De Kunstclub slaat een nieuwe weg in

door | Clubnieuws | 0 Reacties

De Kunstclub slaat een nieuwe weg in

door | Clubnieuws | 0 Reacties

2023 staat echt in het teken van groei en verandering voor Studio Gee en de Kunstclub. Sinds februari heb ik een prachtig atelier in de Spoorzone van Tilburg, geef ik steeds meer leuke workshops voor kinderen en volwassenen èn ben ik op persoonlijk vlak ook enorm gegroeid.

Zo nu aan het einde van het jaar, leek me dus ook een goed moment om nog wat andere veranderingen aan te brengen, zodat ik 2024 fris een nieuwe weg in kan slaan.

Cursisten en iedereen die de gratis tutorials volgt zijn als eerste op de hoogte gebracht. Want er is best veel veranderd.

De grootste investering is dat de Kunstclub van Studio Gee, naar een compleet nieuwe leeromgeving is gegaan. De oude leeromgeving kon de groei technisch gezien niet meer goed aan, dus moest ik hoe dan ook beslissen op welke manier ik dat op wilde gaan lossen.

Het werd een overzetting naar Huddle. Hier had ik eigenlijk 2 maanden voor uitgetrokken, met het idee dat we in het nieuwe jaar over zouden kunnen. Ik was alleen zo enthousiast dat ik de hele Kunstclub in 3 dagen tijd over heb gezet. Inclusief alle leden, en alle cursussen.

Lid worden van de Kunstclub
De Kunstclub slaat een nieuwe weg in 3

Ja, ik heb bijna een week maar 4.5 a 5 uur per nacht geslapen, maar het is het waard! Wat ben ik blij en trots op de nieuwe Kunstclub Community! Ik vind het er echt fantastisch uit zien. Alles reageert lekker snel en een leuke bijkomstigheid is dat de Kunstclub nu ook via je mobiel en tablet te bereiken is. Dat maakt het volgen van de cursussen mogelijk wat makkelijker. (Voor mij was het hebben van een app wel een droom die uit komt)

Deze investering en veranderingen zette me aan het nadenken. Ga ik verder met het maken en verkopen van losse cursussen of wil ik dit anders gaan doen?

Ik besloot het helemaal anders aan te gaan pakken. Vanaf nu zijn de cursussen niet meer los te koop (maar als je al eens een cursus hebt gekocht, blijf je natuurlijk wel de toegang behouden in de nieuwe leeromgeving.)

Kunstclub lidmaatschap
De Kunstclub slaat een nieuwe weg in 4

Kunstclub Lidmaatschap

Waarom eigenlijk deze verandering? Een terechte vraag!

Ik maak iedere cursus met liefde voor aquarel, en met liefde voor een ieder die de cursussen wil volgen. Ik wil dat álle huidige èn toekomstige cursussen voor iedereen toegankelijk zijn voor een vast laag bedrag per maand. Lekker laagdrempelig. Je hoeft niet meer te kiezen of je die ene cursus neemt, of toch die andere. Alle cursussen sluiten goed op elkaar aan, en ik wil dat je van alles gebruik kunt maken. Zodat je met plezier je aquarelvaardigheden verder kunt ontwikkelen en uit kunt blijven kijken naar nieuwe cursussen en challenges.

Wanneer je lid wordt van de Kunstclub, krijg je toegang tot alles wat er nu in staat, en alles wat nog gaat komen. Alle cursussen, alle tutorials en alle leuke maandelijkse challenges waar je ook prijzen mee kan winnen.

Daarbij blijf je ook het bedrag betalen waar je ooit voor ingestapt bent. De Kunstclub blijft zich verder ontwikkelen en zal  steeds waardevoller worden. De prijs zal in de toekomst dan ook verder stijgen. Maar over een paar jaar betaal jij nog steeds het bedrag, waar je nú voor instapt.

Besluit je te stoppen en later alsnog weer in te stappen, dan betaal je natuurlijk wel de dan geldende tarieven 😉

Eigenlijk valt er verder niets meer over te zeggen. Misschien was het je al opgevallen dat de website ook een make-over heeft gekregen. Ga het snel eens onderzoeken!

Meer informatie over de Kunstclub Lidmaatschap kun je hier vinden. En hoef je niet langer te wachten? Word dan nu direct lid via deze link.

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *