Insecten postkaarten

door | Shop update | 0 Reacties

Insecten postkaarten

door | Shop update | 0 Reacties

Vanaf nu komen mijn designs ook op kaartjes!

Het idee om kaartjes te laten maken van mijn insecten speelde al langer door mijn hoofd. Het enige wat je nog hoeft te doen als je een idee hebt, is kijken of je deze kan uitwerken, en dan vooral: de drempel over en DOEN!

Nou is een idee bedenken bij mij vaak niet zo’n probleem. Het komt zelden voor dat ik géén inspiratie heb. Sterker nog, ik moet mijzelf een beetje inhouden om de focus te behouden. Want ideeën èn mogelijkheden zijn er in overvloed, en er is zo weinig tijd in een dag! Alles is zo leuk!  

Maar natuurlijk (en ook helaas) is het als ondernemer niet echt handig als je je aandacht maar half half verdeelt over meerdere dingen. Alles komt op het juiste moment, en groeien doe je alleen als je je focus weet te behouden en zo nu en dan even uit je comfortzone stapt. Dus besloot ik om eerst drie kaarten te laten maken. En wat zijn ze tof! Ze staan mooi aan de muur, in een lijstje en ze zijn verschrikkelijk leuk om te versturen aan andere natuurliefhebbers. 

De kaarten zijn gemaakt op a6 formaat en gedrukt op premium papier met matte zijdecoating op de voorkant en achterkant, waar gemakkelijk op geschreven kan worden. De achterkant is overigens blanco. 

Nou deel ik dit vooral om te laten weten wat mij bezig houdt, maar ik ontkom er niet aan om ook even een heel klein verkooppraatje te houden 😉

Want, wil jij deze set ook hebben? Binnenkort komen ze in mijn nieuwe webwinkel, tot die tijd zijn ze te verkrijgen door mij een persoonlijk berichtje te sturen via e-mail of nog sneller: een berichtje op Facebook

Los zijn ze 2,50 euro, wil je ze alle drie hebben dan krijg je ze in ruil voor 6,75 euro. Mooie korting! 
Verzending kan met of zonder track&trace, of ophalen in Tilburg. Dat laat ik aan jou!

 

Pakje Kunst

Waar ik benieuwd naar ben!

Welke insecten zou JIJ verder nog willen zien op een postkaart?
Laat het weten in een reactie op dit bericht!

Dank je wel!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *