KERSTKAARTDESIGNCONTEST gewonnen!

door | samenwerking | 0 Reacties

KERSTKAARTDESIGNCONTEST gewonnen!

door | samenwerking | 0 Reacties

Kerstkaartdesigncontest gewonnen!

Afgelopen week heb ik meegedaan met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal.nl.  En vandaag heb ik te horen gekregen dat ik heb gewonnen! Kei leuk! Via dit blog wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal stemmen! (169 votes voor mijn ontwerp op enkel de post op Facebook) Ik voel me echt heel trots en dankbaar!

De prijs die ik kon winnen was een kersttrui en natuurlijk eeuwige faam 😉 Ik ben blij dat dit jaar zoveel mensen een kaartje met mijn design hebben mogen ontvangen. Niet alleen de slak, maar ook de pinguin, de bij (was heel populair!), de eekhoorn, de blije gnome en het leuke roodborstje. 

Ik heb er nog wel een aantal in voorraad die ik volgend jaar weer ga verkopen. Dat is het voordeel wanneer er geen datum op staat. Tegen die tijd hoop ik het assortiment ook uitgebreid te hebben met nog meer leuke designs. (Als je tips hebt, laat vooral weten in een comment!) 

Nogmaals heel hartelijk bedankt voor het stemmen! Dit geeft echt een boost en positieve zin om nóg meer te gaan ontwerpen!  

131893710 10213567076011359 3978469099011311499 o
132987862 10213603376598851 941913188625149853 o

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *