Schat van Makers

door | samenwerking | 0 Reacties

Schat van Makers

door | samenwerking | 0 Reacties

Aankondiging! In de meivakantie van 3 tot en met 9 mei organiseren Ateliers Tilburg en Stadvanmakers een zoektocht naar verschillende kunstwerkjes in de stad, en hebben dit de naam #schatvanmakers gegeven!

Kom schatzoeken!

Kom je ook speuren? Wie weet word jij één van de gelukkige vinders van een prachtige schat, gemaakt door een Tilburgse kunstenaar! Ik doe ook mee en heb er nu al plezier van.

Wanneer je de vinder bent van mijn pakketje, krijg je niet alleen 6 unieke kaarten maar ook een zakje bloemenzaden waar je de bijen en vlinders blij mee maakt. Of wie weet vind je wel een ander mooi kunstwerk van één van de andere 70+ kunstenaars.

schat van makers

Hoe kun je meedoen?

Hints over de vindplaatsen krijg je via de social media kanalen van Stad van Makers (@stadvanmakers) en Ateliers Tilburg (@atelierstilburg).

Ga jij meedoen met #schatvanmakers? Als kunstenaar of als schatzoeker? Heb je wat gevonden? Laat het weten in een reactie!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen maar deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *