Per half februari nieuw atelier in de Spoorzone

door | samenwerking | 0 Reacties

Per half februari nieuw atelier in de Spoorzone

door | samenwerking | 0 Reacties

Na lang zoeken naar een fijne locatie is het zo ver!

Ik heb vandaag heb ik het contract getekend! 🥳

Per 15 februari 2023 betrek ik mijn atelier in de Spoorzone. Nog 3 weekjes!

Ik vind het een geweldige en inspirerende locatie. Dicht gelegen bij de stad en het station. Dus goed te bereiken met het openbaar vervoer en de fiets.

Eindelijk een plek waar ik mij temidden van andere kunstenaars verder kan ontwikkelen èn workshops kan organiseren in mijn eigen ruimte! 😍

Het atelier is 25m2 groot, genoeg ruimte!

Na het in ontvangt nemen van de sleutel komt er nog een periode van opruimen, inruimen.. alles een plek geven.. Vervolgens zal ik in maart de opening houden. Hiervoor volgt nog een uitnodiging. (Deze zal ik plaatsen op deze website en mijn social media kanalen.)

Het adres is per 15 februari:

Studio Gee • Kunstclub (Bezoek alleen op afspraak)

Spoorzone 8
Burgemeester Brokxlaan 4a
5041 SB Tilburg

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *