gratis inhaakkalender

 

Zoek je een unieke manier om jouw waterverf projecten een frisse impuls te geven? Dan is deze inhaakkalender 2024 precies wat je nodig hebt!

Huh? Een inhaakkalender? Wat is dat?

Een inhaakkalender is een speciaal soort kalender die gebruikt wordt voor o.a. contentplanning. Het concept draait om het benutten van bestaande, vaak bekende gebeurtenissen, feestdagen, speciale dagen, of trending onderwerpen als inspiratiebron voor content, en in dit geval inspiratie om te schilderen. Dit wordt ook wel “inhaken” genoemd.

Er zijn vele soorten inhaakkalenders te vinden op het internet. Maar déze inhaakkalender heb ik speciaal ontworpen met oog op schilder inspiratie. 

En het is helemaal gratis!

 

inhaakkalender2024maanden

🌟 Meer dan 350 speciale dagen – Deze zorgvuldig samengestelde kalender bevat meer dan 350 feestdagen en bijzondere dagen, elk een bron van inspiratie voor jouw aquarel projecten in 2024.

🖌️ Creatief het jaar door – Van bekende feestdagen tot minder bekende dagen, elke week biedt nieuwe kansen!

Als je je aangemeld hebt om deze inhaakkalender te ontvangen wordt je ook lid van de Kunstclub familie en stuur ik je gemiddeld 2 keer per maand een e-mail met tips, weetjes en het laatste nieuws uit mijn studio. Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Bekijk mijn privacy verklaring voor meer informatie.