Opening Info in Tilburg store

door | Clubnieuws, samenwerking | 0 Reacties

Opening Info in Tilburg store

door | Clubnieuws, samenwerking | 0 Reacties

Tilburg. Een stad waar samenwerking vanzelfsprekend is, mensen aandacht voor elkaar hebben en innovatieve ideeën tot bloei komen. Het maakt niet uit wanneer je komt, Tilburg biedt altijd een frisse en inspirerende ervaring, want de stad is het hele jaar door toegankelijk!

Tilburg is een een rijke verzameling van wijken, locaties, mensen, evenementen en gemeenschappen. Samen vormen ze een mooi geheel.

In de Info in Tilburg store, gevestigd op het station van Tilburg (Links van het GWK aan de voorkant van het station) kun je informatie vinden over de stad. Over natuur, eten, drinken en uitgaan, over gebieden en locaties en natuurlijk de bereikbaarheid. De VVV in een nieuw jasje 🙂

Een geweldige toevoeging is dat je in de winkel ook de unieke werken kunt kopen van lokale Makers. Zo ook die van mij!

Mijn kunstwerken zitten o.a. in een snack-automaat zoals je die kent van de Febo. Je ziet dus wat je koopt en kunt zelf het item dat je wilt uit de muur halen. Een super leuk concept!

De officiële opening vond plaats op 15 juni 2024.

© Foto’s: Nicole van Beers en Gee Adriaansz

Info in Tilburg storeTot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *