partners & samenwerking.

Op deze pagina lees je meer over de diverse partners en samenweringen tussen de studio en andere ondernemers. Heb je een mooi idee dat je samen met mij uit wil werken? Neem dan contact met mij op!

Over pakje kunst.

Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.

De kunstwerken zijn zo groot als een pakje sigaretten en kunnen voor slechts 4 euro uit oude mechanische sigarettenautomaten gehaald worden.

Je weet nooit wat je krijgt, en dat maakt het het een onzettend leuk concept. Je kunt een Pakje Kunst trekken als cadeautje voor iemand, bij een flesje wijn of een bos bloemen. Of voor jezelf, uit nieuwsgierigheid of als verzamelobject.

Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg, is initiatiefnemer van Pakje Kunst. Eind 2016 zijn in Tilburg de eerste drie automaten in gebruik genomen. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 45 automaten verspreid over 33 steden in Nederland en doen er meer dan 1000 kunstenaars mee.

MIJN KUNST IN DE REGIO TILBURG

Ik vind het een geweldig concept en ik ben blij dat ik een van de lokale artiesten ben die mag deelnemen!
Je kunt mijn pakjes met kunst kopen in Tilburg, Noord-Brabant. Ze staan op de volgende locaties:

Boekhandel Gianotten/Mutsaers: Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg
Mercure Hotel: Heuvel 37, 5038 CP Tilburg
Café Bolle: Piusplein 8, 5038 WL Tilburg
Antoon de Jong: Boomstraat 117, 5038 GP Tilburg
LocHal: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Over durf te stempelen.

Durftestempelen is een webshop waar je voornamelijk terecht kunt voor leuke en unieke stempels, maar je kunt er ook terecht voor het groeiende assortiment aan stationary producten zoals stickers, kaarten, papiersets en andere items die ideaal zijn voor journaling en scrapbooking. De online winkel wordt sinds juli 2017 gerund door Marjolein Sijmons en zij werkt graag samen met creatievelingen die stempels ontwerpen.

MIJN WERK BIJ DURFTESTEMPELEN

Ik volgde het Instagram account van Durftestempelen al enige tijd en heb op een gegeven moment aangegeven dat ik een samenwerking wel zag zitten. Sinds augustus 2020 zijn er bij Durftestempelen diverse insecten stempels van mijn ontwerp te vinden en dit assortiment zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden. 

Over kindercoach hoorn.

Régine van de Visse vindt het in deze drukke tijd belangrijk dat er iemand voor de kinderen is die de tijd neemt om naar hun verhaal te luisteren. Iemand die ze helpt om op hun eigen tempo hun eigen oplossingen te vinden op vragen of gevoelens waar ze bewust of onbewust mee rondlopen. Via haar coaching praktijk biedt Régine hulp bij de uitdagingen die je op je pad kunt krijgen bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid van kinderen, bij gedragsproblemen, met niet naar school willen en bijvoorbeeld onbegrip op school. Hierbij ondersteunt ze zowel ouder als kind. 

de samenwerking met kindercoach hoorn 

Corona was, en is nog steeds, het gesprek van de dag. Kinderen pikken hierover van alles op uit hun omgeving. Régine besloot hier een boekje “Kleine muis blijft thuis” over te schrijven voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, en vroeg mij of ik deze wilde illustreren

Het resultaat is een mooi vormgegeven gratis e-book, dat inmiddels al honderden keren gedownload is. We hoopten ouders, verzorgers en leerkrachten handvatten te geven om de wereld in woord en beeld te vatten, zodat ieder kind leert begrijpen wat er aan de hand is en om eventueel aanwezige angsten bespreekbaar te maken. En dat lijkt gelukt. We zijn blij dat we al zoveel kinderen hebben mogen helpen. Het boekje is te downloaden via onze website www.hoevertelikmijnkind.nl, welke ook door mij gebouwd is. Een vervolg op Kleine muis, is al in de maak.

 

 

Pin It on Pinterest