Lancering basiscursus ‘Waterverven kun je leren’

door | Shop update | 0 Reacties

Lancering basiscursus ‘Waterverven kun je leren’

door | Shop update | 0 Reacties

Vandaag vier ik feest! Vanochtend kregen mijn nieuwsbrief lezers al een eerste bericht en mogelijkheid om als eersten de cursus te kopen. Na weken van hard werken is vanaf vandaag de basiscursus ‘Waterverven kun je leren‘ gelanceerd!

aquarelleren met de basiscursus Waterverven kun je leren

De aquarelcursus is precies geworden wat ik voor ogen had. Ik wilde graag een uitgebreide aquarelcursus ontwikkelen, op zo’n manier dat je niet direct overweldigd wordt door alle informatie en je alles stap voor stap kunt volgen. De waterverf cursus is daarom opgebouwd uit meerdere modules en lessen en er is een mooi balans tussen audio, video en tekst.

De cursus wordt afgesloten met een aantal leuke turorials waarbij je alles wat je geleerd hebt in de vorige lessen kunt oefenen. Na het afronden van de aquarelcursus weet je alles over kleurentheorie, de soorten papier, penselen en waterverf en de waterverftechnieken die je kunt gebruiken.

Met deze quarelcursus krijg je een rotsvaste basis waar je de rest van je leven plezier van zal hebben

Wanneer je lid word van de Kunstclub krijg je toegang tot deze cursus en kun je in de community connecten met andere cursisten, vragen stellen en natuurlijk je werken delen.

Zie ik je snel in de Kunstclub?

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *