Ga jij met mij de uitdaging aan?

Creatieve samenwerking gezocht!

Ik ben op zoek!

Beste bezoeker van deze pagina. Ik wil graag de academie uitbreiden met nog meer leuke cursussen.  Ik heb het immers ‘de Kunstclub’ genoemd met een reden. Op het moment worden er enkel aquarelcursussen aangeboden. Toen ik de naam koos had ik een toekomstvisie en ik ben op het punt beland dat ik daar gehoor aan wil geven. Daarom ben ik op zoek naar andere creatievelingen!

Ben jij een expert in bijvoorbeeld handletteren, houtbranden, scrapbooking, olie- of acrielverf, of iets anders creatiefs? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou.

Het is de bedoeling dat jijzelf de online cursus in elkaar zet. Liefst een mooie afwisseling van video, audio, tekst en foto’s. Jij bent immers de expert binnen je vakgebied! De video’s zullen gehost worden via Vimeo, audio via Soundcloud en dit zal door mij verzorgd worden.

Daarnaast ben je ook wekelijks beschikbaar voor je studenten in de Kunstclub. (Voor eventuele vragen en opmerkingen) De tijden kun je zelf indelen en dit hoeft niet veel tijd de kosten.

De deal

Ik bied jou een platform aan en ik zorg er voor dat de cursus online komt en mooi wordt vormgegeven. Ook zorg ik voor het onderhoud van de software om de cursus draaiende te houden.

Jouw cursus / workshop krijgt ook een eigen afgesloten groep, die alleen voor jouw cursisten toegankelijk is. Dit is vergelijkbaar met Facebook groepen. Hierin kunnen cursisten vragen stellen, foto’s en video’s van hun werk delen, etc.

Vergoeding

Alle cursisten rekenen via mijn website af middels het aanwezige betaalsysteem. De betaling naar jou geschied in overleg (direct na aankoop of maandelijks bijv). Rapporten van inkomsten zullen beschikbaar worden gesteld. Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW.

De prijs van je cursus mag je zelf bepalen, een % is voor mij en een % is voor jou.

Overige

Je krijgt toegang tot alle beschikbare en toekomstige cursussen, en jijzelf geeft gratis toegang aan mij en andere lerare(sse)n die deelnemen aan dit programma.

Daarnaast zullen we ook eens in de zoveel tijd bijeenkomen (digitaal of als het mogelijk is ergens op een mooie locatie) om ideeën uit te wisselen, elkaar beter te leren kennen, om de periode die geweest is of gaat komen te bespreken etc.

Uiteraard ben je vrij om cursussen op locatie te organiseren. Deze kunnen gratis in de agenda op de website van geeadriaansz.nl worden gezet en alle opbrengsten van deze dagen zijn uiteraard voor jezelf.

Actieve promotie

Verder wordt er van je verwacht dat je de Kunstclub actief promoot. Hier help je niet alleen de Kunstclub in het algemeen mee maar ook jezelf. Via mijn social media kanalen zal ik uiteraard ook actief promoten. (Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, website) en dit wordt ook verwacht van alle andere deelnemers aan dit programma.

Het zo nu en dan aanbieden van korte gratis tutorials wordt enorm gewaardeerd maar is geen must. Wel helpt je dit om klanten aan te trekken. Deze gratis tutorials worden in de Kunstclub geplaatst onder ‘gratis tutorials’ zodat de cursisten alles makkelijk bij elkaar hebben. Daarnaast kunnen ze geplaatst worden op YouTube en Facebook en in het blog van de Kunstclub.

Lijkt je dit wat?

Spreekt dit idee je aan? Neem dan contact met mij op via hallo@geeadriaansz.nl of vul onderstaand formulier in. Vertel in je mailtje wie je bent, en wat je graag zou willen doen.

Natuurlijk zal je ook vast nog vragen hebben. Ook deze zie ik graag tegemoet!

Creatieve groeten,
Gee Adriaansz

Samenwerking
butterflies postcard small