Gee bij Kunstenaars op één Rij

door | samenwerking | 0 Reacties

Gee bij Kunstenaars op één Rij

door | samenwerking | 0 Reacties

Studio Gee bij Kunstenaars op één rij

Ook dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november “Kunstenaar in een Rij” bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij!

Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen kolom in de automaat. Deze wordt gevuld met 15 pakjes van zijn of haar werk. Na een week zal de automaat geleegd worden en krijgen weer acht andere kunstenaars een eigen kolom. 

Het bijzondere van deze actie is dat veel kunstenaars speciaal voor deze actie een serie van 15 werken hebben gemaakt! En jij kunt dan eindelijk een werk trekken van die kunstenaar die je nog mist in je collectie. Je kunt ook de hele kolom leegtrekken natuurlijk, of van iedere kunstenaar één pakje nemen.  

 

 

 

Mijn werken zullen per 7 november vanaf 11:00 uur
tot en met 14 november tot 11:00 in de autmaat liggen.

 

ADRES
Boekhandel Gianotten/Mutsaers: Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg 

 

 

Ben je benieuwd naar de andere deelnemende kunstenaars? Houdt dan vooral de Facebook pagina van Pakje Kunst Tilburg in de gaten. Daarop vermelden ze welke kunstenaars in welke week in de automaat zitten. Of bekijk de sneak-previews op Instagram: @pakjekunsttilburg

Enne… Vorig jaar stond men ruim op tijd in de rij om doosjes te trekken. Dus wees er op tijd bij, want op=op!

Ik ben er in ieder geval bij op 7 november, wanneer de automaat gevuld zal worden met mijn werken. Ik zou het ontzettend leuk vinden als je ook komt. En als je dan ook nog eens voor 2x 2 euro een pakje uit mijn kolom koopt, dan is dat natuurlijk helemaal de kers op de taart! Je zal er een uniek werkje in vinden. Met liefde, geduld en toewijding gemaakt, en natuurlijk geheel in herfst thema. 

 

Zie ik je daar?

Digitale handtekening van Gee Adriaansz

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *