Publicatie Go! / Weg! Platteland

door | 13 december 2020 | samenwerking | 0 Reacties

Publicatie Go! / Weg! Platteland

door | 13 december 2020 | samenwerking | 0 Reacties

In dit blog vertel ik je meer over de publicatie in het Zuid Afrikaanse magazine Weg! Platteland.

Going abroad met Go! / Weg platteland

Enige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor Go! / Weg! Platteland Magazine in Zuid-Afrika over mijn werk. Het magazine is afgelopen week uitgekomen dus nu mag ik de pagina ook tonen. Het is ontzettend leuk geworden! En natuurlijk ben ik verschrikkelijk trots.

Weg! Platteland is een praktisch en inspirerend driemaandelijks tijdschrift, dat seizoensgebonden wordt geproduceerd en dat de landelijke levensstijl en de ondernemersgeest van de mensen met een hart voor het Platteland viert. Het magazine wordt uitgegeven in het Engels (onder de naam Go! Platteland) en Afrikaans.

Hieronder zie je het artikel in het Zuid Afrikaans. Een origineel van het magazine krijg ik nog toegestuurd.  

 

WEG PLATTELAND PUBLICATIE 202012
weg platteland

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest