Expositie Gee Adriaansz in Wijkcentum de Nieuwe Stede

door | Persoonlijk, samenwerking | 0 Reacties

Expositie Gee Adriaansz in Wijkcentum de Nieuwe Stede

door | Persoonlijk, samenwerking | 0 Reacties

Februari 2020 nam ik contact op met de kunstcoördinator van wijkcentrum de Nieuwe Stede om te kijken of het mogelijk was om te exposeren. Ik kreeg een leuk en positief bericht terug over de mogelijkheden. Ze zaten al behoorlijk vol dus ik zou nog een heel jaar moeten wachten tot het zover was, maar dat had ik er graag voor over. Mijn plekje was in ieder geval gereserveerd.

Helaas gooide de gebeurtenissen van afgelopen twee jaar roet in het eten. Door Covid moeten de deuren gesloten worden en samenkomen was even geen optie.

Tegen de tijd dat het wel weer mogelijk werd moest ik nog een tijd wachten omdat er voor mij nog andere kunstenaars aan het wachten waren. Maar, iedereen die mijn kent weet dat geduld mijn kracht is. En die had ik!

Dat geduld werd beloond. Dit jaar kan ik eindelijk exposeren in het wijkcentrum. En volgende week is het al zo ver!

De opening van mijn expositie

Op vrijdag 3 juni om 19:00 uur zal de opening van mijn expositie plaatsvinden in wijkcentrum de Nieuwe Stede op adres Capucijnenstraat 156 te Tilburg. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje. De expositie is vanaf dat moment tot 29 juli te bezichtigen.

Flyers met tekst Gee Adriaansz

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *