Gee bij Kunstenaars op één Rij

pakje kunst kunstenaars op een rij

Studio Gee bij Kunstenaars op één rij

Ook dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november “Kunstenaar in een Rij” bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij!

Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen kolom in de automaat. Deze wordt gevuld met 15 pakjes van zijn of haar werk. Na een week zal de automaat geleegd worden en krijgen weer acht andere kunstenaars een eigen kolom. 

Het bijzondere van deze actie is dat veel kunstenaars speciaal voor deze actie een serie van 15 werken hebben gemaakt! En jij kunt dan eindelijk een werk trekken van die kunstenaar die je nog mist in je collectie. Je kunt ook de hele kolom leegtrekken natuurlijk, of van iedere kunstenaar één pakje nemen.  

 

 

 

Mijn werken zullen per 7 november vanaf 11:00 uur
tot en met 14 november tot 11:00 in de autmaat liggen.

 

ADRES
Boekhandel Gianotten/Mutsaers: Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg 

 

 

Ben je benieuwd naar de andere deelnemende kunstenaars? Houdt dan vooral de Facebook pagina van Pakje Kunst Tilburg in de gaten. Daarop vermelden ze welke kunstenaars in welke week in de automaat zitten. Of bekijk de sneak-previews op Instagram: @pakjekunsttilburg

Enne… Vorig jaar stond men ruim op tijd in de rij om doosjes te trekken. Dus wees er op tijd bij, want op=op!

Ik ben er in ieder geval bij op 7 november, wanneer de automaat gevuld zal worden met mijn werken. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je ook komt. En als je dan ook nog eens voor 2x 2 euro een pakje uit mijn kolom koopt, dan is dat natuurlijk helemaal de kers op de taart! Je zal er een uniek werkje in vinden. Met liefde, geduld en toewijding gemaakt, en natuurlijk geheel in herfst thema. 

 

Zie ik je daar?

Digitale handtekening van Gee Adriaansz

Verder lezen?

Lancering gratis kleurplaten

Al enige tijd liep ik met het idee om kleurplaten te maken. Het idee begon langzaam te groeien toen ik voor de Tilburgse Stadsimker Marcel een les mocht komen geven op basisschool de Borne in Tilburg. Deze les ging over de anatomie van de bij. Naast lesmateriaal wilde...

KERSTKAARTDESIGNCONTEST gewonnen!

Kerstkaartdesigncontest gewonnen!Afgelopen week heb ik meegedaan met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal.nl.  En vandaag heb ik te horen gekregen dat ik heb gewonnen! Kei leuk! Via dit blog wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal...

15% moederdag korting!

Moederdag staat al weer bijna voor de deur! Tijd om op zondag 9 mei alle moeders, pleegmoeders, schoonmoeders en bonusmoeders in het zonnetje te zetten! Ben je op zoek naar een uniek Moederdagcadeau dat met veel liefde en toewijding gemaakt is? Kom dan weer eens...

Raamschilderingen XXL

In dit blog vertel ik je meer over de geweldige samenwerking met basisschool De Zuidwester.Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool in Tilburg. Kinderen en ouders van allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen vormen samen met het team een school...

De vlinders van Sepp

In dit blog geef ik je een stukje achtergrond en in-depth informatie over de inspiratie voor het maken van mijn vlinders.Sommige dingen slaan gewoon in als een bom. Als je een jaar geleden gevraagd had of ik vlinders wilde tekenen en schilderen had ik het verzoek...

Schat van MAkers

Aankondiging! In de meivakantie van 3 tot en met 9 mei organiseren Ateliers Tilburg en Stadvanmakers een zoektocht naar verschillende kunstwerkjes in de stad, en hebben dit de naam #schatvanmakers gegeven! Kom schatzoeken! Kom je ook speuren? Wie weet word jij één van...

Gee bij Kunstenaars op één Rij

Studio Gee bij Kunstenaars op één rijOok dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november "Kunstenaar in een Rij" bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij! Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen...

Publicatie Go! / Weg! Platteland

In dit blog vertel ik je meer over de publicatie in het Zuid Afrikaanse magazine Weg! Platteland.Going abroad met Go! / Weg plattelandEnige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor Go! / Weg! Platteland Magazine in Zuid-Afrika over mijn werk. Het magazine is afgelopen...

Meneer Visser kijkt naar kunst

In dit blog lees je over het Pakje Kunst Museum, en zie je een video van mijn inzending, beoordeeld door Meneer Visser. Over het Pakje Kunst Museum door Ro-nalt Schrauwen Het Pakje Kunst Museum is een oude fourniturenkast met 11 laden ieder 30 vakjes van 5x5x5 cm. Het...

Drukwerkdeal kerstkaartdesigncontest

Ik doe mee met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal!Op de website van Drukwerkdeal stond de volgende oproep: Wil jij er deze Kerst ook warmpjes bijzitten? Laat je creativiteit los en maak kans op een kersttrui! Deel je kerstkaartontwerp op Instagram of Facebook...
Gee Adriaansz natuurkunstenares

Je maandelijkse dosis ‘Artspiration’

Ik deel graag mijn kennis met jou. Leuke weetjes over de natuur, de beste deals & winacties vanuit de studio, het laatste nieuws van mijn hand en tips om zelf ook aan de slag te gaan met het creëren van kunst.

Meld je aan om niets te missen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
Als je vragen hebt over mijn werken en/of mogelijkheden, stuur dan vooral even een berichtje door een reply te geven!