Sinterklaas 2020

door | samenwerking | 0 Reacties

Sinterklaas 2020

door | samenwerking | 0 Reacties

In dit blog vertel ik je meer over de geweldige samenwerking met basisschool De Zuidwester.

De Zuidwester in het kort

Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool in Tilburg. Kinderen en ouders van allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen vormen samen met het team een school waar ze trots op zijn.

Een veilige plaats met een warm pedagogisch klimaat bieden waarin leerlingen kunnen groeien tot verantwoordelijke en (zelf)kritische mensen die met een gevoel van respect en vertrouwen deel kunnen nemen aan onze steeds veranderende maatschappij, is belangrijk voor deze school.

Pakje Kunst
Logo basisschool de zuidwester tilburg

Hij komt, hij komt..!

Het is weer bijna de tijd van het jaar, waar vele kinderen naar uit kijken. Met oog op toekomstige schilderingen van Sinterklaas, en later de kerstman, had ik één raam wat leger gelaten. Gisterochtend kwam Sinterklaas op de ramen te staan en Mandy Janssen van Mandy’s Cadeauhoekje te Tilburg zorgde voor nog wat extra pieten raamstickers in diverse kleuren. Andere moeders van de ouderraad zorgde voor de verdere versiering van de aula en de onderbouw, wat het een geweldig feestelijk geheel opleverde. Zo leuk en hartwarmend om te zien hoe de kinderen op alles reageren! 

sinterklaas2
20201112 110905 rotated
20201112 082929 rotated
sinterklaas3
Deze raamschilderingen maak ik op vrijwillige basis in mijn eigen tijd. Het is flink wat werk maar de blije gezichten van de leerlingen, de ouders en de leraren zijn voor mij onbetaalbaar!

Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *