Een Pakje Kunst laat je verrassen

Een Pakje Kunst, laat je verrassen!

Categorieën

Geef een reactie & praat gezellig mee!

Wil je na het lezen van dit blog een reactie achterlaten?
Dat kan onderaan de pagina!

In dit blog vertel ik je over de nieuwe samenwerking met pakjekunst.com

Zeker een jaar geleden kreeg ik een Pakje Kunst cadeau. Mijn vriendin had een automaat zien staan bij het gevangenishotel in Leeuwarden (ook echt een aanrader om daar te logeren trouwens als je een unieke locatie in die omgeving zoekt). Ze vond het een leuk idee om een pakje voor mij mee te nemen. Wat er in zat wist ze natuurlijk niet.

Het cadeautje had niet toepasselijker kunnen zijn. Een broche van een vlinder, gemaakt door de kunstenares Jamilla Beukema. Echt hèt ideale cadeautje, gezien mijn liefde voor insecten!

Het concept van Pakje Kunst, en dit cadeau krijgen vond ik zó leuk, dat ik het complete pakketje tot op de dag van vandaag bewaard heb.

Hoe had ik toen kunnen bedenken dat ik vandaag mijn eerste pakketjes zelf in zou gaan leveren om mee te gaan doen met Pakje Kunst?

Cadeautjes in bruin craftpapier met een stempel van een blad en een bedel van een bij. In het midden van de foto een pakje kunst.

OVER PAKJE KUNST

Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.

De kunstwerken zijn zo groot als een pakje sigaretten en kunnen voor slechts 2x 2 euro uit oude mechanische sigarettenautomaten gehaald worden.

Je weet nooit wat je krijgt, en dat maakt het extra leuk! Trek een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als verzamelobject, als cadeautje voor iemand of als extraatje bij een flesje wijn of een bos bloemen, of iets anders!

Pakje Kunst is een initiatief van Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg. In december 2016 zijn in Tilburg de eerste drie machines in gebruik genomen. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 45 machines verspreid over 33 steden in Nederland en doen er meer dan 1000 kunstenaars mee!

MIJN KUNSTWERKJES IN DE REGIO TILBURG

Ik vind het concept super en ik ben blij dat ik een van de lokale artiesten ben die mag deelnemen! Binnenkort kun je mijn werken via de automaten van Pakje Kunst kopen in Tilburg, Noord-Brabant. Ze staan op de volgende locaties:

Boekhandel Gianotten/Mutsaers
Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg

Mercure Hotel
Heuvel 37, 5038 CP Tilburg

Café Bolle
Piusplein 8, 5038 WL Tilburg

Antoon de Jong
Boomstraat 117, 5038 GP Tilburg

LocHal
Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Pakje Kunst
Pakje Kunst

EEN PAKJE KUNST VAN STUDIO GEE

Heb je een pakje gekocht met een kunstwerkje van mij er in? Super leuk! Ten eerste gefeliciteerd met jouw unieke kunstwerk!

Jouw item heb ik met veel liefde en geduld gemaakt en vervolgens ingepakt als een cadeautje.

Vanuit mijn thuisatelier in Tilburg ben ik werkzaam als creatief artiest en maak ik natuur geïnspireerde en gerelateerde illustraties.

Ik werk graag met diverse materialen en technieken. Waterverf, acrylverf, fineliners, potloden en gouache zijn mijn favoriet. Ik maak daarmee voornamelijk insecten zoals kevers, libellen, vlinders, bijen en hommels. Hierbij stop ik veel aandacht en geduld in de details. Dit kunnen van kleine magneten tot grote muurschilderingen zijn.

Ik laat mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten. Want hoewel velen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi deze biodiversiteit eigenlijk is. Hiermee hoop ik kleine stukjes geluk in je leven te brengen. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen, kruiden en de onderwaterwereld. Het mooie van onze planeet, zoals ik het zie.

Wil je op de hoogte blijven van mijn laatste nieuwtjes? Voeg me dan toe op Facebook of volg me via Instagram. Tot ziens!

 

pakjekunst.com disclaimer

Pas op! Kunst kan verrassen, verwarren, ontroeren, irriteren, et cetera. Om haar ten volle te bevatten heeft kunst een incubatietijd.

Verder lezen?

Unieke kerstkaarten

Unieke kerstkaarten van Studio GeeWil jij een unieke kerstkaart verzenden naar de mensen die je liefhebt? Voor originele kerstkaarten ben je bij STUDIOGEE. aan het goede adres. Ik heb iedere kerst illustratie met veel liefde, plezier en toewijding geschilderd op...

Insecten stempels!

In dit blog vertel ik je over de nieuwe samenwerking met Durftestempelen.Op Instagram kwamen we met elkaar in contact. Ik weet niet meer wie als eerst was, of zij mij ging volgen of ik haar als eerst. Maar, we waren bij elkaar in het vizier en we vonden elkaars werk...

Ondernemen vanuit je hart

Ondernemen doe je vanuit je hart. Vanuit je passie. Dat is wat ik altijd geloofd heb, en van waaruit ik mijn bedrijf runde. Vanuit mijn hart. Totdat ik in mijn leven te maken kreeg met een aantal grote, ingrijpende veranderingen. Ik had grootse plannen, maar ik was...

Creatieve nieuwjaarsgroet!

Lieve lezer, vriend, klant en relatie! Jeetje wat was 2020 een gek jaar. Aan de ene kant ging deze enorm traag voorbij. De wereld vertraagde en de zomer in mijn tuin leek geen einde te krijgen. Nu achteraf lijkt het wel of er een paar maanden overgeslagen zijn en was...

De vlinders van Sepp

In dit blog geef ik je een stukje achtergrond en in-depth informatie over de inspiratie voor het maken van mijn vlinders.Sommige dingen slaan gewoon in als een bom. Als je een jaar geleden gevraagd had of ik vlinders wilde tekenen en schilderen had ik het verzoek...

Lancering gratis kleurplaten

Al enige tijd liep ik met het idee om kleurplaten te maken. Het idee begon langzaam te groeien toen ik voor de Tilburgse Stadsimker Marcel een les mocht komen geven op basisschool de Borne in Tilburg. Deze les ging over de anatomie van de bij. Naast lesmateriaal wilde...

Drukwerkdeal kerstkaartdesigncontest

Ik doe mee met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal!Op de website van Drukwerkdeal stond de volgende oproep: Wil jij er deze Kerst ook warmpjes bijzitten? Laat je creativiteit los en maak kans op een kersttrui! Deel je kerstkaartontwerp op Instagram of Facebook...

Insecten postkaarten

Vanaf nu komen mijn designs ook op kaartjes!Het idee om kaartjes te laten maken van mijn insecten speelde al langer door mijn hoofd. Het enige wat je nog hoeft te doen als je een idee hebt, is kijken of je deze kan uitwerken, en dan vooral: de drempel over en DOEN!...

Gee bij Kunstenaars op één Rij

Studio Gee bij Kunstenaars op één rijOok dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november "Kunstenaar in een Rij" bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij! Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen...

Schat van MAkers

Aankondiging! In de meivakantie van 3 tot en met 9 mei organiseren Ateliers Tilburg en Stadvanmakers een zoektocht naar verschillende kunstwerkjes in de stad, en hebben dit de naam #schatvanmakers gegeven! Kom schatzoeken! Kom je ook speuren? Wie weet word jij één van...
waterverf schilderij  ijsvogel vogel

Je maandelijkse dosis ‘Artspiration’

Ik deel graag mijn kennis met jou. Leuke weetjes over de natuur, de beste deals & winacties vanuit de studio, het laatste nieuws van mijn hand en tips om zelf ook aan de slag te gaan met het creëren van kunst.

Meld je aan om niets te missen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest