Lancering gratis kleurplaten

door | Kunst topics | 0 Reacties

Lancering gratis kleurplaten

door | Kunst topics | 0 Reacties

Al enige tijd liep ik met het idee om kleurplaten te maken. Het idee begon langzaam te groeien toen ik voor de Tilburgse Stadsimker Marcel een les mocht komen geven op basisschool de Borne in Tilburg. Deze les ging over de anatomie van de bij. Naast lesmateriaal wilde ik niet met lege handen aankomen dus maakte ik twee kleurplaten voor de kinderen. Omdat ik mij toen vooral focuste op de lesinhoud, had ik weinig tijd voor de extra’s. De kleurplaten werden dus deels gemaakt met eerder door mij gemaakte tekeningen, en een beetje hulp van Canva. Het zag er mooi uit, maar het was niet helemaal van mijzelf natuurlijk.

In mijn omgeving kwamen ondertussen ook meer geluiden dat het aanbieden van kleurplaten wel leuk zou zijn. Kort erna zette ik de pagina alvast online met een countdown timer. Dit weekend, 1 en 2 mei, de dag voor de lancering op 3 mei ging ik hard aan de slag. Ik maakte 10 kleurplaten waarvan ik er 8 online heb gezet.

Ik wilde in mijn enthousiasme niet meer wachten, en daarnaast staat de vakantie voor de deur met helaas vooruitzicht van een week lang regen. Ideaal om lekker te gaan kleuren! Daarom is de pagina met kleurplaten op zondag 2 mei al online gekomen in plaats van maandag 3 mei, en zijn er om te starten maar liefst acht natuur geïnspireerde kleurplaten vanaf nu gratis te downloaden.

Ik hoop dat je er heel veel plezier van hebt! Ik zal iedere week op vrijdag 1 of 2 nieuwe kleurplaten publiceren en het is mogelijk om je in te schrijven zodat je bij iedere lancering een e-mail krijgt met de directe downloadlink in je inbox. Gebruik daarvoor dan niet het aanmeldformulier onderaan dit blog, maar hier op de pagina van de Gratis Kleurplaten.

Wat vind je van de kleurplaten die nu online staan?
Laat het weten in een reactie!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest