Drukwerkdeal kerstkaart designcontest

door | samenwerking | 0 Reacties

Drukwerkdeal kerstkaart designcontest

door | samenwerking | 0 Reacties

Ik doe mee met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal!

Op de website van Drukwerkdeal stond de volgende oproep:

Wil jij er deze Kerst ook warmpjes bijzitten? Laat je creativiteit los en maak kans op een kersttrui! Deel je kerstkaartontwerp op Instagram of Facebook vóór 16 december met #laatzienwiejebent en je doet automatisch mee. Op 18 december maken we de winnaar bekend!

Uiteraard wilde ik ook wel meedoen met mijn ontwerp! En hoera! Ik ben één van de drie finalisten geworden!

Nu is het aan het publiek om te stemmen.

Stem jij op mij?

Klik op de foto zodat je naar facebook gaat OF KLIK HIER om de post op Facebook te openen. Breng je stem uit door de foto de smiley te geven die bij mijn plaatje staat. Morgen, 18 december, de verjaardag van mijn zoontje, wordt de winnaar bekend gemaakt. Wordt dat dubbel feest voor ons? Ik ben benieuwd! Dank je wel aan iedereen die een stem op mijn design heeft uitgebracht! Ik zal je uiteraard op de hoogte houden!

 

KERSTKAART slak def

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *