KinderCoach Hoorn

Over KinderCoach Hoorn

Régine van de Visse vindt het in deze drukke tijd belangrijk dat er iemand voor de kinderen is die de tijd neemt om naar hun verhaal te luisteren.

 

Iemand die ze helpt om op hun eigen tempo hun eigen oplossingen te vinden op vragen of gevoelens waar ze bewust of onbewust mee rondlopen.

Via haar coaching praktijk biedt Régine hulp bij de uitdagingen die je op je pad kunt krijgen bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid van kinderen, bij gedragsproblemen, met niet naar school willen en bijvoorbeeld onbegrip op school. Hierbij ondersteunt ze zowel ouder als kind.

De samenwerking met kindercoach Koorn

Corona was, en is nog steeds, het gesprek van de dag. Kinderen pikken hierover van alles op uit hun omgeving. Régine besloot hier een boekje “Kleine muis blijft thuis” over te schrijven voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, en vroeg mij of ik deze wilde illustreren

Het resultaat is een mooi vormgegeven gratis e-book, dat inmiddels al honderden keren gedownload is. We hoopten ouders, verzorgers en leerkrachten handvatten te geven om de wereld in woord en beeld te vatten, zodat ieder kind leert begrijpen wat er aan de hand is en om eventueel aanwezige angsten bespreekbaar te maken. En dat lijkt gelukt.

We zijn blij dat we al zoveel kinderen hebben mogen helpen. Het boekje is te downloaden via onze website www.hoevertelikmijnkind.nl, welke ook door mij gebouwd is.