Fragment ‘Zin in Morgen’

Bron: KRO-NCRV, Zin in morgen, aflevering 27 van zaterdag 4 november 2023

Begin november 2023 was ik te zien in een aflevering van ‘Zin in Morgen’ op Nederland 2. Als je even stilstaat zie je zo veel meer 👀🐌🌿📺 Kijk Zin in morgen terug op NPO Start

Workshop voor Royal Talens

Bron: Royal Talens

In februari 2023 kwam Royal Talens (van de aquarelmerken Van Gogh, Rembrandt, Amsterdam, Ecoline, etc) een workshop opnemen voor een nieuw product dat internationaal gelanceerd werd. Elke maand waren er mooie prijzen te winnen. De actie liep wereldwijd van februari tot en met september 2023.

Aflevering ‘Stad van Makers’

Bron: Stadvanmakers, Instagram Reel

Maart 2023 bezocht Stad van Makers een nieuwe aanwinst voor de Tilburgse kunstscene: namelijk het nieuwste pand van Ateliers Tilburg in de Tilburgse Spoorzone. Met maar liefst elf atelierruimtes kunnen hier muzikanten, makers-collectieven en andere kunstenaars neerstrijken.

Waar destijds de kiem is gelegd voor de Stijl, kunnen makers opnieuw geschiedenis schrijven. Een muziekstudio, een industriële werkplaats en nog negen andere ruimtes. Klinkt als een goed recept voor een vruchtbare omgeving, toch? Grenzend aan de Hall of Fame, omringd door kleurrijke schilderingen en graffiti; aan sfeer geen gebrek. Een ruime binnenplaats biedt potentie voor grote dromers 🌈

Aflevering ‘Het Goede Buitenleven’

 Bron: Het Goede Buitenleven, RTL4

In mei 2022 verscheen ik in het tv-programma ‘Het Goede Buitenleven’ van RTL4. Ik kon een zonnige middag heerlijk schilderen aan het water!

“Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules,
making mistakes, and having fun.”