Gee Adriaansz

Over Gee & de studio

Als kind was ik graag en vaak buiten. Ik fascineerde mij als klein meisje al over het leven om ons heen. Zo klein als ik was tekende ik schriften vol bossen, wolven en ander klein gedierte en ik verwonderde mij erover dat anderen niet de schoonheid zagen, die ik zag.

Tegenwoordig is dat waarschijnlijk voor velen niet anders. Insecten worden vaak ondergewaardeerd. Maar ik? Ik laat mij nog steeds graag verwonderen over de verscheidenheid van het leven om ons heen en deel mijn passie met de wereld. Op deze pagina lees je over wie ik ben, en de studio.

Hoi!
Ik ben Gee!

Studio Gee • Natuurkunstenares Gee Adriaansz
onderneemster Gee Adriaansz3

Met mijn creaties breng ik mijn liefde voor de natuur in ieders leven.

Ik stop veel geduld, toewijding en oog voor details in ieder werk.
Ook wil ik laten zien dat waterverven voor iedereen is.

Het is niet zo moeilijk als het lijkt, en ik weet zeker dat ik jou ook aan het schilderen kan krijgen.

Maak de wereld mooier met jouw creativiteit..!

 

Gee Adriaansz

Gee
2021 05 01 10.31.00 2563876022387610456 11190618595

Vele insecten kunnen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen hebben terwijl ze juist prachtig en uniek zijn wanneer je er wat langer naar kijkt.

Hoe beter je kijkt, hoe groter het besef dat ze allen, hoe klein ook, hun unieke eigen kleine maar toch belangrijke rol in de cyclus van het leven spelen.

Met al mijn werken wil ik jou laten zien hoe mooi onze biodiversiteit eigenlijk is.  Hiermee hoop ik jou en anderen te raken en inspireren. 

A bugs life…

rode dwergbij zwarte dwergbij honingbij bijen
Over Gee en de Studio
Over Gee en de Studio

Over Gee

Als jong meisje voelde ik me vooral zoekende. Ik vond zóveel leuk, ik wist niet wat ik ‘later wilde worden’. Inmiddels weet ik dat dit een herkenbaar pad is voor multi-passionates.

Eigenlijk was er maar één ding wat een constante factor was en is: Mijn diepgewortelde liefde voor de natuur.

Dat bleek wel uit mijn levenskeuze toen ik al zoekende naar wat ik nu eigenlijk wilde in mijn leven, in Turkije terecht kwam. Hier heb ik 10 jaar doorgebracht. Grotendeels op het strand waar ik met mijn toenmalige partner een duikschool opzette. Het was heerlijk om dagelijks duiklessen te geven en het bijzondere leven onderwater te ervaren. Toen deelde ik mijn liefde voor onze mooie natuur al met andere mensen, al was het op een heel andere manier.

Sinds 2020 woon ik weer in Nederland, en vervul ik mijn passie als kunstenares. Het doet mij dan ook een enorm plezier dat je hier nu bent! Want dat houdt zeer waarschijnlijk in dat je je creativiteit tot uiting wilt brengen, en ik kan je daarbij helpen!

Via mijn leuke, laagdrempelige cursussen wil ik jou laten zien dat dit pad óók voor jou weggelegd is. Welkom bij de Studio Gee • Kunstclub!

 

“Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!”

Andere passies

Ik ben een multipassionate en heb daardoor vele interesses. Waaronder natuurfotografie en dan met name macro, want hoe dichter ik er met mijn neus op zit, hoe beter ik al die kleine beestjes kan zien natuurlijk!

Mijn kinderen

Zijn net zo gek als ik op natuur, gek op beestjes. Misschien nog wel gekker dan ik!  Regelmatig roep ik “Nee! Niet mee naar binnen nemen!” wanneer één van de twee weer eens kevers, mieren, kleine spinnetjes, wormen, duizendpoten, oorwurmen of vuurwantsen gevonden hebben die ze vol trots en verwondering willen komen laten zien. Ze zijn 5 en 7 by the way… en ik vind ze héérlijke zielen dat ze al zo liefdevol en bewust met de natuur omgaan!

Kruiden

Ik heb vele boeken over kruidengeneeskunde, kruidenmengsels en kruidenmagie. Ik heb een cursus kruidengeneeskunde liggen en begin in juni 2022 met de opleiding tot Energetisch Therapeut. Het is mijn wens om in de toekomst naast schildercursussen ook workshops te gaan geven over eetbare bloemen en planten en het maken van huis, tuin en keuken zalfjes/drankjes/tincturen. Daarnaast hoop ik vanaf 2023 energetische therapie aan te kunnen gaan bieden via Reiki, Magnetiseren en Chakrahealing.

Groene jungle

Mijn huis lijkt er steeds méér op. En ik hou er van! Ik kan echt niet genoeg planten hebben. Daarnaast heb ik ook een plantenruilkast bij mijn deur staan waar liefhebbers stekjes kunnen ruilen. Je kunt hier de Facebook pagina en hier mijn Instagram account vinden van Plantenbieb Botanica.

kinderen plantenbieb botanica rotated
Snijplank met bloemen gebrand in hout

Actief in Tilburg en daar buiten!

Ik ben actief in de buurt met diverse Tilburgse projecten rond natuur en kunst. Zo zet ik mij in voor stichting OpGroeneVoet, ben ik onderdeel van de ouderraad op de school van mijn kinderen en ben ik lid van de wijkraad Korvel-SintAnna. Je treft mijn werk aan bij ‘Pakje Kunst’ en ‘Schat van Makers’ in Tilburg.

Via Durftestempelen vind je stempels door mij ontworpen, ben ik een vaste illustrator voor HX-Magazine en in 2022 start ik een samenwerking met de welbekende La Poubelle voor een mooi nieuw project in Tilburg!

In februari 2022 mocht ik de Tilburg-Talent trofee ontvangen als Ambassadeur voor Tilburg in mei 2022 verscheen ik in het tv-programma ‘Het Goede Buitenleven’ van RTL4.

Logo studio gee transparant

Over de studio

Ik werk voornamelijk vanuit mijn thuisatelier in Tilburg, waar een grote muurschildering van een bij op de muur pronkt en je in bijna iedere hoek wel iets terugvindt waar aan je kunt zien dat je op de plek van een Natuurkunstenares bent beland. Aan de muren hangen mijn eigen schilderijen en overal waar mogelijk zet ik planten neer.

Ik hoop in de nabije toekomst een atelier binnen Tilburg te kunnen openen. Een plek waar ik letterlijk de ruimte heb om te groeien, en groter kan gaan met mijn werken. Een plek die ik open kan stellen voor een ieder die zo maar eens langs wil komen zonder afspraak en waar ideeën en workshops in het leven worden geroepen. En ja, uiteraard ook met heel veel planten.

Kunstclub studiogee

De Kunstclub

Wil je leren waterverven dan kun je terecht in de Kunstclub, een onderdeel van Studio Gee.  Hoewel ik in de toekomst ook andere cursussen aan wil gaan bieden zoals houtbranden, kun je er nu terecht voor online aquarel cursussen. Het aanbod bestaat uit zowel gratis workshops als betaalde cursussen.

Of je nu een gratis les wil gaan volgen of een complete aquarel thuiscursus; je komt terecht in een gezellige online communitie, waar je desgewenst kunt connecten met andere cursisten. In de groepen kun je je vragen stellen, hulp aanbieden en natuurlijk je werken tonen.

 

“Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules,
making mistakes, and having fun.” 

Pin It on Pinterest