Ondernemen vanuit je hart

door | Clubnieuws | 1 reactie

Ondernemen vanuit je hart

door | Clubnieuws | 1 reactie

Ondernemen doe je vanuit je hart. Vanuit je passie. Dat is wat ik altijd geloofd heb, en van waaruit ik mijn bedrijf runde. Vanuit mijn hart. Totdat ik in mijn leven te maken kreeg met een aantal grote, ingrijpende veranderingen. Ik had grootse plannen, maar ik was niet meer in staat om ze uit te voeren. Het voelde alsof het mij van de één op de andere dag overkwam. Een burn-out.

Je denkt jezelf te kennen. Je leeft immers je hele leven met jezelf. Ja, heel cliché, het is echt: juist in deze moeilijke tijden, leer je jezelf pas ècht kennen. Net of je her-ontdekt wordt in je eigen zijn. Ik kwam tot de conclusie dat ik helemaal niet het pad bewandelde dat voor mij bestemd was. Aan de ene kant voelde dat schokkend, want ik had net plannen gemaakt om mijzelf om te scholen van WordPress webdesigner, naar Shopify Expert. De website had ik al gebouwd, ik had het nieuws de wereld al in geslingerd en ik had zelfs al wat cursussen en examens gedaan. Bloedserieus dus.

Maar aan de andere kant zei een stem in mij dat ik dit altijd al geweten had. Omdat er iets in mij, iets nóg liever wilde doen dan dat ik nu deed. Alleen had ik nooit voor mogelijk gehouden dat ik dat zou kunnen. En je herkend het vast: dan hou je jezelf (onbedoeld) klein. Maar dát was het moment dat ik ontdekte dat mijn passies op een ander vlak lagen. En wel in het maken van kunst.

2020 05 28 18.21.04 2319138411980357166 11190618595

In opdracht getekend. Uit de serie ‘Ocean Abyss’. Ieder werkje krijgt een eigen naam.

Deze schilderij heet Anna’s Reef, vernoemd naar de koper.

met liefde voor natuur

Mijn naam is Gee Adriaansz en ik ben een creatieve onderneemster. Creatief artiest, een titel waarin ik het afgelopen jaar in gegroeid ben. Creativiteit loopt als een onbreekbare rode draad door mijn leven. Ik zou niet zonder kunnen. Als kind was ik al graag buiten en gefascineerd door het leven om ons heen. Zo klein als ik was tekende ik schriften vol bossen, wolven en ander klein gedierte. Tegenwoordig is dat niet anders.

Ik laat mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten, bloemen en kruiden. Want hoewel vele insecten op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi en uniek deze biodiversiteit eigenlijk is. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen en bijvoorbeeld de onderwaterwereld.

Naamloos 1
hommeltjes
Naamloos 15
achtergrond2 1

Creativiteit kent vele vormen. Voor mij is ‘the main factor’ wel dat ik kan creëren. Dingen maken, of dat nu digitaal, met hout, op papier of zelf een hele muur is. Met acryl, waterverf, ecoline inkt, houtskool of potloden. Ik wil met alles overweg kunnen. Mijn favoriete manier van werken zijn de dotwork projecten op A3. Een insect wordt met stipjes en streepjes gemaakt.

Een intensief werk dat tussen de 6 en 15 uur kan duren, afhankelijk van het gekozen insect. Maar juist door het opbrengen van dat geduld, zijn de details subliem.

Lucanus koyamai A3

webwinkel

Mijn webshop is ‘as we speak’ in de maak en zal de komende periode gevuld worden. In de tussentijd zijn al mijn werken ook op Instagram en in mijn portfolio te vinden. Ik nodig je van harte uit om te komen kijken!

Stuur mij vooral een berichtje als je iets gezien hebt wat ‘naar jouw smaak’ is. Ik sta ook open voor opdrachten, dus voel je vrij om contact met mij op te nemen als je een samenwerking aan wilt gaan of als je iets gezien hebt wat je ook graag zou willen kopen.

welkom bij

zwart logo studio Gee

Tot de volgende keer!

Gee

 

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

1 Reactie

  1. John S. Peerkhan

    Heb menige sites meegemaakt( ook eigen ooit) maar op deze site voel je passie, energie, kunde en en en. Dit is een dikke wow. Nogmaals mn compliments, ook op vorenstaande en inzet. 2x DD

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *