Wil je leren waterverven?

Aquarelcursussen & tutorials voor kunstenaars die hun creativiteit willen ontwikkelen & hun niveau willen verhogen!

Ontdek hieronder mijn online cursussen om te starten met waterverven of om je skills verder te ontwikkelen met leuke themacursussen. Jou helpen om je creativiteit te ontwikkelen is wat ik -naast schilderen- het allerliefst doe! Of je nu een beginner bent die de kunstwereld net aan het ontdekken is, of een kunstenaar die op zoek is naar de volgende uitdaging.

Studio Gee • Natuurkunstenares Gee Adriaansz

Wat je kan verwachten

Meer zelfvertrouwen in je kunnen

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is mijn lijfspreuk en ik hoop dat het ook die van jou wordt! Mijn cursussen, gratis tutorials en informatieve blogs zijn er om je hierbij te helpen. Ik weet hoe het is om je onzeker te voelen over je creatieve kunnen, en ik weet ook hoe fijn het is om daar van af te komen!

Ondersteuning van gelijkgestemden

Je komt in een gezellige online community waar je in geheel eigen tempo de cursus kunt volgen. Zo vaak je maar wilt! Ook wordt je automatisch lid van de groep die bij de cursus hoort. In de groepen heb je de kans om andere cursisten te leren kennen, je werk en je vooruitgang te delen en vragen te stellen.

Vaste korting voor Kunstclub leden!

Ben jij lid van de Kunstclub? Dan heb ik een cadeautje voor je! Per maand komen er één a twee cursussen online. Daarnaast ook één gratis tutorial per week. Omdat ik al mijn leden zo enorm waardeer krijgen alle leden van de Kunstclub vanaf nu standaard 15% korting op alle themacursussen!

Kruid en Kunst cursus

J A A R O P L E I D I N G

We staan tegenwoordig zo ver van de natuur af, en grijpen gemakkelijk naar chemische medicatie, terwijl veel kruiden onze omgeving te vinden zijn waar je zelf mee aan de slag kunt.

Wil jij je verdiepen in de geneeskracht van planten die gewoon in de Nederlandse natuur te vinden zijn? Wil je leren hoe je deze kruiden kunt verwerken in medicinale recepten? Wil je ook weten hoe je deze kruiden kunt schilderen zodat je een mooi gepersonaliseerd kruidenboek kunt maken? Wil je weten hoe deze kruiden kunnen bijdragen aan een gezonder leven?

Schrijf je dan in en laat je een jaar lang onderdompelen in kruiden, magie en creativiteit! 

Waterverven kun je leren

B A S I S C U R S U S

€ 49,95 Nu voor maar € 19,95

Heb je zin om aan een nieuwe creatieve hobby te beginnen, en denk je dat waterverven niet voor jou weggelegd is? Waterverven kun je leren!

Met deze laagdrempelige en tevens zeer uitgebreide cursus laat ik je zien dat ook jij prachtige illustraties kan maken met aquarel! Je leerst over aquarelverf, papier, penselen en technieken. Kortom: alles wat bij waterverven komt kijken. Uiteraard ga je ook aan de slag met diverse tutorials!

Volg de cursus in je eigen tempo wanneer het jou uit komt en connect met andere cursisten in de online leeromgeving van de Kunstclub!

Vind je eigen schilderstijl

M I N I – C U R S U S

€ 9,95

Het heel normaal als de behoefte ontstaat om een eigen schilderstijl te ontwikkelen. Dit is een goed teken, want het is een groot en belangrijk onderdeel van je creatieve proces.

Het ontwikkelen van een eigen schilderstijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk. Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl?

Deze minicursus ‘Vind je eigen schilderstijl’ zal jou op weg helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

Tutorials

G R A T I S

Regelmatig komen er neuwe gratis tutorials in de Kunstclub. Deze tutorials zijn ook op de website te vinden maar in de Kunstclub heb je alles handig bij elkaar.

Ook word je automatisch lid van de groep waarin je je werken kunt tonen met andere cursisten èn krijg je als Kunstclub member standaard 15% korting op alle themacursussen. Ook als je als lid van de gratis tutorials ingestapt bent!

Themacursussen

Wat staat er op de planning?

De volgende cursussen worden in 2022 gelanceerd.

Themacursus Walvissen
Maandvogel astrologie keltisch kelten waterverf ontwerp design vogel raaf
Maandvogel astrologie keltisch kelten waterverf ontwerp design vogel raaf

‘The artist is not a special kind of person; rather each person is a special kind of artist’

Pin It on Pinterest