er een vraag bij je opgekomen die ik op deze pagina niet beantwoord heb? Mail mij dan op hallo@geeadriaansz.nl!

Sluit alle tabbladen

Ben je er klaar voor om te gaan waterverven?