Ontdek jouw creatieve mogelijkheden bij Tilburg Creatief

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Ontdek jouw creatieve mogelijkheden bij Tilburg Creatief

door | Clubnieuws | 0 Reacties

Ben je op zoek naar een plek waar je jouw creatieve kant kunt verkennen en ontwikkelen? Maak kennis met Tilburg Creatief, waar je inspirerende workshops en maatwerkactiviteiten in Tilburg kunt vinden.

Tilburg Creatief biedt een breed scala aan creatieve mogelijkheden voor alle leeftijden en niveaus. Of je nu geïnteresseerd bent in schilderen, in het maken van dromenvangers of bloemen-mandala’s, het bouwen van mezenkasten, of in het experimenteren met string-art.

Waarom een aparte website?

Tilburg Creatief verdiende absoluut een eigen website omdat het mij een platform biedt waar ik creatieve workshops aan kan bieden, die niet per se met aquarel te maken hebben zoals de website waar je nu op bent wel op ingericht is.

Met een eigen website kan Tilburg Creatief zich beter profileren en ik het diverse aanbod aan workshops en maatwerkactiviteiten op een overzichtelijke manier presenteren. Je kunt nu gemakkelijk informatie vinden over welke workshops beschikbaar zijn, waar en wanneer deze plaatsvinden, hoe je kunt deelnemen of zelf iets kunt boeken.

Logo tilburg Creatief
Ontdek jouw creatieve mogelijkheden bij Tilburg Creatief 11

Daarnaast bied ik maatwerkworkshops aan die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke wensen en ideeën. Of je nu een verjaardagsfeestje wilt organiseren, een naschoolse of teambuildingactiviteit zoekt, of gewoonweg je creatieve horizon wilt verbreden, bij Tilburg Creatief ben je aan het juiste adres.

Wil je meer weten over de workshops en de mogelijkheden? Bezoek dan mijn gloednieuwe website op TilburgCreatief.nl.

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *