Je wilt leren waterverven.. maar je hebt geen idéé
hoe te beginnen?

Zeg JA tegen je creativiteit
en trakteer jezelf op de Kunstclub Lidmaatschap!

Ontdek hoe leuk waterverven is!

voor een laag maandelijks bedrag

 

Je hebt zin om aan een nieuwe creatieve hobby te beginnen, maar je denkt je dat waterverven niet voor jou weggelegd is. Veel te ingewikkeld èn je denkt dat je totaal niet creatief genoeg bent?! Daarnaast is er zo’n overload aan materialen te koop! Waar begin je?

Ik weet hoe heerlijk het is om creatief bezig te zijn, en dat het LUKT! Daarom help ik creatievelingen hun creativiteit te unlocken.

Je hoeft geen ervaren schilder te zijn. Dat is iets waar ik jou mee kan helpen…

White ghost cicade
Waterverven kun je leren

“De cursussen zijn overzichtelijk, je kan je eigen tempo bepalen en de filmpjes zijn heel duidelijk. Een echte aanrader voor iedereen die graag zelf wil gaan schilderen met waterverf.”

Madeleine

lid van de kunstclub

aqaurel icon

Aquarel cursussen

Leer, ontdek, schilder en verwonder met steeds weer nieuwe aquarel cursussen & challenges

App icon

Leren waar je wilt

Via desktop of handige app voor op je mobiel en tablet

Commuity icon2 1

Klantenservice

Vragen over de cursus en technieken? Stel ze in de community of persoonlijk
Community icon 1

Gezellige community

Connect met gelijkgestemden met liefde voor aquarel

Korting icon 1

€ 2,50 ledenkorting

Op workshops georganiseerd door Studio Gee

Email icon

...en meer!

Ongeveer 2x per maand een mail met nieuwe inspiratie en onze populairste blogs van de maand.
pijltje

Lekker aan de slag vanuit je eigen vertrouwde omgeving

En dat toch in het samen zijn van andere leden!

Wat kun je verwachten?

  • Leer aquarel technieken, en perfectioneer je schildervaardigheden.
  • Neem deel aan leuke en uitdagende maandelijkse challenges en win leuke prijzen.
  • Laat je creativiteit stromen en deel je kunst met een community met andere aquarel liefhebbers.
  • Ontvang exclusieve toegang tot digitale hulpbronnen, waaronder sjablonen, kleurenpaletten en stapsgewijze handleidingen om je te helpen bij elk schilderavontuur.
  • Word lid van een gezellige community. Deel je ervaringen, krijg feedback op je werk en maak vrienden met mensen die dezelfde passie delen.
  • Profiteer van kortingen op kunstbenodigdheden, workshops en partneraanbiedingen exclusief voor leden van de Kunstclub.
  • Dompel jezelf onder in de prachtige wereld van aquarel en ontdek de kunstenaar in jou. De Kunstclub lidmaatschap opent de deur naar eindeloze creatieve mogelijkheden en een community die je inspireert en ondersteunt.
waterverf schilderij  ijsvogel vogel

Topcursus!
Met veel plezier heb ik Gee haar cursus gevolgd. Verbaasd over wat we gemaakt hebben en dat het lukt. Vele leuke reacties gehad. Heldere uitleg. Smaakt naar meer!!

Ellen

pijltje2

Wat krijg je wanneer je lid wordt van de Kunstclub?

Jouw lidmaatschap wordt alleen maar méér waard!

 

minicursus

De Waterverf Startersgids

Misschien heb je het gratis e-book: de waterverf startersgids al eens gedownload. Dan zal deze minicursus je wel bekend voorkomen.

De Startersgids is weer een volgende stap verder, en een mooi begin in de Kunstclub. Na het lezen van deze gids ben je er helemaal klaar voor om te starten met de basiscursus Waterverven kun je leren. 

 

Gee Adriaansz06
20210729 134125 1 scaled

BASISCURSUS

Waterverven kun je leren

Leren waterverven hoeft geen hogere wiskunde te zijn als je deze cursus volgt. Leer de belangrijkste aquareltechnieken, penseeltechnieken en de kleurentheorie en ga vervolgens lekker aan de slag om jouw creativiteit te laten spreken.

 

THEMACURSUSSEN

Altijd voldoende inspiratie

Als je de basis kent is het natuurlijk hartstikke leuk om je verder te ontwikkelen. Dat kun je doen met de themacursussen.

Zo leer je niet alleen de technieken beter gebruiken maar ook prachtige onderwerpen schilderen die je kunt gebruiken voor mooie cadeau’s en persoonlijke kaartjes.  Zoek je een cursus in een bepaald thema? Laat het weten in de Kunstclub en wie weet is de volgende lancering wel een themacursus met jouw wens!

 

Kikker4 scaled
Swatchkaarten01 1

MINICURSUS

Swatchkaarten maken

Ben je gefascineerd door aquarel en wil je leren hoe je swatchkaarten kunt maken? Dan is deze cursus precies wat je nodig hebt!

Je leert via praktische opdrachten verschillende methoden en technieken om kleuren nauwkeurig vast te leggen in zowel simpele als gedetailleerde swatchkaarten.

 

MINICURSUS

Vind je eigen schilderstijl

Het ontwikkelen van een eigen schilderstijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk.

Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl? Deze minicursus zal jou op weg helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

 

manieren om artistieke inspiratie te vinden e1639308340536
Lavendel nat in nat scaled

JAARKALENDER

De Creatieve Uitdaging

In in een creatieve uitdaging? Start deze challenge van maarliefst 52 weken. Variërend van basistechnieken tot complexe thema’s.

Of je nu een nieuweling bent die de kunst van het aquarel ontdekt of een ervaren kunstenaar die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze kalender biedt wekelijkse stimulans om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

DE KUNSTCLUB

Community op mobiel & tablet

Beslis zelf hoe je de cursussen wil volgen. Via desktop, mobiel of tablet. Of soms misschien wel een combinatie van de drie. Na aanmelding kun je inloggen via de app.

Download de Huddle app hieronder voor iOS of Android.

 

download in de appstore
download via googleplay
huddle op mobiel

Dit en nog veel meer!

De Kunstclub wordt telkens uitgebreid met nieuwe cursussen, tutorials, workshops en challenges.

 

Krijg toegang en ontdek hoe mooi jij kan schilderen via de laagdrempelige cursussen

Een fijne omgeving om jouw creativiteit te unlocken

Lid worden van de Kunstclub

Word lid van de Kunstclub community
en zit nooit meer zonder inspiratie 

Ook zij hebben de creatieveling in zichzelf (terug) gevonden

De cursus is een prettige mix van tekst en tutorials.

Toegankelijk, enthousiasmerend en mede door niet meteen op niveau Rembrand te mikken, maar wel veel uitleg over materialen etc.

Ed

Ik heb in 2022 de basiscursus waterverf gevolgd. Ik dacht niet dat ik het kon maar het lukt al aardig. Ik vind het zo fijn dat ik hier in zuid Frankrijk nu extra lessen volg. Als ik schilder zit ik in mijn bubbel en ontspan ik helemaal. Het is bijna verslavend en erg leuk om te doen. De cursus van Gee is de eerste aanzet geweest. Bedankt!

Leen

 

De cursus waterverven kun je leren is heel fijn, als je nog nooit geschilderd hebt en ik ga zeker de gratis tutorials nog eens meer volgen. 

Anja

 

pijltje

Veelgestelde vragen

Hoe volg ik de aquarel cursussen

Na aanmelding ontvang je je inlog gegevens. Hiermee kun je inloggen in de Kunstclub van Studio Gee. Tevens kun je de Huddle app downloaden op je mobiel via de iStore en PlayStore. Inloggen doe je met dezelfde gegevens.

Wat heb ik nodig om te starten?

In ieder geval een gezonde dosis creatieve zin! Verder is de keuze aan jou. Of je volgt per cursus eerst de lessen over de materialen en gaat daarna op pad om deze te kopen, of je gebruikt wat je eventueel zelf al hebt liggen aan papier, penselen en waterverf.

Wil je helemaal zorgeloos starten met deze cursus? Schaf dan mijn speciale waterverf starterset aan!

Hoe lang heb ik toegang tot de cursussen?

Als je de cursus gekocht hebt voordat het lidmaatschap in ging: voor altijd! Waar andere aanbieders je vaak maar één jaar toegang geven, krijg je bij de Kunstclub voor áltijd toegang! Je kunt dus lekker in je eigen tempo zo vaak oefenen als je wil.

Als je nooit een cursus gekocht hebt en  nu per maand gaat betalen: je  blijf je toegang behouden zolang je abonnement loopt.

Hoeveel tijd moet ik besteden aan het leren en toepassen van het materiaal?

Dat hangt helemaal af van jou, je beschikbaarheid en de tijd die je neemt om de video’s te bekijken EN de technieken te oefenen. Je doet het allemaal zelf, dus je kunt op je eigen tempo werken.

Krijg ik prijsverhogingen?

De Kunstclub blijft zich verder ontwikkelen en zal daarom steeds waardevoller worden. De prijs zal daarom ook stijgen.

Jij blijft echter altijd de prijs betalen waarmee je in de Kunstclub stapt. Voor jou geldt de stijging dus niet. Besluit je ooit het lidmaatschap op te zeggen en later in de toekomst toch weer in te stappen? Dan betaal je wel de dan geldende tarieven. 

Direct aan de slag met je nieuwe creatieve hobby?

Je kunt na aanmelden direct aan de slag!