Samenwerkingen

Ik sta altijd open voor leuke ideeën en ga daarom ook graag samenwerkingen aan met scholen en andere ondernemers.

Op deze pagina lees je met wie ik een samenwerking ben aangegaan.
Heb je zelf een leuk idee of denk je dat ik wat voor je bedrijf of in de klas iets kan betekenen?

Over HX Magazine

HX Magazine is in het leven geroepen door Ilona Stroecken en Eefke Peeters. In 2020 besloten ze in een spontane opwelling samen de opleiding tot heks te volgen. Dit werd de aanleiding om het mooie tijdschrift HX Magazine te starten. Met dit blad willen ze de lezers informeren, amuseren en verwonderen. Je lees over heksenplanten en toverkruiden, over de historie van de heks, edelstenen, dierensymboliek, rituelen en meer. Aangevuld met mooie interviews en persoonlijke verhalen van heksen en andere lichtwerkers. We leven in een wereld waar steeds meer mensen zichzelf kwijtraken, Eefke en Ilona willen met HX Magazine dat contact weer herstellen. 

Mijn samenwerking met HX Magazine

Nadat het eerste blad verscheen, heb ik contact opgenomen met Ilona en Eefke. Het is een prachtig en waardevol magazine dat de nuchterheid van hekserij en de magie van spiritualiteit mooi samenbrengt. Hier voelde ik mij enorm tussen passen. Sinds magazine #2 staat er in ieder blad een schildering van mijn hand.

Over wijkkrant De Koppel

Wijkkrant de Koppel bestaat sinds 1989 en is een wijkkrant gericht op de Tilburgse wijken Korvel, Westend, Sint-Anna, Trouwlaan, Uitvindersbuurt, Zeeheldenbuurt en Oerle. De krant is inmiddels ontwikkeld tot een 16 pagina tellende full-color papieren krant en komt 5 maal per jaar uit met een oplage van 10.000 kranten.

De krant wordt 100% vrijwillig gedraaid door een vaste redactie van 7 betrokken wijkbewoners en is sinds 2015 een stichting.

Mijn samenwerking met wijkkrant De Koppel

Per 1 oktober 2022 zal er in iedere uitgave een schildering van mijn hand te vinden zijn.

Over CJP

CJP is al 60 jaar een onafhankelijke stichting. Het is hun missie kunst & cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk te maken. Binnen het onderwijs maakt het platform zich hard voor cultuureducatie. Met de Cultuurkaart biedt CJP scholen de kans om cultuur dichter bij de leerlingen te brengen. Dit doen ze samen met het ministerie van OCW, scholen en culturele organisaties.

CJP Educatie is een platform waar vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden. Scholen & docenten kunnen naar hartenlust struinen door het aanbod bij CJP en met hun Cultuurkaartbudget workshops, voorstellingen en lessen boeken voor hun leerlingen.

Studio Gee is aangesloten bij CJP Educatie

Concreet betekent mijn deelname aan CJP Educatie dat scholen met hun Cultuurkaartbudget kunnen betalen voor de activiteiten die ze bij Studio Gee • Kunstclub boeken zodat leerlingen en docenten op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met mijn aquarel workshops.

Over Pakje Kunst

Pakje Kunst is een initiatief waarbij lokale kunstenaars op een laagdrempelige manier onder de aandacht gebracht worden in de eigen regio. Zo krijgt de koper toegang tot het kunstaanbod in de regio.

De kunstwerken zijn zo groot als een pakje sigaretten en kunnen voor slechts 4 euro uit oude mechanische sigarettenautomaten gehaald worden.

Je weet nooit wat je krijgt, en dat maakt het het een onzettend leuk concept. Je kunt een Pakje Kunst trekken als cadeautje voor iemand, bij een flesje wijn of een bos bloemen. Of voor jezelf, uit nieuwsgierigheid of als verzamelobject.

Ro-Nalt Schrauwen, beeldend kunstenaar uit Tilburg, is initiatiefnemer van Pakje Kunst. Eind 2016 zijn in Tilburg de eerste drie automaten in gebruik genomen. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 45 automaten verspreid over 33 steden in Nederland en doen er meer dan 1000 kunstenaars mee.

Mijn kunst in de regio Tilburg

Ik vind het een geweldig concept en ik ben blij dat ik een van de lokale artiesten ben die mag deelnemen!
Je kunt mijn pakjes met kunst kopen in Tilburg, Noord-Brabant. Ze staan op de volgende locaties:

Boekhandel Gianotten/Mutsaers: Emmapassage 17, 5038 XA Tilburg
Mercure Hotel: Heuvel 37, 5038 CP Tilburg
Café Bolle: Piusplein 8, 5038 WL Tilburg
Antoon de Jong: Boomstraat 117, 5038 GP Tilburg
LocHal: Burgemeester Brokxlaan 1000, 5041 SG Tilburg

Over durf te stempelen

Durftestempelen is een webshop waar je voornamelijk terecht kunt voor leuke en unieke stempels, maar je kunt er ook terecht voor het groeiende assortiment aan stationary producten zoals stickers, kaarten, papiersets en andere items die ideaal zijn voor journaling en scrapbooking.

De online winkel wordt sinds juli 2017 gerund door Marjolein Sijmons en zij werkt graag samen met creatievelingen die stempels ontwerpen.

Mijn werk bij Durftestempelen.nl

Ik volgde het Instagram account van Durftestempelen al enige tijd en heb op een gegeven moment aangegeven dat ik een samenwerking wel zag zitten. Sinds augustus 2020 zijn er bij Durftestempelen diverse stempels van mijn ontwerp te vinden en dit assortiment zal in de toekomst nog verder uitgebreid worden.

Over KinderCoach Hoorn

Régine van de Visse vindt het in deze drukke tijd belangrijk dat er iemand voor de kinderen is die de tijd neemt om naar hun verhaal te luisteren. Iemand die ze helpt om op hun eigen tempo hun eigen oplossingen te vinden op vragen of gevoelens waar ze bewust of onbewust mee rondlopen.

Via haar coaching praktijk biedt Régine hulp bij de uitdagingen die je op je pad kunt krijgen bij hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid van kinderen, bij gedragsproblemen, met niet naar school willen en bijvoorbeeld onbegrip op school. Hierbij ondersteunt ze zowel ouder als kind.

De samenwerking met kindercoach Koorn

Corona was, en is nog steeds, het gesprek van de dag. Kinderen pikken hierover van alles op uit hun omgeving. Régine besloot hier een boekje “Kleine muis blijft thuis” over te schrijven voor kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, en vroeg mij of ik deze wilde illustreren

Het resultaat is een mooi vormgegeven gratis e-book, dat inmiddels al honderden keren gedownload is. We hoopten ouders, verzorgers en leerkrachten handvatten te geven om de wereld in woord en beeld te vatten, zodat ieder kind leert begrijpen wat er aan de hand is en om eventueel aanwezige angsten bespreekbaar te maken. En dat lijkt gelukt.

We zijn blij dat we al zoveel kinderen hebben mogen helpen. Het boekje is te downloaden via onze website www.hoevertelikmijnkind.nl, welke ook door mij gebouwd is.

Over basisschool De Zuidwester

Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool. Kinderen en ouders van allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen vormen samen met het team een school waar ze trots op zijn.

Een veilige plaats met een warm pedagogisch klimaat bieden waarin leerlingen kunnen groeien tot verantwoordelijke en (zelf)kritische mensen die met een gevoel van respect en vertrouwen deel kunnen nemen aan onze steeds veranderende maatschappij, is belangrijk voor deze school.

De samenwerking met basisschool de Zuidwester

Tijdens een vergadering van de ouderraad bespraken we het thema herfst en hoe we dit in de school zouden kunnen implementeren. Ik kwam op het idee om een raamschildering te maken welke met ieder seizoen mee kan veranderen. Dit idee werd enthousiast ontvangen. Samen met enkele ouders en een paar leerlingen begonnen we al snel aan de voorbereidingen.

Maar liefst 13 ramen van ongeveer 4 meter hoog moesten beschilderd worden. Ik maakte het ontwerp en na 3 dagen hard werken was het gereed. Het ontwerp is aangevuld met raamstickers van Mandy Janssen van Mandy’s Cadeauhoekje te Tilburg.

Ongeveer 4 keer per jaar zullen de raamschilderingen aangepast worden naar het seizoen. Lees dit artikel voor meer informatie en foto’s van het project. Hoewel het project op vrijwillige basis is, zie ik de school als partner wegens de terugkerende opdrachten.

Over de Voordeurmarkt Rooseveltplein e.o.

De Voordeurmarkt is een initiatief van wijkbewoner Yvonne Zebregs. Al maanden liep ze rond met het idee om dit te organiseren, maar steeds gooide corona roet in het eten. Toen er weer wat meer ruimte kwam, ging het snel.

Yvonne zocht contact met buurtondersteuner Jacoline Pijl van ContourdeTwern en samen gingen ze op zoek naar meer organisatietalent. Dat werd gevonden in Carlijn Meijs en mijzelf. Op zondag 12 september 2021 vond de eerste voordeurmarkt plaats.

De flyers zijn door mij ontworpen en de website is door mij gebouwd. Daarnaast ben ik sponsor en zit ik in de verdere organisatie met bovengenoemde dames.

Pin It on Pinterest