Gratis kleurplaten

door | Clubnieuws, Tutorials | 0 Reacties

Gratis kleurplaten

door | Clubnieuws, Tutorials | 0 Reacties

Al enige tijd liep ik met het idee om kleurplaten te maken. Het idee begon langzaam te groeien toen ik voor de Tilburgse Stadsimker Marcel een les mocht komen geven op basisschool de Borne in Tilburg. Deze les ging over de anatomie van de bij. Naast lesmateriaal wilde ik niet met lege handen aankomen dus maakte ik twee kleurplaten voor de kinderen.

Omdat ik mij toen vooral focuste op de lesinhoud, had ik weinig tijd voor de extra’s. De kleurplaten werden dus deels gemaakt met eerder door mij gemaakte tekeningen, en een beetje hulp van Canva. Het zag er mooi uit, maar het was niet helemaal van mijzelf natuurlijk.

In mijn omgeving kwamen ondertussen ook meer geluiden dat het aanbieden van kleurplaten wel leuk zou zijn. Daarom staat sinds mei 2021 de pagina met kleurplaten online en zijn er sindsdien al meer dan 4500 keer unieke downloads geweest! (update 25-01-2023)

Ze zijn en blijven ook in de toekomst, gratis te downloaden.

Ik hoop dat je er heel veel plezier van hebt!

Wat vind je van de kleurplaten die nu online staan?
Laat het weten in een reactie!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *