Nieuwe cursus: Kerstkaarten schilderen

door | Kunst topics, Persoonlijk | 0 Reacties

Nieuwe cursus: Kerstkaarten schilderen

door | Kunst topics, Persoonlijk | 0 Reacties

Het lijkt een tijdje ‘uit’ te zijn geweest. Een echt kaartje sturen. En dan met name een zelfgemaakte! Maar Het lijkt nu in dit digitale tijdperk weer ‘in’ te raken. Steeds meer mensen gaan inzien dat persoonlijk contact, een lief gebaar, een ècht kaartje in de brievenbus, er toe doet. En maar goed ook! Dus pak de penseel op en stuur dit jaar een mooi zelfgemaakt kaartje naar je geliefden! Ik help je erbij met deze nieuwe cursus Kerstkaarten schilderen!

Nieuwe cursus: Kerstkaarten schilderen

Normaal gesproken maak ik voor een themacursus 3 tot 5 schilderingen. Deze kerstkaarten hebben alleen niet zo veel tijd nodig per kaart. Ik hou het graag simpel en laagdrempelig voor je! En dat geeft je wel een voordeel, want het zijn niet 3 schilderingen. En ook niet 5. Hoeveel wel zeg ik nog niet 😉 maar het zijn er genoeg om jou voldoende inspiratie te geven voor leuke kaartjes voor jouw hele familie en al je vrienden! En natuurlijk komt er ieder jaar wel wat nieuws bij.

cursus kerstkaarten schilderen
Nieuwe cursus: Kerstkaarten schilderen 2

Materialen voor deze nieuwe cursus Kerstkaarten

Het aftellen is begonnen dus zorg dat je alvast de juiste materialen in huis hebt 🙂 Dan kun je dit weekend direct aan de slag!


Voor alle schilderingen gebruik ik de volgende materialen:

Laten we samen aftellen

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Hoe kun je toegang krijgen tot deze cursus Kerstkaarten?

Heb je interesse? Wat leuk! Voor een vast laag bedrag per maand kun je lid worden van de Kunstclub. Meld je aan via de link hieronder om vanzelf toegang te krijgen tot deze cursus, èn alle andere cursussen die in de Kunstclub staan!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *