Over creatief artiest Gee

 

Creativiteit.

Ik zou niet zonder kunnen. Ik ben een echt gevoelsmens en sta dicht bij de natuur. Als kind was ik al graag buiten en gefascineerd door het leven om ons heen. Zo klein als ik was tekende ik schriften vol bossen, wolven en ander klein gedierte.

Tegenwoordig laat ik mij graag verwonderen over de verscheidenheid van insecten. Want hoewel velen op eerste gezicht een angstaanjagend voorkomen kunnen hebben, zijn ze veelal prachtig en uniek wanneer je er wat langer naar kijkt.

Ik probeer met mijn werken te laten zien, hoe mooi deze biodiversiteit eigenlijk is. Hiermee hoop ik kleine stukjes geluk je huiskamer binnen te brengen. Een stukje besef, gewaarwording en verwondering over de insecten, maar ook over bloemen, kruiden en de onderwaterwereld. Mijn inspiratiebron, de natuur, is onuitputtelijk en mijn wensenlijst met onderwerpen die ik nog zou willen schilderen en tekenen is eindeloos lang!

Mixed Media.

Creativiteit kent vele vormen. Voor mij is ‘the main factor’ wel dat ik kan creëren. De beeldende kunst, dingen maken, digitaal, met hout, op papier en zelfs op muren.

Dat doe ik graag met

  • acrylverf,
  • waterverf,
  • ecoline inkt,
  • houtskool of
  • potloden.

In 2020 hoop ik ook kunst met alcohol inkt te kunnen gaan maken. Wanneer dit zover is, zie je de werken terug op Instagram en in mijn portfolio op deze website.

Alles brengt me evenveel geluk, en ik hoop dat ik jou als bezoeker van deze website, of als klant, net zo kan laten verwonderen met mijn creaties.

Gee Adriaansz

Verkrijgbaar via

Website

Toon de website in: Nederlands
Show this website in: English

Algemene voorwaarden
Privacybeleid
Verzending & Retour

Contact

Gee Adriaansz
Mixed media artiest
hallo@geeadriaansz.nl

KvK 75373904 

Pin It on Pinterest