Groene voorjaarsmarkt op 11 mei 2024

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Groene voorjaarsmarkt op 11 mei 2024

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Zet 11 mei maar groot in je agenda, want dan komt de Groene Voorjaarsmarkt weer naar het Pieter Vreedeplein! En dit jaar is het groter dan ooit.


Workshop van Studio Gee tijdens de Groene Voorjaarsmarkt

Ook dit jaar geef ik weer een leuke (en uiteraard gratis) workshop tijdens de Groene Voorjaarsmarkt. Er is veel te zien, beleven en doen. Ik zal daarom niet teveel van je tijd wegnemen zodat je genoeg tijd hebt voor al het andere dat de Groene Voorjaarsmarkt je te bieden heeft.

De workshop is perfect voor iedereen die zijn huis wil verfraaien met een vleugje natuur! Het is zo ontworpen dat je in ongeveer 20 minuten naar huis gaat met een mooie wandhanger van droogbloemen. Deze wandhanger kun je ook gebruiken als kruiden- of bloemendroger en heb ik speciaal laten maken door La Poubelle. 

droogbloemen wandhangerplankje
Groene voorjaarsmarkt op 11 mei 2024 3

Samenwerking met La Poubelle

Ik heb gekozen om met La Poubelle een duurzame samenwerking aan te gaan. Door deze samenwerking met hen heb ik al meerdere mooie workshops kunnen geven. 

La Poubelle is een inspirerend bedrijf met maatschappelijke doelstellingen. Ze helpen personen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer in beweging te komen. Dat doen ze door ze werkplekken te bieden die passen bij hun talenten en mogelijkheden in een beschermde, maar doelgerichte omgeving.

Daarnaast worden de plankjes gemaakt van gerecycled hout. Win-win!

droogbloemen workshop
Groene voorjaarsmarkt op 11 mei 2024 4

Wat kun je nog meer verwachten op de Groene Voorjaarsmarkt?

Kom gezellig langs en duik in de creatieve workshops die helemaal gratis zijn. Scoor die perfecte plant voor in je woonkamer of tuin, of vind een uniek moederdagcadeau.

Het aanbod met lokale, ambachtelijke producten is groot. Daarnaast vind je er allerlei leuke vintage en upcycle items. Dit jaar is de voorjaarsmarkt zelfs uitgebreid naar 30 deelnemers en het plein is continu gevuld met muziek en entertainment. Echt een dagje uit!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *