Over Gee

 

Creativiteit. Ik zou niet zonder kunnen. Ik ben een echt gevoelsmens en sta dicht bij de natuur. Als kind was ik al graag buiten en gefascineerd door het leven om ons heen. Zo klein als ik was tekende ik schriften vol bossen, wolven en ander klein gedierte. Tegenwoordig laat ik mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten. Want hoewel velen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi deze biodiversiteit eigenlijk is. Hiermee hoop ik kleine stukjes geluk je huiskamer binnen te brengen. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen, kruiden en de onderwaterwereld.

Creativiteit kent vele vormen. Voor mij is ‘the main factor’ wel dat ik kan creëren. Dingen maken, digitaal, met hout of op papier, met acryl, waterverf, ecoline inkt, houtskool of potloden. Alles brengt me evenveel geluk, en ik hoop jou als bezoeker en / of klant, ook.

 

Gee Adriaansz

Pin It on Pinterest