Maker van de maand bij Stad van Makers

door | samenwerking | 0 Reacties

Maker van de maand bij Stad van Makers

door | samenwerking | 0 Reacties

logo stadvanmakers edited
Maker van de maand bij Stad van Makers 3

De maand november ben ik uitgeroepen als Maker van de maand bij Stad van Makers. Dat vind ik een hele eer! Voor mij is het een signaal dat ik meer en meer gezien word in Tilburg. Het is een fijne erkenning!

Wat is Stad van Makers?

Stad van Makers is een onderdeel van Make it in Tilburg. Tilburg is een geweldige stad voor creatief talent. Oók dankzij een uitstekend productieklimaat, topmusea en belangrijke podia. Tilburg wordt steeds meer een stad waar het gebeurt. En dat is ook niet zo gek met de geschiedenis van Tilburg in creatief talent. (Niet ver bij mij vandaan woonde ooit Vincent van Gogh toen hij in deze stad studeerde)

Make it in Tilburg heeft de website in leven geroepen om info te geven over hoe je als maker je weg kan vinden in Tilburg, en natuurlijk om als kunst- en cultuurliefhebber het beste te brengen van de Tilburgse makers. Dat ik daar een onderdeel van ben, vind ik echt kei tof!

Maker van de maand bij Stad van Makers
Maker van de maand bij Stad van Makers 4

Wat houdt maker van de maand in?

Een maand lang staat mijn werk (bovenstaande gekozen foto) op de headers van de socials van Stad van Makers, en ik sta op de landings page van hun website. Voor mij is dit weer een mooie boost in zichtbaarheid!

Benieuwd naar Make it in Tilburg / Stad van Makers?

Als je van kunst en cultuur houdt is het zeker de moeite waard om ze te gaan volgen. Dat kan via:


Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *