Brand ambassador voor issy.watercolors

door | samenwerking | 0 Reacties

Brand ambassador voor issy.watercolors

door | samenwerking | 0 Reacties

Vanaf nu werk ik samen met de leuke en getalenteerde Issy van issy.watercolors. Ze maakt fantastische artist grade aquarelverf èn heel fijne zeep voor je penselen.

Over Issy.watercolors

Issy heeft haar weg gevonden in Grafische Vormgeving en Desktop Publishing, maar haar ware passie begon te bloeien toen ze als kind al bezig was met tekenen en kleuren. De sprong naar aquarel in 2019 bleek een keerpunt te zijn; ze werd er meteen door gegrepen.

Toen de pandemie Nederland in maart 2020 trof, kreeg Issy een zee van tijd om zich verder te ontwikkelen op creatief vlak. Thuiswerken bood haar de luxe om te experimenteren met verschillende soorten papier en aquarelmerken.

Op een dag merkte Issy’s man op dat ze wel heel veel aquarelverf insloeg, maar voor Issy was er geen limiet aan haar creatieve voorraad. Dus besloot ze zelf aquarelverf te gaan maken. Na talloze pogingen, waarbij falen niet uitbleef maar leren altijd centraal stond, vond Issy het perfecte recept voor haar eigen, handgemaakte waterverf.

Ze kwam er al snel achter dat ze nooit slechts een beetje voor zichzelf kon maken. Altijd bleef er verf over, wat ze op Etsy begon te verkopen.

Wat begon als een eenvoudige manier om van haar restjes af te komen, groeide al snel uit tot het bedrijf issy.watercolors die het vandaag de dag is geworden. Voor haar een droom die uitgekomen is, en voor ons een zegen, want talent heeft ze! 🙂

Wat ik zal doen als brand ambassador

Als brand ambassador zal ik haar verf uittesten en hier foto’s en filmpjes van maken. Dit kunnen schilderingen zijn maar ook swachtes. Deze foto en filmpjes zal ik delen op mijn socials.

Korting voor jou!

Ook betekent dit dat ik jou korting mag geven! Zie je iets in de shop van Issy? Gebruik dan code: GEE5 voor 5% korting op je bestelling.

Zoals deze fantastische kleuren van the nights court collection

issy.watercolors
Brand ambassador voor issy.watercolors 2

Meer weten over Issy een haar prachtige verf bekijken?

Ga dan naar…

Website van Issy // Instagram.com/issy.watercolors

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *