Een Pakje Kunst, laat je verrassen!

door | samenwerking | 0 Reacties

Een Pakje Kunst, laat je verrassen!

door | samenwerking | 0 Reacties

In dit blog vertel ik je over de nieuwe samenwerking met pakjekunst.com

 

Zeker een jaar geleden kreeg ik een Pakje Kunst cadeau. Mijn vriendin had een automaat zien staan bij het gevangenishotel in Leeuwarden (ook echt een aanrader om daar te logeren trouwens als je een unieke locatie in die omgeving zoekt). Ze vond het een leuk idee om een pakje voor mij mee te nemen. Wat er in zat wist ze natuurlijk niet.

Het cadeautje had niet toepasselijker kunnen zijn. Een broche van een vlinder, gemaakt door de kunstenares Jamilla Beukema. Echt hèt ideale cadeautje, gezien mijn liefde voor insecten!

Het concept van Pakje Kunst, en dit cadeau krijgen vond ik zó leuk, dat ik het complete pakketje tot op de dag van vandaag bewaard heb.

Hoe had ik toen kunnen bedenken dat ik vandaag mijn eerste pakketjes zelf in zou gaan leveren om mee te gaan doen met Pakje Kunst?

Cadeautjes in bruin craftpapier met een stempel van een blad en een bedel van een bij. In het midden van de foto een pakje kunst.

OVER PAKJE KUNST

Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.

De kunstwerken zijn zo groot als een pakje sigaretten en kunnen voor slechts 2x 2 euro uit oude mechanische sigarettenautomaten gehaald worden.

Je weet nooit wat je krijgt, en dat maakt het extra leuk! Trek een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als verzamelobject, als cadeautje voor iemand of als extraatje bij een flesje wijn of een bos bloemen, of iets anders!

Pakje Kunst is een initiatief van Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg. In december 2016 zijn in Tilburg de eerste drie machines in gebruik genomen. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 45 machines verspreid over 33 steden in Nederland en doen er meer dan 1000 kunstenaars mee!

MIJN KUNSTWERKJES IN DE REGIO TILBURG

Ik vind het concept super en ik ben blij dat ik een van de lokale artiesten ben die mag deelnemen! Binnenkort kun je mijn werken via de automaten van Pakje Kunst kopen in Tilburg, Noord-Brabant. Ze staan op de volgende locaties:

Boekhandel Gianotten/Mutsaers
Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg

Mercure Hotel
Heuvel 37, 5038 CP Tilburg

Café Bolle
Piusplein 8, 5038 WL Tilburg

Antoon de Jong
Boomstraat 117, 5038 GP Tilburg

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Pakje Kunst
Pakje Kunst

EEN PAKJE KUNST VAN STUDIO GEE

Heb je een pakje gekocht met een kunstwerkje van mij er in? Super leuk! Ten eerste gefeliciteerd met jouw unieke kunstwerk!

Jouw item heb ik met veel liefde en geduld gemaakt en vervolgens ingepakt als een cadeautje.

Vanuit mijn thuisatelier in Tilburg ben ik werkzaam als creatief artiest en maak ik natuur geïnspireerde en gerelateerde illustraties.

Ik werk graag met diverse materialen en technieken. Waterverf, acrylverf, fineliners, potloden en gouache zijn mijn favoriet. Ik maak daarmee voornamelijk insecten zoals kevers, libellen, vlinders, bijen en hommels. Hierbij stop ik veel aandacht en geduld in de details. Dit kunnen van kleine magneten tot grote muurschilderingen zijn.

Ik laat mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten. Want hoewel velen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi deze biodiversiteit eigenlijk is. Hiermee hoop ik kleine stukjes geluk in je leven te brengen. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen, kruiden en de onderwaterwereld. Het mooie van onze planeet, zoals ik het zie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste nieuwtjes? Voeg me dan toe op Facebook of volg me via Instagram. Tot ziens!

 

pakjekunst.com disclaimer

Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren, irriteren, et cetera. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd.

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *