Download de grote inhaakkalender 2024 (gratis)

door | Clubnieuws, Kunst topics | 0 Reacties

Download de grote inhaakkalender 2024 (gratis)

door | Clubnieuws, Kunst topics | 0 Reacties

We hebben het allemaal wel eens, gebrek aan inspiratie. We scrollen dan eindeloos door Instagram of Pinterest maar het is allemaal van hetzelfde. Net niet. Teleurgesteld leg je je penselen en waterverf dan maar weer weg en vervolgens duurt het een tijd voor je jezelf weer toe aan kunt zetten om te gaan schilderen. Herkenbaar? Ik heb iets voor je gemaakt om je te helpen!

De grote inhaakkalender 2024

Je kunt nooit genoeg inspiratiebronnen hebben toch? Dacht ik ook. Ikzelf ben ook altijd op zoek naar nieuwe ideeën en daarom heb ik deze grote inhaakkalender 2024 ontworpen.

Maar wat is het eigenlijk? Wat kun je er mee? Terchte vragen die ik zal beantwoorden 🙂

Een inhaakkalender is een creatieve tool die vaak wordt ingezet in de wereld van marketing en contentcreatie. Het idee achter deze kalender is om aan te sluiten bij verschillende bestaande gebeurtenissen, feestdagen, en populaire thema’s om zo inspirerende en relevante content te maken. Dit wordt ook wel ‘inhaken’ genoemd.

Er zijn vele soorten inhaakkalenders te vinden op het internet.

Maar déze inhaakkalender heb ik speciaal voor jou ontworpen met oog op schilder inspiratie.

Mocht je komend jaar momenten hebben dat je het even niet meer weet? Print deze kalender uit en pak hem er dan even bij. Neem het rustig door en schrijf je schilder ideeën op de pagina. Zo kun je in 2024 je waterverf projecten een frisse impuls geven!

inhaakkalender2024
Download de grote inhaakkalender 2024 (gratis) 2

Download de grote inhaakkalender 2024 gratis

Ik heb mijn best gedaan om het mooi vorm te geven, zodat het niet alleen een inspiratiebron is voor je, maar ook leuk is om het uit te printen en op te hangen. Zo wordt het een plezier om er naar te kijken!

De kalender heeft ook ruimte om je eigen schilder ideeën op te schrijven.

>>> Download hier de grote inhaakkalender 2024

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Nieuwe cursus: De Creatieve Uitdaging • Studio Gee • Kunstclub - […] TipDe Grote Inhaakkalender volgt verschillende bestaande gebeurtenissen, feestdagen, en populaire thema’s en is daarom ook niet te vergelijken met…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *