Iedere vrijdag gratis kleurplaten!

Gratis Kleurplaten

In verband met een heel drukke periode (het maken van een online cursus Waterverven kun je leren en de online leeromgeving die er bij hoort) zal er één keer per maand een nieuwe kleurplaat gepubliceerd worden in plaats van iedere vrijdag. Kom dus zeker regelmatig even terug om te zien wat voor nieuws online is gekomen! Wil je voortaan als eerste de kleurplaten in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor de lijst om op de hoogte te blijven. 

 download het gratis e-book

waterverven kun je leren! De startersgids

Denk jij dat waterverven niet voor iedereen weggelegd is? Ik denk daar anders over. Ik geloof dat iedereen creativiteit in zich heeft, èn kan waterverven! Jij ook! Laten we samen de creatieveling zoeken die in je huist! 

Meld je aan voor je maandelijkse dosis ‘artspiration’ en ontvang de gratis startersgids van Waterverven kun je leren! in je digitale brievenbus.

White ghost cicade

Leuke gratis tutorials!

Alle tutorials in deze ‘cursus’zijn gratis, en zo nu en dan zullen er nieuwe geplaatst worden. Ik heb iedere tutorial met heel veel plezier voor jou gemaakt en ik heb mijn best gedaan om alles zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Gratis Kleurplaten

Zij gingen je voor..!

Leuk

De gratis tutorials zijn mooi gefilmd en leuk om te maken
Geen boekenlegger, maar een kaart gemaakt. De regenboog ga ik nog een keer doen

Anja

Super leuk, die mini workshop

Super leuk, die mini workshop boekenlegger maken! Duidelijk en eenvoudig te doen.

Lia

“Your soul is infinitely creative. It is alive and expansive in nature. It is curious and playful, changing with the tides of time.”

Pin It on Pinterest