Expositie Gee Adriaansz in wijkcentum de Nieuwe Stede

door | Clubnieuws, samenwerking | 0 Reacties

Expositie Gee Adriaansz in wijkcentum de Nieuwe Stede

door | Clubnieuws, samenwerking | 0 Reacties

Februari 2020 nam ik contact op met de kunstcoördinator van wijkcentrum de Nieuwe Stede om te kijken of het mogelijk was om te exposeren. Ik kreeg een leuk en positief bericht terug over de mogelijkheden. Ze zaten al behoorlijk vol dus ik zou nog een heel jaar moeten wachten tot het zover was, maar dat had ik er graag voor over. Mijn plekje was in ieder geval gereserveerd.

Expositie Gee Adriaansz in wijkcentum de Nieuwe Stede

Helaas gooide de gebeurtenissen van afgelopen jaren roet in het eten. Door Covid moeten de deuren gesloten worden en samenkomen was even geen optie.

Tegen de tijd dat het wel weer mogelijk werd moest ik nog een tijd wachten omdat er voor mij nog andere kunstenaars aan het wachten waren. Maar, iedereen die mijn kent weet dat geduld mijn kracht is. En die had ik!

Dat geduld werd beloond. Dit jaar kan ik eindelijk exposeren in het wijkcentrum. In 2022 was het eindelijk zo ver.

De opening van mijn expositie in wijkcentrum De Nieuwe Stede

Op vrijdag 3 juni 2022 om 19:00 uur vond de opening van mijn expositie plaats in wijkcentrum de Nieuwe Stede op adres Capucijnenstraat 156 te Tilburg. Iedereen was van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De expositie was tot 29 juli te bezichtigen.

Flyers met tekst Gee Adriaansz
Expositie Gee Adriaansz in wijkcentum de Nieuwe Stede 2

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *