Nieuwe cursus: De Creatieve Uitdaging

door | Kunst topics | 0 Reacties

Nieuwe cursus: De Creatieve Uitdaging

door | Kunst topics | 0 Reacties

De Creatieve Uitdaging is meer dan zomaar een cursus of een kalender; het is jouw gids voor een jaar vol inspiratie, groei en creativiteit. Of je nu beginnend bent of een ervaren schilder die op zoek is naar nieuwe inspiratie, deze kalender is ontworpen om je uit te dagen, te inspireren en je liefde voor aquarelkunst te verdiepen.

Nieuwe cursus: De Creatieve Uitdaging

Elke week biedt een nieuw avontuur, een nieuwe mogelijkheid om je vaardigheden te verfijnen en je creatieve horizon te verbreden. Van basiselementen en technieken tot complexe thema’s en experimenten, deze kalender leidt je door een uitgebreid spectrum van aquareluitdagingen.

De Creatieve Uitdaging begint bij de basis, en is dus ook heel geschikt wanneer je nog geen ervaring hebt. De eerste maand gaan we dieper in op de basiselementen en technieken. Je wordt niet in één keer in het diepe gegooid.

Maar als je dit aan gaat, krijg je maarliefst 52 weken aan opdrachten. Daarmee duik je in de wereld van kleuren, penseelstreken en verbeelding. Super interessant om te zien wat je allemaal nog gaat schilderen!

Ikzelf doe ook mee met de opdrachten, en zal elke week in de lessen een update plaatsen over wat ik geschilderd heb. Deze video’s kun je als leidraad gebruiken. Schilder je hetzelfde of ga je iets anders maken?

Ontdek de schoonheid van de natuur, laat je meeslepen door abstracte expressie, en breng stilleven tot leven met jouw unieke perspectief. Elke week is met zorg samengesteld, met als doel niet alleen je artistieke vaardigheden te verbeteren, maar ook je passie voor aquarel te verankeren in je dagelijkse leven. Dit is echt iets voor de langere termijn en ideaal om meerdere toffe illustraties te maken 🙂

Starten met De Creatieve Uitdaging

De kalender is zo ontworpen dat je je eigen tempo kunt bepalen. Of je nu dagelijks, wekelijks of op een ander schema schildert, ik moedig je aan om de uitdagingen aan te passen aan jouw behoeften en beschikbare tijd.

Want het doel is niet perfectie, maar groei en plezier in het creatieve proces. Sla dus gerust een keer over of neem een keer pauze als je toe bent aan een creatieve vakantie. Het moet natuurlijk wel leuk blijven en niet als een ‘moeten’ gaan voelen!

Laat deze kalender je begeleiden door de seizoenen, thema’s, technieken en emoties en ontdek de kunstenaar in jou. Laat je inspireren door de uitdagingen, deel je creaties in de community van de Kunstclub, en vergeet niet te genieten van elk moment van jouw creatieve reis.

Een jaar in Aquarel - De Creatieve Uitdaging
Een jaar in Aquarel – De Creatieve Uitdaging Poster

>>> Wil je bovenstaande poster digitaal ontvangen? Download ‘m hier!

Hoe kun je toegang krijgen tot De Creatieve Uitdaging?

Heb je interesse? Wat leuk! Voor een vast laag bedrag per maand kun je lid worden van de Kunstclub. Meld je aan via de link hieronder om vanzelf toegang te krijgen tot deze cursus, èn alle andere cursussen die in de Kunstclub staan!

Wanneer je besluit de cursus te gaan volgen, of dat nu in januari is, in de zomer of in de herfst, de 52 weken starten wanneer jij start. Vanaf dat moment dat je start met deze cursus zal er elke week een nieuwe les vrijgesteld worden.

Ben je er klaar voor? Veel plezier en laat je aquarelavontuur beginnen!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *