Een persoonlijke videoboodschap voor jou!

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Een persoonlijke videoboodschap voor jou!

door | Clubnieuws | 0 Reacties

2021 is voor mijn gevoel ontzettend hard voorbij gegaan. Heb jij dat ook? Om het jaar af te sluiten heb ik een persoonlijke videoboodschap voor jou gemaakt.

Maar ten eerste hoop ik vooral dat je in goede gezondheid bent. En als dit niet zo is, dan wens ik je deze van harte toe.

Voor mij was het een gek jaar. De kinderen waren veel thuis. Soms door de maatregelen, soms door ziekte of verkoudheid, en op die momenten kan ik dan geen videos opnemen. 

Helaas heeft dit er bij mij geresulteerd dat zowel de themacursus Paddenstoelen schilderen als Kerstkaarten schilderen nog niet online staan. Heel vervelend, maar ze komen er hoe dan ook nog aan! Wat in het vat zit verzuurd niet πŸ˜‰

Toch wilde ik graag iets voor je doen. Daarom heb ik deze videoboodschap speciaal voor jou opgenomen. En natuurlijk geheel in stijl, met een cadeautje.

BEKIJK MIJN PERSOONLIJKE BOODSCHAP VOOR JOU

Deze video geeft meteen de trend aan die ik wil blijven volgen. Meer videos!  Ik heb er enorm veel zin en vind het ontzettend leuk dat ik dit pad met jou mag delen!

Wat zijn jouw creatieve plannen voor 2022? Is er iets waar ik je bij kan helpen? Laat het mij vooral weten als dat zo is. Enne, stuur je me ook nog even je antwoord op mijn vraag in de video? Ik ben benieuwd! πŸ™‚

EEN CADEAUTJE!

Natuurlijk wil ik dt jaar graag afsluiten met een cadeautje voor je. In de video heb ik het over een gratis tutorial die ik voor je heb opgenomen. Uiteraard vind je deze tutorial terug in de Kunstclub.

Een persoonlijke videoboodschap voor jou

De tutorial is opgedeeld in meerdere fases. Na de laatste fase is dit de boom die je hebt. Daarna kan je er nog een kerst of yuleboom van maken door er kerstballen of slingers bij te schilderen.

Ben je al lid van de Kunstclub, log dan hier in om direct naar de tutorial te gaan

Ben je nog geen lid van de Kunstclub, meld je dan hier aan voor de gratis tutorials. Na het aanmaken van je gratis account kun je direct inloggen om deze tutorial te maken.

Creatieve groetjes en tot volgend jaar!

Gee

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot Γ‘lle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt Γ¨n deze met trots kunt delen met de wereld.Β 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *