aquarel viooltje

Met mijn creaties breng ik mijn liefde voor de natuur in ieders leven.

Ik stop veel geduld, toewijding en oog voor details in ieder werk.

Vele insecten kunnen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen hebben terwijl ze juist prachtig en uniek zijn wanneer je er wat langer naar kijkt.

Hoe beter je kijkt, hoe groter het besef dat ze allen, hoe klein ook, hun unieke eigen kleine maar toch belangrijke rol in de cyclus van het leven spelen.

Met al mijn werken wil ik jou laten zien hoe mooi onze biodiversiteit  is. Hiermee hoop ik jou en anderen te raken en inspireren.

Heb de natuur lief en maak de wereld mooier met jouw creativiteit !

 

foto Gee Adriaansz

Als jong meisje voelde ik me vooral zoekende. Ik vond zóveel leuk, ik wist niet wat ik ‘later wilde worden’. 

Eigenlijk was er maar één ding wat een constante factor was en is:
Mijn diepgewortelde liefde voor de natuur.

Dat bleek wel uit mijn levenskeuze toen ik al zoekende naar wat ik eigenlijk wilde in mijn leven, in Turkije terecht kwam. Hier heb ik 10 jaar doorgebracht. En dat was grotendeels op het strand waar ik met mijn toenmalige partner een duikschool opzette.

Het was heerlijk om dagelijks duiklessen te geven. Om het bijzondere leven onderwater te ervaren. Toen deelde ik mijn liefde voor onze mooie natuur al met andere mensen, al was het op een heel andere manier dan ik nu doe. 

Sinds mei 2019 woon ik weer in Nederland, en vervul ik mijn passie als kunstenares waarbij ik anderen help hun creativiteit tot uiting te brengen.

 

Ik ben actief in de buurt met diverse Tilburgse projecten rond natuur en kunst. Je treft mijn werk aan bij ‘Pakje Kunst’ en ‘Schat van Makers’ in Tilburg. Per oktober 2023 ben ik kunstcoördinator bij wijkcentrum de Nieuwe Stede (exposerenindewijk.nl)

Regelmatig geef ik creatieve workshops in Tilburg zoals bij de Groene Voorjaarsmarkt, Festival Oude Dijk en pop-up parkjes van Center of Tilburg. Ook kun je mij vinden bij diverse markten zoals de kunstmarkt in het Wilhelminapark tijdens ‘Wilhelminapark vier de zomer’ en de open atelierdagen. Tijdens deze gebeurtenissen zal je regelmatig mijn twee kinderen van 9 en 7 zien rondlopen die net zoveel van de natuur houden en net zoals ik lekker creatief zijn.

Last but not least: Via Durftestempelen vind je stempels door mij ontworpen en ben ik een vaste illustrator voor Kruidentaal en wijkkrant De Koppel. 

handtekening Gee
Vlaamse Gaai aquarel