pexels pavel danilyuk 6925188

STUDIOGEE • KUNSTCLUB MINICURSUS

Vind je eigen schilderstijl

Wanneer je gaat beginnen met schilderen is het in beginsel vooral van belang dat je kennis maakt met de juiste materialen en je leert hoe je technieken toe kunt passen.

Maar gaandeweg is het heel normaal als de behoefte ontstaat om een eigen schilderstijl te ontwikkelen. Dit is een goed teken, want het is een groot en belangrijk onderdeel van je creatieve proces.

Het ontwikkelen van een eigen schilderstijl zal je helpen je te onderscheiden van andere kunstenaars maar ook om erkenning te krijgen voor je werk. Wat is het dat jouw werk JOU maakt? Hoe vind je je eigen stijl?

Deze minicursus ‘Vind je eigen schilderstijl’ zal jou op weg helpen je eigen stijl te ontwikkelen.

 

Deze cursus is voor jou wanneer je…

wel wil schilderen maar geen flauw idee hebt hoe te beginnen.

ergens een schilderpallet hebt liggen maar het steeds voor je uit schuift omdat je denkt je geen eigen stijl hebt

denkt dat je niet creatief genoeg bent, al wil je wel graag een creatieve hobby.

op zoek bent naar heldere en laagdrempelige uitleg.

wil leren wanneer het jou uit komt in je eigen vertrouwde omgeving.

toch wil kunnen connecten met andere cursisten, zonder dat het moet.

onzeker bent over je kunnen.

Hoi! Ik ben Gee Adriaansz!

Natuurkunstenares uit Tilburg.

Een paar jaar geleden kreeg ik tijdens een heftige en intense periode een burn-out, waardoor ik mijn eigen bedrijf als webdesigner en webhoster vaarwel moest zeggen en de enorme behoefte voelde om te gaan schilderen.

Een eigen stijl had ik niet, en in het begin vond ik dat ook helemaal niet erg. Maar gaandeweg in mijn ontwikkeling begon ik steeds meer de behoefte te krijgen om wel een eigen schilderstijl te ontwikkelen.

Inmiddels ben ik op het punt beland dat ik met de opgedane kennis graag anderen wil helpen en in deze minicursus wil ik jou handvatten geven die je in kunt zetten om ook je eigen stijl te ontwikkelen.

Ben je er klaar voor om je eigen schilderstijl te vinden?

Studio Gee • Natuurkunstenares Gee Adriaansz

Dit leer je in de online minicursus

‘Vind je eigen schilderstijl’

Het ontwikkelen van je eigen schilderstijl kost tijd en oefening en er is geen magische formule. Je zal niet binnen een week van niets naar een eigen stijl gaan. Maar deze minicursus geeft je wel handvatten die je kunt gebruiken. En als je deze regelmatig toepast, zit je snel op het goede pad van ontwikkeling! Om je niet te overweldigen met alle informatie, is de cursus opgedeeld in meerdere lessen en opdrachten waar je de komende maanden mee aan de slag gaat.

Aan het einde van deze minicursus zal je met vertrouwen verdergaan met het ontwikkelen van je eigen schilderstijl!

Inclusief mooi vormgegeven digitaal werkboek om uit te printen!

Werkboek vind je eigen schilderstijl

De lessen

De minicursus is opgedeeld over meerdere lessen en opdrachten. Ook ontvang je een handig en mooi werkboek dat je uit kunt printen en voor je opdrachten kunt gebruiken.

 

Les 1

Vergelijk voor één keer.

Jouw werken zijn uniek, want jij bent uniek. Als je toch nog eens een vergelijking wil maken, en daarmee de start wil maken om je eigen schilderstijl te vinden dan is dit een goede oefening voor je. Voor één keer mag je jezelf vergelijken. En hierna nóóit meer.

Les 2

Kies je materialen.

Gun jezelf de tijd om de materialen die je kiest, eigen te maken. Raak er vertrouwd mee!

In deze les help ik je met het kiezen van materialen

Les 3

Kies je favoriete onderwerpen.

Je inspiratie kun je echt o-ver-al vandaan halen. Echt! Alles in je dagelijkse leven is om te zetten in onderwerpen om te schilderen.

In deze les ga je aan de slag met je favoriete onderwerpen.

Les 4

Van kopiëren kun je leren.

De mens is van nature nieuwsgierig aangelegd. Gebruik je nieuwsgierigheid om inspiratie op te doen uit het dagelijks leven of bijvoorbeeld uit schilderwerken van anderen. In deze les gaan dieper in op dit onderwerp.

Les 5

Wees je bewust van het Impostor Syndrome.

Ben jij in staat om je prestaties te internaliseren? Hoe ga je om met onzekerheden, terwijl je werk wel gezien wordt?

Les 6

Ga uit van je eigen kracht!

In deze les gaan we op zoek naar dat vuur door doelen te stellen. Deze doelen ga je de komende maanden uitwerken. Vergeet je vooruitgang niet te delen in de online groep!

 

Les 7

Hup, de comfortzone uit!

Als je je eigen schilderstijl wil vinden zul je dingen moeten doen waar je niet altijd comfortabel mee bent. Want onder die warme deken van vertrouwen zal je niet vinden wat je nodig hebt.

Les 8

De laatste tips.

Nu je alle handvatten aangereikt hebt gekregen om jouw eigen schilderstijl te vinden, sluiten we deze minicursus met een aantal laatste tips. (En stiekem zit er ergens tussen al deze lessen nog een bonus opdracht verwerkt)

 

Vind je eigen schilderstijl minicursus

Vind je eigen schilderstijl

€ 9,95

Ben je nog erg zoekende en wil je graag richting geven aan je schilderstijl? Ik weet zeker dat jij kunt waterverven en dat jij ook een prachtige eigen stijl hebt die nog ontdekt mag worden.

De wereld heeft je creativiteit nodig, dus stap uit je comfortzone en laat zien wat je in je creatieve huis hebt!

Na het volgen van deze leuke minicursus:

weet je precies wat je kunt doen om je eigen schilderstijl te ontwikkelen

weet je waar je op moet letten wanneer je materialen zoals penselen, verf en papier gaat kopen.

Je zal je volgende waterverf schilderij met een flinke dosis zelfverzekerdheid en heel veel plezier gaan maken. Jij kan dit!

kun je met kennis beginnen aan de basiscursus ‘Waterverven kun je leren!

De leeromgeving van de kunstclub

De cursus vindt plaats in de interactieve online leeromgeving van de Studio Gee • Kunstclub waar je ook kunt connecten met andere cursisten in de groep en je je creaties kan delen.

Na betaling krijg je direct je inloggegevens per e-mail* en kun je meteen aan de slag!

Je hebt voor altijd toegang tot deze cursus, dus je hebt alle tijd om te starten en je kunt in deze periode de lessen zo vaak volgen als je maar wil. Dit geeft je ook de mogelijkheid om je vooruitgang goed te documenteren èn te delen!

* Check je e-mailadres goed!

Veelgestelde vragen

img20210426 11590925 scaled

Hoe volg ik de minicursus?

Wanneer je de cursus gekocht hebt ontvang je per e-mail de inlog gegevens die je zelf aangemaakt hebt. Hiermee kun je inloggen in de Kunstclub van Studio Gee via de knop rechtsboven op de website of via deze link.

Wat heb ik nodig om te starten?

In ieder geval een gezonde dosis creatieve zin! Verder is de keuze aan jou!

Wil je voordat je begint weten wat je kunt kopen aan materialen? Check dan mijn GRATIS startersgids: Waterverven kun je leren!

Hoe lang duurt de cursus?

De lessen kan je doen in je eigen tempo, en ik raad je aan om dat zeker ook te doen. Je eigen schilderstijl ontwikkelen is niet binnen een week gedaan. Dat heeft tijd en oefening nodig. Neem de tijd!

Hoe lang is de cursus beschikbaar?

Na aanmelden heb je voor altijd toegang tot de curus en de groep die er bij hoort. Dit geeft je de kans om alle lessen op je gemak te doorlopen, zo vaak je maar wilt, en om te oefenen.

Is meedoen in de groep verplicht?

Nee, het is niet verplicht om in de groep mee te doen. Wel raad ik het aan als je op zoek bent naar gelijkgestemden. In de groepen heb je de kans om andere cursisten te leren kennen, je werk en je vooruitgang te delen, vragen te stellen, andere te helpen en om in een veilige plek je onzekerheden te delen met anderen. Want ik kan mij zomaar voorstellen dat je die hebt, net zoals ik er ook wel eens mee worstel! Je zal zien dat je echt niet de enige bent en zo kun je elkaar op meerdere manieren helpen.

Mijn vraag staat hier niet bij

Is er een vraag bij je opgekomen die ik op deze pagina niet beantwoord heb? Mail mij dan op hallo@geeadriaansz.nl!

Sluit alle tabbladen

Ben je er klaar voor om te gaan waterverven?