Studio Gee aangesloten bij CJP Educatie!

door | samenwerking | 0 Reacties

Studio Gee aangesloten bij CJP Educatie!

door | samenwerking | 0 Reacties

Per 20 september 2021 ben ik met mijn bedrijf aangesloten bij CJP Educatie, en hier ben ik ontzettend blij mee!

Wat is CJP Educatie?

CJP is al 60 jaar een onafhankelijke stichting. Het is hun missie kunst & cultuur voor alle jongeren in Nederland toegankelijk te maken. Binnen het onderwijs maakt het platform zich hard voor cultuureducatie. Met de Cultuurkaart biedt CJP scholen de kans om cultuur dichter bij de leerlingen te brengen. Dit doen ze samen met het ministerie van OCW, scholen en culturele organisaties.

CJP Educatie is een platform waar vraag en aanbod bij elkaar gebracht worden. Scholen & docenten kunnen naar hartenlust struinen door het aanbod bij CJP en met hun Cultuurkaartbudget workshops, voorstellingen en lessen boeken voor hun leerlingen.

Studio Gee is aangesloten bij CJP Educatie

Concreet betekent mijn deelname aan CJP Educatie dat scholen met hun Cultuurkaartbudget kunnen betalen voor de activiteiten die ze bij Studio Gee • Kunstclub boeken zodat leerlingen en docenten op een laagdrempelige manier kennis kunnen maken met mijn aquarel workshops.

Op het moment zal ik mij vooral richten op Noord-Brabant maar later hoop ik mijn workshops ook in andere delen van het land aan te kunnen gaan bieden. Zo staat er ook al in de planning om in Alkmaar workshops aan te gaan bieden. Daarnaast heb ik ook al een geweldige plek in Valkenswaard, en natuurlijk in Tilburg waar ik gevestigd ben. Voel je vooral vrij om contact met mij op te nemen als je een idee uit wil gaan werken!

Ga naar de website van CJP als je meer te weten wil komen over dit platform of bekijk mijn cursusaanbod.Tot de volgende keer!

Kunstclub Lidmaatschap

Wil je toegang tot álle cursussen, tutorials en challenges voor een vast laag bedrag per maand? Word dan lid van de Kunsclub!

Gee Adriaansz

Hoi! Mijn naam is Gee, natuurkunstenares in hart en nieren. Ik geef tips om aquareltechnieken onder de knie te krijgen, ontwikkel aquarelcursussen en deel ook regelmatig hoe je als kunstenaar je creativiteit en vertrouwen in je kunst kunt verbeteren. Zodat je de kunst kunt maken waartoe je je geroepen voelt èn deze met trots kunt delen met de wereld. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *