Waterverf cursussen & jaaropleidingen

Waterverven kun je leren

Basiscursus

Waterverven kun je leren

€ 49,95

Met deze laagdrempelige en tevens zeer uitgebreide cursus laat ik je zien dat ook jij prachtige illustraties kan maken met waterverf! Je leert over aquarelverf, papier, penselen en technieken. Kortom: alles wat bij waterverven komt kijken. Uiteraard ga je ook aan de slag met diverse tutorials!

Start je website met een goede voorbereiding

Minicursus

Vind je eigen schilderstijl

€ 9,95

Het ontwikkelen van een eigen schilderstijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk. Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl? Deze minicursus ‘Vind je eigen schilderstijl’ zal jou op weg helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

Hommel tutorial

GRATIS TUTORIALS

Hommels schilderen

Gratis

Regelmatig komen er nieuwe gratis tutorials in de Kunstclub. Zoals deze lieve hommels! Meld je gratis aan en krijg je als Kunstclub member standaard 15% korting op alle themacursussen. Ook als je als lid van de gratis tutorials ingestapt bent!

Waterverven kun je leren

Jaaropleiding

Kruid en Kunst

Inschrijven niet mogelijk

Wil jij je verdiepen in de geneeskracht van planten die gewoon in de Nederlandse natuur te vinden zijn? Wil je leren hoe je deze kruiden kunt verwerken in medicinale recepten en rituelen? Wil je ook weten hoe je deze kruiden kunt schilderen zodat je een mooi gepersonaliseerd kruidenboek kunt maken?

Schrijf je dan in voor kruid en kunst!

Start je website met een goede voorbereiding

Themacursus

Kikkers

€ 22,50

In deze leuke cursus maak je kennis met een aantal van de mooiste kikkers ter wereld: De roodoogmakikikker, de amazonegifkikker en de bijengifkikker. Je gaat ze niet alleen schilderen, maar je leert ook over iedere kikker een aantal leuke weetjes! Met nog 2 bonussen erbij ga je 5 mooie illustraties maken!

Heksenkruiden 4

Themacursus

IJsjes

€ 22,50

In deze leuke cursus ga je maar liefst zes heerlijke ijsjes schilderen Het raketje, een watermeloen ijsje, twee keurrijke waterijsjes, een bakje roomijs en als bonus een ijshoorntje. Die mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Laat je fantasie spreken en ontdek hoe leuk waterverven is!

Wil je leren waterverven?

Aquarelcursussen & tutorials voor kunstenaars die hun creativiteit willen ontwikkelen & hun niveau willen verhogen!

Op deze pagina vind je leuke aquarelcursussen om te starten met waterverven of om je skills verder te ontwikkelen met leuke themacursussen. Jou helpen om je creativiteit te ontwikkelen is wat ik -naast schilderen- het allerliefst doe! Of je nu een beginner bent die de kunstwereld net aan het ontdekken is, of een kunstenaar die op zoek is naar de volgende uitdaging.

Over Gee en de Studio

Wat je kan verwachten

Meer zelfvertrouwen in je kunnen

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” is mijn lijfspreuk en ik hoop dat het ook die van jou wordt! Mijn cursussen, gratis tutorials en informatieve blogs zijn er om je hierbij te helpen. Ik weet hoe het is om je onzeker te voelen over je creatieve kunnen, en ik weet ook hoe fijn het is om daar van af te komen!

Ondersteuning van gelijkgestemden

Je komt in een gezellige online community waar je in geheel eigen tempo de cursus kunt volgen. Zo vaak je maar wilt! Ook wordt je automatisch lid van de groep die bij de cursus hoort. In de groepen heb je de kans om andere cursisten te leren kennen, je werk en je vooruitgang te delen en vragen te stellen.

Vaste korting voor Kunstclub leden!

Ben jij lid van de Kunstclub? Dan heb ik een cadeautje voor je! Per maand komen er één a twee cursussen online. Daarnaast ook één gratis tutorial per week. Omdat ik al mijn leden zo enorm waardeer krijgen alle leden van de Kunstclub vanaf nu standaard 15% korting op alle themacursussen!

DOWNLOAD HET GRATIS E-BOOK

Wil je weten welke waterverf, papier en penselen ik zelf het liefst gebruik tijdens het schilderen?

 

Meld je aan voor je maandelijkse dosis ‘artspiration’ en ontvang de gratis waterverf startersgids vol tips!

De waterverf startersgids

Themacursussen

Wat staat er op de planning?

Themacursus Walvissen
Maandvogel astrologie keltisch kelten waterverf ontwerp design vogel raaf
Maandvogel astrologie keltisch kelten waterverf ontwerp design vogel raaf

‘The artist is not a special kind of person; rather each person is a special kind of artist’