Publicatie in bewonersblad Tiwos

door | samenwerking | 0 Reacties

Publicatie in bewonersblad Tiwos

door | samenwerking | 0 Reacties

Enige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor het bewonersblad van Tiwos – Tilburgse woonstichting. Het blad is in maart 2023 bij alle huurders van Tiwos op de mat gevallen.

In het blad staat een openhartig interview waarin ik vertel over mijzelf, mijn terugkeer met mijn kinderen naar Nederland na een moeilijke periode, de burnout die daar op volgde en over de ontdekking dat ik kan schilderen zoals ik doe. (Je zal niet de enige zijn die verbaasd is er achter te komen dat ik in 2019 voorzichtig begon met potlood en fineliner, ik in 2020 begon met aquarel en in 2021 serieuze stappen begon te nemen om volledig de kunst in te gaan! En eerlijk gezegd, ik verbaas mijzelf ook iedere dag weer dat ik iets moois op papier zet 😉 Meer over mij kun je lezen op de ‘over Gee‘ pagina.)

De foto’s van de muurschilderingen die je ziet in het bewonersblad zijn gemaakt in de huiskamer van ons Dichtbij-huis op Rooseveltplein 9

Wil je ze zelf eens komen bekijken? Dat kan! Kom gezellig langs op woensdag tijdens het buurtbakske tussen 14:30 en 16:00 uur. Ik ben hier meestal zelf ook bij aanwezig.

Ben je benieuwd naar wat voor activiteiten we nog meer organiseren? Ga dan naar rooseveltplein.nl

publicatie bewonersblad Tiwos
Publicatie in bewonersblad Tiwos 2

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *