Creatieve nieuwjaarsgroet!

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Creatieve nieuwjaarsgroet!

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Lieve lezer, vriend, klant en relatie!

Jeetje wat was 2020 een gek jaar. Aan de ene kant ging deze enorm traag voorbij. De wereld vertraagde en de zomer in mijn tuin leek geen einde te krijgen. Nu achteraf lijkt het wel of er een paar maanden overgeslagen zijn en was het jaar zo om.

Het zijn vreemde tijden voor ons allemaal en er wordt genoeg over geschreven op andere platformen. Daarom ga ik er verder niet op in. Wat ik wel heel graag wil schrijven is dat ik eenieder van jullie heel veel licht, liefde, vreedzaamheid, verdraagzaamheid, goede gezondheid en rust toewens.

2020 was voor mij persoonlijk een jaar, gekenmerkt door mijn burnout. Ik heb dieptepunten gekend, maar ook zeker wel hoogtepunten. Want juist die burnout, die overigens al in 2019 begon, zorgde er voor dat ik keuzes moest gaan maken voor mijzelf. Ik had wat kritische vragen aan mijzelf te stellen. Wat maakt mij gelukkig? Wat voelt zwaar aan? Wat brengt energie, en wat néémt energie? Waar zie ik mijzelf komende periode naar toe gaan en wat mag losgelaten worden?

Ik werd gedwongen beslissingen te nemen. Sommige waren makkelijk en sommige verdrietig en pijnlijk. Maar alles voor een hoger doel: dichter bij mijzelf komen. Ontdekken wie ik ècht ben, wat ik wil in het leven, welke kant ik op wil gaan. 2020 was wat dat betreft een geluk bij ongeluk. Terwijl alles vertraagde, kreeg ik de kans om lessen te leren en na te denken over de toekomst. Het bracht mij een enorme groei op persoonlijk vlak. En ook zeker op creatief vlak. 

 

gelukkignieuwjaar

Eén van mijn moeilijkste beslissingen was in augustus, toen ik besloot om mijn werkzaamheden als wordpress webdesigner en webhoster, definitief stop te zetten. Maar ook dat was juist met als doel om mij volledig te kunnen richten op mijn passie: tekenen en schilderen.

Soms is loslaten dan juist nodig om verder te kunnen, hoe jammer ik het ook vond. Ik heb klanten los moeten laten, maar ben afgelopen jaar ook juist mooie samenwerkingen aangegaan die ik dit jaar verder uit kan gaan breiden. Ik heb veel mogen leren, en daarmee mijn kunnen verder uit kunnen breiden. 

Voor dit jaar heb ik een paar mooie wensen op de plank liggen waar ik verder aan wil werken. Ik heb een paar mooie opdrachten voor de boeg.

Aan iedereen die afgelopen jaar het vertrouwen in mij heeft gelegd om iets door mij te laten maken: Dank je wel! Het is iedere keer weer een eer om op jouw verzoek te mogen schilderen. Om jou of degene die je het cadeau wil doen, een stukje natuurlijk geluk te mogen geven. 

 Ik verheug me op de mooie samenwerkingen die nog mogen komen en op alle creatieve uitingen die nog zullen komen van mijn hand. Ik hoop dat ik weer vele mooie werken voor jullie mag maken! 

Lieve allemaal, blijf gezond en maak er het beste van. 

Met een creatieve groet,

Gee

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *