LOGO Kunstclub
Gee Adriaansz

Van Gogh's Journey

Ontdek je eigen creatieve reis met Van Gogh! Vincent Van Gogh was een avonturier, tijdens zijn leven werd hij voortdurend geïnspireerd door de landen waar hij woonde en de plaatsen die hij bezocht. Net als Van Gogh willen wij dat je het onbekende ontdekt, een nieuw pad verkent en op zoek gaat naar nieuwe kleuren.

Ben je nieuw met aquarelleren, of gewoon op zoek naar een manier om je aquarelvaardigheden te verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze gratis aquarelworkshops willen we je aanmoedigen om naar buiten te gaan en creatief aan de slag te gaan met de Van Gogh aquarel pocketbox! Wees niet bang om nieuwe technieken uit te proberen en laat je net als Van Gogh inspireren.

Waterverf tips

Win Van Gogh aquarelprijzen + gratis workshop

Win Van Gogh aquarelprijzen + gratis workshop

Enige tijd geleden werd ik door Royal Talens benaderd. Zij vroegen mij om mee te werken aan het maken van een workshop voor een nieuwe product lancering. In februari was het zo ver en gingen we aan de slag voor Van Gogh Colours. We hebben in mijn atelier een aquarel...

Acryl, gouache en aquarel: De verschillen & wanneer ze te gebruiken

Acryl, gouache en aquarel: De verschillen & wanneer ze te gebruiken

Als je begint met schilderen zullen de termen aquarel, acryl en gouache je om de oren vliegen. Maar wat zijn de verschillen? Met welke kun je het beste beginnen? Terechte vragen! Als je nieuwsgierig bent naar de verschillen en mogelijkheden tussen deze soorten verf,...

Ben je onzeker over je kunst? 4 dingen om te onthouden!

Ben je onzeker over je kunst? 4 dingen om te onthouden!

Kunst maken is niet zomaar iets. Er mag best even stil gestaan worden bij wat je eigenlijk doet. En daar gaat dit artikel over! Ben je onzeker over je kunst? Hier lees je 4 dingen om te onthouden! Jouw kunst is een geschenk Ja, echt! Er kan nooit genoeg kunst zijn in...

De waterverf startersgids

GRATIS E-BOOK

DE STARTERSGIDS OM TE LEREN WATERVERVEN!

Het e-book staat vol tips over aquarelpapier, aquarelverf en penselen om mee te beginnen en daarnaast vertel ik je ook wat mijn persoonlijke favoriete waterverf materialen zijn!

Met een goede voorbereiding krijg je een rotsvaste basis waar je de rest van je leven plezier van zal hebben ❤️.

De waterverf startersgids

GRATIS KLEURPLATEN

Wist je dat ik kleurplaten op mijn website heb staan die GRATIS te downloaden zijn? De pagina staat sinds mei 2021 online en sindsdien zijn er al 4500+ unieke downloads geweest.

Dus heb je geen zin om naar buiten te gaan, ben je ziek, is het snertweer, kun je niet slapen, heb je gewoon zin in iets nieuws of heb je een andere reden om lekker te gaan kleuren? Kom dan vooral eens kijken, download je favoriete kleurplaat en ga lekker aan de slag.

“Every artist dips her brush in her own soul, and paints her own nature into her paintings”