contact met gee.

Heb je vragen of wil je gewoon even gedag zeggen?
Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Bekijk mijn Portfolio of volg mij via Instagram om op de hoogte te blijven van mijn laatste werken.

 

vrouw met haardband in

Gee Adriaansz

Tilburg, NB
Tel: +31 6 2165 7174
E-mail: hallo@geeadriaansz.nl

Amazing attention to details

I have always been a big fan of Gee’s work. Especially her attention to details. I recently received this beautiful bee drawn by Gee. I can only keep looking at the minute details. I was already impressed when I saw this bee on her Instagram, but trust me, it looks even better when you see it in person. Highly recommended…

Keep up the amazing work, Gee. ❤️️

Rahul

Paddestoelen

Ik stuurde Gee een foto van paddestoeltjes. Na amper 1 dag kreeg ik van Gee reeds een proefversie op foto toegestuurd. Wat was ik er blij mee! De verzending naar België was in een mum van tijd in orde. Mijn mooie paddestoeltjes staan nu op mijn bureau, naast een van mijn elfjes. Een houdertje uit boomstronk maakt het geheel compleet! De service die Gee levert is meer dan top! Heel vriendelijk, snel en correct! Ik kan dit iedereen aanraden die een uniek stukje natuur in huis wil!

Kim

A bee from Gee!

Onlangs kreeg ik, onder andere, een prachtige bijentekening per post! Een bijzonder liefdevol en spontaan geschenk, zeker als je beseft dat ze me louter kent van social media… wow!

Gee zorgde ervoor dat ik, ondanks dat ik door tijdelijke immobiliteit vanwege diverse operaties niet in de natuur kon komen, tòch aan de natuur kon ruiken. Want dat is wat ze doet: ze haalt de natuur in huis!

Haar prachtig gedetailleerde werk pronkt nu op diverse plaatsen in mijn huis en kan het iedereen zooooo zwaar aanbevelen!
You’ll love it!!

Majorie

Prachtige illustraties

Ik heb het geluk de giveaway van Gee te hebben gewonnen! Gisteren kreeg ik een prachtig ingepakt cadeau met daarin twee setjes a6 illustraties. Ik ben er ontzettend blij mee! De prints zijn van goede kwaliteit en zien er fantastisch uit. Ze gaan een mooi plekje in mijn huis krijgen.

Floor

Canvas tasje

Erg mooi tasje van goede stevige kwaliteit. Leuk ingepakt en vriendelijke verkoopster!

Marlies

Je ontdekt telkens nieuwe dingen

Recentelijk heb ik dit kunstwerk gekregen. Het is prachtig gemaakt en blijft boeien. Vol met details en prachtige kleuren, en overal zijn leuke kleine grapjes te vinden die ik zelfs nu nog blijf ontdekken. Een ware blikvanger, die altijd leidt tot reacties van bezoek.

Bas

Ik heb werkelijk prachtige kaarten

Ik heb werkelijk prachtige kaarten gekregen. Hele mooie kwaliteit, goed stevig. Bijna te mooi om te gaan versturen! En als je het pakketje binnen krijgt, dan krijg je werkelijk een mooi verpakt cadeautje. Zeker een aanrader!!!

Olga

Prachtige kaarten

Prima service, snel en duidelijk.
Mooie zorgzame verpakking

Anne Kanters

Super gaaf!

Te mooi om als postcard te gebruiken! Ik ben groot fan van de creaties van Gee.

Sam

Zo mooi

Het werk van Gee is heel mooi en zeer gedetailleerd. Ik werk zelf met Aphrodite, dus ik moest natuurlijk een bij. Ik heb deze na ontvangst op mijn altaar gezet en Aphrodite haar kaarsje flikkerde heel tevreden. Ik en Aphrodite zijn heel erg blij met dit bijzondere, unieke kunstwerk. Als de tekening zelf nog niet genoeg is, is het ook nog eens heel erg mooi verpakt. Van begin tot eind een feestje!

Sylvana

Prachtig!!!

Via een GiveAway bij Gee terechtgekomen. Ik had een hele mooie oranje vlinder gefotografeerd. Ik vroeg haar of ze haar kon tekenen. We hebben heel fijn contact gehad,haar verteld waar ik de vlinder had gefotografeerd. Ik wist niets van de achtergrond van deze vlinder. Dit heeft Gee allemaal opgezocht en mij hiervan op de hoogte gebracht. Ook toen ze begon met tekenen vroeg ze of ik op de hoogte gehouden wilden worden. Toen ze bijna klaar was, gaf ik aan dat ik niets meer wilde ontvangen tot ze op de post ging. We moesten allebei in spanning afwachten….De tekeningen kwam wat later door drukte. Maar Ohhh wat is ze mooi geworden!!!!! Ze moet nog even op haar ere plaatsje wachten tot volgend jaar. Maar eerst een mooi lijstje erom heen laten maken.

Hanneke

Super mooie libelle

Wauw! Wat een cadeautje was het om post van Gee te ontvangen! Zo mooi ingepakt, dat maakt de beleving van het uitpakken nog beter. De tekeningen van Gee zijn allemaal mooi, maar ik koos een libelle. Zo gedetailleerd! Zo mooi! De magie zit echt in elk puntje en elk streepje dat ze op papier heeft gezet. Dank je wel daarvoor ♡

Lunadea

Bijzonder mooi.

Ik heb een super leuke tas en een te gek kaartje gekocht bij Gee. Ik heb haar in levende lijve ontmoet en Gee is net zoals haar kunst leuk, te gek en bijzonder!

Daphne

Creatief

Gee is heel creatief. Ze heeft mij enorm geholpen om hartverwarmende illustraties te tekenen bij mijn teksten. Zo hebben we samen een boekje gemaakt over corona voor kinderen van 4-6 jaar. Gee heeft het ebook gemaakt en de website hoevertelikmijnkind.nl bedacht en ontworpen waardoor het mogelijk werd dat honderden kinderen dit verhaal gratis konden lezen. Ik werk graag met haar samen en kijk al uit naar de illustraties van ons tweede boek.

Régine van de Visse

Zeer getalenteerd

Waterverf mixed media tekening van onderwater reef genaamd Ocean Abyss

Gee heeft een prachtig kunstwerk op bestelling voor mij gemaakt. Ik kreeg heel vaak updates van haar te zien, dat was erg fijn. Ook kon ik echt merken dat ze haar hele ziel en zaligheid in het kunstwerk gestopt heeft. Het is prachtig geworden en ik raad iedereen aan om een bestelling te plaatsen!

Anna

Samenwerking

4 stempels met insecten gedrukt op bruin craftpapier

Studio Gee en Durftestempelen zijn een samenwerking aangegaan waarbij Durftestempelen van de ontwerpen van Studio Gee mooie stempels maakt. Gee is onwijs aardig en luistert naar je wensen. Met die wensen gaat ze aan de slag voor je en geeft hier haar eigen draai aan. Ze is heel benaderbaar via Instagram of via Facebook en geeft snel een reactie. Ik heb het al vaker gezegd, maar ik ben blij met onze samenwerking.

Durftestempelen | Marjolein

Give away

Ik heb de give away van StudioGee gewonnen en hele mooie tekeningen, magneten, steen en tas gekregen.
Bij alles zie je dat het met veel liefde is gemaakt door Gee. Ook aan het inpakken besteedt zij aandacht.
Als je op zoekt bent naar een origineel cadeau dan ben je bij StudioGee zeker aan het juiste adres.

Liesbeth

Pin It on Pinterest