Ondernemen vanuit je hart

Ondernemen doe je vanuit je hart. Vanuit je passie. Dat is wat ik altijd geloofd heb, en van waaruit ik mijn bedrijf runde. Vanuit mijn hart. Totdat ik in mijn leven te maken kreeg met een aantal grote, ingrijpende veranderingen. Ik had grootse plannen, maar ik was niet meer in staat om ze uit te voeren. Het voelde alsof het mij van de één op de andere dag overkwam. Een burn-out.

Je denkt jezelf te kennen. Je leeft immers je hele leven met jezelf. Ja, heel cliché, het is echt: juist in deze moeilijke tijden, leer je jezelf pas ècht kennen. Net of je her-ontdekt wordt in je eigen zijn. Ik kwam tot de conclusie dat ik helemaal niet het pad bewandelde dat voor mij bestemd was. Aan de ene kant voelde dat schokkend, want ik had net plannen gemaakt om mijzelf om te scholen van WordPress webdesigner, naar Shopify Expert. De website had ik al gebouwd, ik had het nieuws de wereld al in geslingerd en ik had zelfs al wat cursussen en examens gedaan. Bloedserieus dus.

Maar aan de andere kant zei een stem in mij dat ik dit altijd al geweten had. Omdat er iets in mij, iets nóg liever wilde doen dan dat ik nu deed. Alleen had ik nooit voor mogelijk gehouden dat ik dat zou kunnen. En je herkend het vast: dan hou je jezelf (onbedoeld) klein. Maar dát was het moment dat ik ontdekte dat mijn passies op een ander vlak lagen. En wel in het maken van kunst.

2020 05 28 18.21.04 2319138411980357166 11190618595

In opdracht getekend. Uit de serie ‘Ocean Abyss’. Ieder werkje krijgt een eigen naam.

Deze schilderij heet Anna’s Reef, vernoemd naar de koper.

met liefde voor natuur

Mijn naam is Gee Adriaansz en ik ben een creatieve onderneemster. Creatief artiest, een titel waarin ik het afgelopen jaar in gegroeid ben. Creativiteit loopt als een onbreekbare rode draad door mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen. Als kind was ik al graag buiten en gefascineerd door het leven om ons heen. Zo klein als ik was tekende ik schriften vol bossen, wolven en ander klein gedierte. Tegenwoordig is dat niet anders.

Ik laat mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten, bloemen en kruiden. Want hoewel vele insecten op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi en uniek deze biodiversiteit eigenlijk is. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen en bijvoorbeeld de onderwaterwereld.

Naamloos 1
hommeltjes
Naamloos 15
achtergrond2 1

Creativiteit kent vele vormen. Voor mij is ‘the main factor’ wel dat ik kan creëren. Dingen maken, of dat nu digitaal, met hout, op papier of zelf een hele muur is. Met acryl, waterverf, ecoline inkt, houtskool of potloden. Ik wil met alles overweg kunnen. Mijn favoriete manier van werken zijn de dotwork projecten op A3. Een insect wordt met stipjes en streepjes gemaakt.

Een intensief werk dat tussen de 6 en 15 uur kan duren, afhankelijk van het gekozen insect. Maar juist door het opbrengen van dat geduld, zijn de details subliem.

Lucanus koyamai A3

webwinkel

Mijn webshop is ‘as we speak’ in de maak en zal de komende periode gevuld worden. In de tussentijd zijn al mijn werken ook op Instagram en in mijn portfolio te vinden. Ik nodig je van harte uit om te komen kijken!

Stuur mij vooral een berichtje als je iets gezien hebt wat ‘naar jouw smaak’ is. Ik sta ook open voor opdrachten, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen als je een samenwerking aan wilt gaan of als je iets gezien hebt wat je ook graag zou willen kopen.

welkom bij

zwart logo studio Gee

Tot de volgende keer!

Gee

 

Verder lezen?

KERSTKAARTDESIGNCONTEST gewonnen!

Kerstkaartdesigncontest gewonnen!Afgelopen week heb ik meegedaan met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal.nl.  En vandaag heb ik te horen gekregen dat ik heb gewonnen! Kei leuk! Via dit blog wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal...

Meneer Visser kijkt naar kunst

In dit blog lees je over het Pakje Kunst Museum, en zie je een video van mijn inzending, beoordeeld door Meneer Visser. Over het Pakje Kunst Museum door Ro-nalt Schrauwen Het Pakje Kunst Museum is een oude fourniturenkast met 11 laden ieder 30 vakjes van 5x5x5 cm. Het...

Gee bij Kunstenaars op één Rij

Studio Gee bij Kunstenaars op één rijOok dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november "Kunstenaar in een Rij" bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij! Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen...

Raamschilderingen XXL

In dit blog vertel ik je meer over de geweldige samenwerking met basisschool De Zuidwester.Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool in Tilburg. Kinderen en ouders van allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen vormen samen met het team een school...

Publicatie Go! / Weg! Platteland

In dit blog vertel ik je meer over de publicatie in het Zuid Afrikaanse magazine Weg! Platteland.Going abroad met Go! / Weg plattelandEnige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor Go! / Weg! Platteland Magazine in Zuid-Afrika over mijn werk. Het magazine is afgelopen...

Schat van MAkers

Aankondiging! In de meivakantie van 3 tot en met 9 mei organiseren Ateliers Tilburg en Stadvanmakers een zoektocht naar verschillende kunstwerkjes in de stad, en hebben dit de naam #schatvanmakers gegeven! Kom schatzoeken! Kom je ook speuren? Wie weet word jij één van...

Ondernemen vanuit je hart

Ondernemen doe je vanuit je hart. Vanuit je passie. Dat is wat ik altijd geloofd heb, en van waaruit ik mijn bedrijf runde. Vanuit mijn hart. Totdat ik in mijn leven te maken kreeg met een aantal grote, ingrijpende veranderingen. Ik had grootse plannen, maar ik was...

Insecten postkaarten

Vanaf nu komen mijn designs ook op kaartjes!Het idee om kaartjes te laten maken van mijn insecten speelde al langer door mijn hoofd. Het enige wat je nog hoeft te doen als je een idee hebt, is kijken of je deze kan uitwerken, en dan vooral: de drempel over en DOEN!...

Drukwerkdeal kerstkaartdesigncontest

Ik doe mee met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal!Op de website van Drukwerkdeal stond de volgende oproep: Wil jij er deze Kerst ook warmpjes bijzitten? Laat je creativiteit los en maak kans op een kersttrui! Deel je kerstkaartontwerp op Instagram of Facebook...

Creatieve nieuwjaarsgroet!

Lieve lezer, vriend, klant en relatie! Jeetje wat was 2020 een gek jaar. Aan de ene kant ging deze enorm traag voorbij. De wereld vertraagde en de zomer in mijn tuin leek geen einde te krijgen. Nu achteraf lijkt het wel of er een paar maanden overgeslagen zijn en was...
Gee Adriaansz natuurkunstenares

Je maandelijkse dosis ‘Artspiration’

Ik deel graag mijn kennis met jou. Leuke weetjes over de natuur, de beste deals & winacties vanuit de studio, het laatste nieuws van mijn hand en tips om zelf ook aan de slag te gaan met het creëren van kunst.

Meld je aan om niets te missen:

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
Als je vragen hebt over mijn werken en/of mogelijkheden, stuur dan vooral even een berichtje door een reply te geven!