Stempel update april

stempel libellen Tera en Odon

Het is al weer een tijd geleden dat ik je liet weten dat ik een samenwerking ben aangegaan met Marjolein van Durftestempelen. Ongelooflijk dat er al weer meer dan 6 maanden verstreken is!

In de tussentijd zijn er een aantal leuke stempels bijgekomen die je echt niet mag missen. Zeker niet als je een natuurliefhebber bent, èn je graag creatief bezig bent met kaarten maken, knutselen en bijvoorbeeld scrapbooking. In dit blog zal ik je een update geven van de nieuwe stempels maar ook voorbeelden van klanten die de stempels kochten.

Bijen stempels Phila en Apoi

Er waren meerdere mensen die zaten te wachten op stempels van bijen. Deze twee waren dan ook heel leuk om te ontwerpen. Ik had niet lang ervoor een groot project afgerond van mijn schilderij ‘De Lente’. (Hier zijn inmiddels ook prints van te koop) In dit schilderij had ik ook bijen geschilderd en deze wilde ik graag terugzien op stempels. Zo werden Phila en Apoi in het leven geroepen en kregen ze namen die een afgeleide zijn van hun Latijnse naam.

De stempels zijn veelzijdig te gebruiken. Hieronder een aantal leuke voorbeelden. De foto’s zijn gemaakt door @smurfige en @beezzz_wax op Instagram.

Libellen stempels Tera en Odon

Ook de libellen werden goed ontvangen en zijn al veelvuldig gebruikt met hele leuke resultaten! Uiteraard kregen ook deze twee namen afkomstig van hun Latijnse naam. De libellen hebben net zoals de bijen mooie fijne lijnen waardoor je ze heel subtiel kunt verwerken.

De foto’s zijn gemaakt door @Mariechen1306 en @smurfige op Instagram.

Insecten stempels

Als je de bijen en libellen stempels leuk vindt zal deze insecten set ook niet mogen ontbreken. Dit was de eerste set die ik ontworpen heb voor Durftestempelen. Je kunt ze los kopen maar natuurlijk ook als set bestellen. Net zoals de bijen en libellen stempels overigens!

De foto’s zijn gemaakt door @Mariechen1306, @smurfige en @beezzz_wax op Instagram.

Wat wordt de nieuwe stempel?

Allereerst ben ik natuurlijk heel benieuwd wat je van de bijen, libellen en andere insecten vindt. Heb jij ze al in bezit en gebruik je ze vaak? Of overweeg je ze te kopen?

En wat ik ook graag wil weten: Wat zou volgens jou de volgende stempel moeten worden? Ik ga binnenkort weer beginnen met ontwerpen en uiteraard wil graag de ideeën meenemen die het meest genoemd worden. Het is sowieso mijn bedoeling om iedere maand nieuwe ontwerpen naar Marjolein te sturen zodat het aanbod flink uitgebreid wordt.

Maar ik ontwerp ze immers voor jou, dus laat vooral in een reactie hieronder weten wat je nog in je natuur collectie mist, en wie weet wordt je met een volgende update wel verrast.

Wil je weten welke stempels Marjolein nog meer verkoopt die door mij ontworpen zijn? Kijk dan vooral even op de website van Durftestempelen.

Rond rood logo Durftestempelen witte letters zwart hartje

Verder lezen?

Lancering gratis kleurplaten

Al enige tijd liep ik met het idee om kleurplaten te maken. Het idee begon langzaam te groeien toen ik voor de Tilburgse Stadsimker Marcel een les mocht komen geven op basisschool de Borne in Tilburg. Deze les ging over de anatomie van de bij. Naast lesmateriaal wilde...

Raamschilderingen XXL

In dit blog vertel ik je meer over de geweldige samenwerking met basisschool De Zuidwester.Basisschool De Zuidwester is een kleurrijke buurtschool in Tilburg. Kinderen en ouders van allerlei nationaliteiten en geloofsovertuigingen vormen samen met het team een school...

De vlinders van Sepp

In dit blog geef ik je een stukje achtergrond en in-depth informatie over de inspiratie voor het maken van mijn vlinders.Sommige dingen slaan gewoon in als een bom. Als je een jaar geleden gevraagd had of ik vlinders wilde tekenen en schilderen had ik het verzoek...

Unieke kerstkaarten

Unieke kerstkaarten van Studio GeeWil jij een unieke kerstkaart verzenden naar de mensen die je liefhebt? Voor originele kerstkaarten ben je bij STUDIOGEE. aan het goede adres. Ik heb iedere kerst illustratie met veel liefde, plezier en toewijding geschilderd op...

KERSTKAARTDESIGNCONTEST gewonnen!

Kerstkaartdesigncontest gewonnen!Afgelopen week heb ik meegedaan met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal.nl.  En vandaag heb ik te horen gekregen dat ik heb gewonnen! Kei leuk! Via dit blog wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor het overweldigende aantal...

Schat van MAkers

Aankondiging! In de meivakantie van 3 tot en met 9 mei organiseren Ateliers Tilburg en Stadvanmakers een zoektocht naar verschillende kunstwerkjes in de stad, en hebben dit de naam #schatvanmakers gegeven! Kom schatzoeken! Kom je ook speuren? Wie weet word jij één van...

Publicatie Go! / Weg! Platteland

In dit blog vertel ik je meer over de publicatie in het Zuid Afrikaanse magazine Weg! Platteland.Going abroad met Go! / Weg plattelandEnige tijd geleden ben ik geïnterviewd voor Go! / Weg! Platteland Magazine in Zuid-Afrika over mijn werk. Het magazine is afgelopen...

Gee bij Kunstenaars op één Rij

Studio Gee bij Kunstenaars op één rijOok dit jaar organiseert Pakje Kunst in de maand november "Kunstenaar in een Rij" bij boekhandel Gianotten/Mutsaers. En deze keer ben ik er bij! Gedurende een week krijgen acht kunstenaars die meedoen met Pakje Kunst, een eigen...

15% moederdag korting!

Moederdag staat al weer bijna voor de deur! Tijd om op zondag 9 mei alle moeders, pleegmoeders, schoonmoeders en bonusmoeders in het zonnetje te zetten! Ben je op zoek naar een uniek Moederdagcadeau dat met veel liefde en toewijding gemaakt is? Kom dan weer eens...

Drukwerkdeal kerstkaartdesigncontest

Ik doe mee met de kerstkaartdesigncontest van Drukwerkdeal!Op de website van Drukwerkdeal stond de volgende oproep: Wil jij er deze Kerst ook warmpjes bijzitten? Laat je creativiteit los en maak kans op een kersttrui! Deel je kerstkaartontwerp op Instagram of Facebook...
Gee Adriaansz natuurkunstenares

Je maandelijkse dosis ‘Artspiration’

Ik deel graag mijn kennis met jou. Leuke weetjes over de natuur, de beste deals & winacties vanuit de studio, het laatste nieuws van mijn hand en tips om zelf ook aan de slag te gaan met het creëren van kunst.

Meld je aan om niets te missen:

8 Reacties

 1. Wendy

  Ik heb al jouw ontworpen stempels in mijn bezit, ze zijn mooi en heel veelzijdig te gebruiken. Ik stempel er graag mee en gebruik ze op mijn kaarten, soms in combinatie met plaatjes.
  Ideeen voor nieuwe stempels weet ik wel; kikker, paddestoel, bloem, en nog een nieuwe vlinder.
  Ik ben heel benieuwd wat je gaat maken, hou het in de gaten.

  Antwoord
  • Gee

   Leuk Wendy! Fijn om te horen dat je er graag mee stempelt. In juni komt er weer een lancering van nieuwe stempels. Ik ben benieuwd wat je er van gaat vinden!

   Antwoord
 2. Mariette

  Wat lief dat je mijn naam, werk en Instanaam Mariechen1306 noemt. Ik ben elke keer weer blij als Durftestempelen stempels van jou in mijn Designteam-box stopt. Jouw ontwerpen zijn zó ontzettend mooi en gedetailleerd ik ontdek elke keer weer iets nieuws als ik ermee aan de slag ga. Het is een feest om ermee te mogen werken! Je vraagt wat de volgende stempel zou moeten worden. Ik roep nu heel hard “de wolf” die je laatst hebt getekend … ze is en blijft prachtig. Als stempel zou dit geweldig zijn! Heel persoonlijk zou ik graag een keer een door jouw hand ontworpen Irish Cob/Tinker willen zien. Tekening/aquarell maakt niets uit. Ik wel wel een Tinkerdame die model zou willen staan 😉

  Antwoord
  • Gee

   Wel zo makkelijk toch Mariette? Zo ben je makkelijker te vinden op de social media kanalen 🙂 Dank je wel voor je mooie complimenten! Ik ben heel benieuwd wat je van de lancering in juni zal vinden. Er zullen weer mooie nieuwe stempels bij komen! Nog geen wolf, maar ik zet hem op de lijst. En voor overige ideeën mag je me altijd een bericht sturen!

   Antwoord
 3. Marjolein | Durftestempelen

  Wendy en Mariette behoren beide tot mijn designteam die hierdoor ook veel met jouw stempels kunnen werken. Jouw ontwerpen zijn zo mooi en uniek qua stijl dat ik het echt super fijn vind om ze in mijn webshop te mogen hebben. Ik vind onze samenwerking dan ook heel erg leuk en ben er oprecht blij mee. Kan niet wachten om te zien wat je nog meer mee komt.

  Antwoord
  • Gee

   Ik ben ook ontzettend blij met onze samenwerking! Zo leuk om te zien hoe anderen de stempels verwerken in hun kunstwerken of werk. Echt iets om trots op te zijn! Ik ben dan ook heel benieuwd wat het resultaat zal zijn van de laatste inzendingen voor stempels.

   Antwoord
 4. Beezzz Wax

  Super leuk dat je waardeert hoe ik je stempels gebruik! Ik ben fan. Ik hou van bijen, natuur, bloemetjes. Ik bid iedere maand dat er niet weer stempels uitkomen van jou want dan moet ik ze weer kopen 😂

  Antwoord
  • Gee

   O jee nou maak je borst dan maar nat! Deze maand wordt er niets door mij uitgebracht, maar wel in juni!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

Chat openen
Hulp nodig?
Hoi!
Als je vragen hebt over mijn werken en/of mogelijkheden, stuur dan vooral even een berichtje door een reply te geven!