Pakje Kunst

Over Pakje Kunst

Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.

 

De kunstwerken zijn zo groot als een pakje sigaretten en kunnen voor slechts 4 euro uit oude mechanische sigarettenautomaten gehaald worden.

Je weet nooit wat je krijgt, en dat maakt het het een onzettend leuk concept. Je kunt een Pakje Kunst trekken als cadeautje voor iemand, bij een flesje wijn of een bos bloemen. Of voor jezelf, uit nieuwsgierigheid of als verzamelobject.

Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg, is initiatiefnemer van Pakje Kunst. Eind 2016 zijn in Tilburg de eerste drie automaten in gebruik genomen. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 45 automaten verspreid over 33 steden in Nederland en doen er meer dan 1000 kunstenaars mee.

Mijn kunst in de regio Tilburg

Ik vind het een geweldig concept en ik ben blij dat ik een van de lokale artiesten ben die mag deelnemen! Je kunt mijn pakjes met kunst kopen in Tilburg, Noord-Brabant. Ze staan op de volgende locaties:

Boekhandel Gianotten/Mutsaers: Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg
Mercure Hotel: Heuvel 37, 5038 CP Tilburg
Café Bolle: Piusplein 8, 5038 WL Tilburg
Antoon de Jong: Boomstraat 117, 5038 GP Tilburg
LocHal: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg