Lancering basiscursus ‘Waterverven kun je leren’

door | 15 augustus 2021 | Kunst topics | 0 Reacties

Lancering basiscursus ‘Waterverven kun je leren’

door | 15 augustus 2021 | Kunst topics | 0 Reacties

Vandaag vier ik feest! Vanochtend kregen mijn nieuwsbrief lezers al een eerste bericht en mogelijkheid om als eersten de cursus te kopen. Na weken van hard werken is vanaf vandaag de basiscursus ‘Waterverven kun je leren‘ gelanceerd!

aquarelleren met de basiscursus Waterverven kun je leren

De aquarelcursus is precies geworden wat ik voor ogen had. Ik wilde graag een zeer uitgebreide aquarelcursus ontwikkelen, op zo’n manier dat je niet direct overweldigd wordt door alle informatie en je alles stap voor stap kunt volgen. De waterverf cursus is daarom opgebouwd uit meerdere modules en lessen en er is een mooi balans tussen audio, video en tekst.

De cursus wordt afgesloten met een aantal leuke turorials waarbij je alles wat je geleerd hebt in de vorige lessen kunt oefenen. Na het afronden van de quarelcursus weet je alles over kleurentheorie, de soorten papier, penselen en waterverf en de waterverftechnieken die je kunt gebruiken.

Met deze quarelcursus krijg je een rotsvaste basis waar je de rest van je leven plezier van zal hebben

Wanneer je je aanmeldt voor deze cursus krijg je ook toegang tot de besloten groep in de Kunstclub. Hier kun je connecten met andere cursisten, vragen stellen en natuurlijk je werken delen.

Stap in met deze mooie aanbieding!

Natuurlijk wil ik deze dag graag samen met joú vieren. Ik wil dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Daarom kun je nu tijdelijk instappen met een flinke korting. Om de lancering van deze cursus om te leren waterverven te vieren, kun je nu instappen voor de mooie introductie prijs van €19,95 in plaats van €49,95! 🎨

Zie ik je snel in de Kunstclub?

Meer informatie of direct aanmelden?


delenmaar

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest